Image18Incep prin a spune inca o data “Astazi e o zi speciala”!

Dar deja poate nu ma mai credeti.. In fond, cum pot sa spun despre fiecare zi ca e speciala?! Ceea ce ma linisteste este ca cititorii ma cunosc destul de bine si in plus – conform zicalei “cine se-aseamana, se-aduna” – probabil ca nici ei nu sunt prea departe de acest optimism 🙂

Bineinteles ca o sa va vorbesc iar despre sincronicitati. Cum altfel?

Ieri am incurcat o programare la cabinet si am asteptat o ora intre doua sedinte de lucru, o clienta care se pare ca nu era programata atunci. Pentru ca aleg sa primesc fiecare Dar din orice situatie, am binecuvantat pauza de care aveam atat de multa nevoie si m-am afundat in canapeaua comoda.

Alegand “intamplator” o meditatie de conectare la Sinele Inalt pe care nu am ascultat-o de cel putin un an, mi-am amintit de rezultatele sondajului facut in urma cu cateva zile. Am ales sa intreb lumea ce tip de informatie-sustinere are nevoie, pentru ca de prea multe ori suntem tentati sa oferim ceea ce noi credem ca trebuie, uitand sa facem cel mai important lucru in comunicare – SA ASCULTAM.

Puteti vedea aceste rezultate, mai jos. Desi sunt partiale – intrucat raspunsurile continua sa vina, proportia procentelor se mentine astfel inca de la inceput.

EE_Survey

Pe scurt, ceea ce ati cerut se prezinta astfel:

Subiecte interes

 Alegeri

Procent alegeri/ respondenti

Crestere spirituala                    244

69%

Sanatate optima                    225

63%

Control mental                    218

61%

Abundenta si Prosperitate                    215

60%

Relatii ideale                    162

46%

Dezvoltare profesionala                    134

38%

Controlul greutatii                    123

35%

Relatii cu copiii                    104

29%

Total alegeri            1,425
Total respondenti                    356

 

Pai, nu e minunat?!!

69% dintre respondenti aleg sa mearga pe calea Cresterii spirituale. Si pentru ca nu am limitat numarul alegerilor – drept pentru care suma procentelor depaseste 100%, voi ati ales sa mergeti si pe calea Sanatatii optime si pe cea a Controlului mental, astfel incat sa ajungeti cu usurinta si pe cea a Abundentei si Prosperitatii.

Fara sa mai aman vreo clipa, va trimit un exercitiu meditativ de conectare la Sinele Inalt, pe care l-am alcatuit inspirata fiind de meditatia Solarei An-Ra si de articolul primit prin email, cu sursa Shanta Gabriel, pentru traducerea caruia ii multumesc din inima, Anei Nicolai.

Iata exercitiul in varianta audio AICI (click-dreapta pe link pentru salvare fisier). Acesta este punctul de plecare deopotriva, in Crestere spirituala, Sanatate optima, Control mental, Abundenta si de fapt, in toate aspectele vietii noastre.

Secventa numerica 12.12 de astazi, 12 Decembrie deschide in acest an un Portal puternic ce aduce pe planeta cele mai inalte frecvente codificate din Lumina Constiintei Christice. Odata cu activarea 12:12, in sistemul energetic uman se creeaza noi structuri. Alinierea conexiunii celor 12 catene din structura ADN-ului deschide calea pentru crearea sistemului de 12 chakre.

Aceasta schimbare de paradigma din cadrul dezvoltarii fiintei umane codificate incepe sa creeze o structura cristalina aliniata. Acest nou sistem energetic aliniat ii permite fiintei umane nu numai sa traverseze aceasta perioada a noului Pamant, dar pregateste si calea pentru ca altii sa fie receptivi.

Nu stiu cat ati reusit sa lucrati exercitiul Activarii celor 12 chakre, dar incepand de astazi putem intari cu usurinta activarea Iubirii Divine in interiorul nostru. Odata perceputa Lumina Christica, nu vom mai reveni la vechile cai, intrucat aceasta inlatura din fiinta noastra frecventele care nu ne mai sunt de folos.

Sa ne luam puterea inapoi reprezinta cheia succesului si fericirii in planul pamantesc. Calea prin care facem asta incepe in interiorul nostru, practicand Iubirea si Acceptarea de Sine.

Transformate de Lumina, celulele devin constiente de codificarea intiparita de sufletul nostru. Aceasta activare a fost tinuta in asteptare pana ce constiinta pamanului urma sa sustina trezirea in masa. Constienta si pregatirea sunt semnaturi cheie pentru transformarea accesibila prin Lumina Christica. Acel moment este Acum.

Alinierea energiei 12:12 este ceea ce a fost numit „a doua venire”. Gresit inteleasa vreme de secole, aceasta conexiune cu constiinta Christica este in interiorul tau si nu inseamna venirea in lume a unei singure fiinte iluminate. Trezirea intregii energii spirituale evolutive este accesibila in interiorul tuturor fiintelor, daca ele o aleg si daca sunt dispuse sa aduca pe planeta saltul evolutiv in constiinta, pe care Pamantul il asteapta.

A venit momentul sa alegi.

Fa-o si da mai departe!

PS – Nu uita, gasesti exercitiul in varianta audio AICI (click-dreapta pe link pentru salvare fisier).

Sa ne fie cu folos, bucurie si usurinta!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *