Atat iti ia pentru a-ti schimba cursul reactiei la stres. Intr-un concept simplu definit ca “regula de 90 de secunde”, neuroanatomistul Dr. Jill Bolte Taylor spune ca atunci cand suntem loviti de o situatie stresanta – indiferent despre ce este vorba – trebuie sa ne dam voie a observa emotiile pe care le avem, pentru cel putin 90 de secunde.

Ea spune: Emotiile dureaza in corpul nostru doar 90 de secunde. Dupa asta, reactia fizica se disipeaza, NUMAI daca nu intervine partea cognitiva si conecteaza emotia cu un eveniment din trecut.

Cand o persoana are o reactie la ceva in mediul sau, exista un proces chimic de 90 de secunde care se intampla in organism; dupa aceea, orice raspuns emotional ramas este doar alegerea persoanei de a ramane in acea bucla emotionala.

Se intampla ceva in lumea exterioara, iar substantele chimice sunt spulberate prin corpul tau, care il pun in plina alerta. Pentru ca aceste substante chimice sa se elimine total din corp, este nevoie de mai putin de 90 de secunde. Asta inseamna ca timp de 90 de secunde poti vedea cum se intampla procesul, poti sa simti ca se intampla si apoi poti vedea cum pleaca.

Dupa aceea, daca simti in continuare frica, furie si asa mai departe, trebuie sa te uiti la gandurile pe care le gandesti, pentru ca ele re-stimuleaza acest circuit, avand drept rezultat faptul ca ai aceasta reactie fiziologica, in mod continuu, din nou si din nou.“

 

Cand ne dam voie sa ne oprim, sa observam emotiile, sa respiram si sa presam anumite puncte energetice, noi cream spatiu pentru aceeasi descarcare emotionala de 90 de secunde despre care vorbeste Dr. Jill Bolte Taylor. In acest mod, putem evalua clar ceea ce simtim si permitem acestor emotii sa fie eliberate, inainte de a formula un raspuns mental.

Ia in considerare practicarea regulii de 90 de secunde in saptamana ce urmeaza. Cand stresul loveste si te simti aruncat in valtoarea emotionala, intoarce-ti atentia in interior, pastreaza-ti-o asupra ceea ce simti si preseaza punctele energetice pentru a intrerupe acest tipar.

Este greu sa te bucuri de viata atunci cand esti blocat intr-un model reactiv. Vestea buna e ca poti incepe sa schimbi acest model, alegand instrumente ca 90 de secunde si EFT. Iar daca vrei sa faci acest lucru in mod profesionist, invatand sa il aplici corect si eficient, te astept la cursurile de Practician EFT Nivel 1&2. Urmatoarele sunt in:

  • Timisoara, 16-18 August
  • Bucuresti, 06-08 Septembrie

 

In egala masura iti semnalez pentru ultima data, promotia aniversara pe care am oferit-o AICI pentru 20 de zile si care este valabila pana maine 28 Iulie, inclusiv.

Imi doresc sa te bucure si sa te sustina in egala masura, cu beneficiile pe care aceste practici le-au adus in viata mea, reducerea totala care ajunge la 53% pentru programul 7 Nivele de manifestare – Lucru energetic pe chakre

Plata sumei de 336 lei este unica, in intregime pentru cele 7 module de curs: Chakra Radacina, Sacrala, a Plexului solar, a Inimii, Gatului, celui de-al Treilea ochi si Coroana, incluzand Particularitatile fiecarei chakrei – caracteristici, influente, afirmatii, dezechilibre, moduri de intarire – Corespondentele fiecarei chakrei cu corpul fizic – cauzele spirituale ale bolilor la nivelul acestora, Activare si Armonizare – Metode si Exercitii pentru intregul sistem de chakre, Curatare si Vindecare – Metode si Exercitii specifice fiecarei chakre, Echilibrare – Metode si Exercitii specifice si generale pentru fiecare chakra.

Pentru orice detalii necesare, nu ezita sa o contactezi pe colega mea Nicol Vigu prin email: eliberareemotionala@gmail.com, pentru a-ti comunica si alte modalitati de inscriere daca nu ai un card bancar, daca ai nevoie de informatii suplimentare, sau doresti factura proforma pentru a achita ulterior.

Iti multumesc ca dai mai departe, tuturor celor pe care ii poate ajuta darul meu!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Doar cateva ore sunt de cand am primit acest mesaj prin email si stiu ca este edificator pentru multi dintre cei care isi doresc programul, desi este doar un exemplu punctual din beneficiile pe care le poate aduce:

“Revin cu vesti si vreau sa iti impartasesc faptul ca am depasit problemele de sanatate despre care iti povesteam. Am inceput sa simt importanta lucrului cu blandete si in ritm propriu si sa accept sa procedez asa. Am experimentat ceva in sensul asta si la nivelul corpului fizic, pentru ca intre timp a aparut o alta situatie legata de sanatate. Am reusit sa parcurg cursul pentru chakra sacrala si au aparut cateva schimbari in bine si in relatia de cuplu 🙂 Acum lucrez la chakra a treia si mi se pare ca se leaga cu lucrul de intarire pe care il fac pe partea fizica, pe zona muschilor abdominali – de fapt si cu celelalte 2 chakre – pentru ca este foarte mult implicata si podeaua pelvina in problema pe care o am. Iti multumesc pentru sprijin, cu recunostinta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *