IntrebareNe-apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului. Pentru ca sunt o optimista incurabila, in fiecare “sfarsit” vad un Nou Inceput. Nu e de mirare asadar, ca agenda lucrurilor pe care vreau sa le “fac” se umple pe zi ce trece. Totusi frumusetea acestei perioade consta in primul rand, in faptul ca-mi dau voie sa simt bucuria ca.. SUNT. Atat.

Fara sa fac ceva in plus ca sa “merit” aceasta bucurie.

Asa ca propunerea pe care ti-o fac imbina perfect spiritul practic cu nevoia de introspectie, astfel incat sa invitam impreuna Gratia si Usurinta in viata noastra.

N-ar fi grozav ca cineva sa-ti raspunda sistematic la cele mai multe dintre intrebarile pe care ti le pui? Mi-ar placea sa fiu aceasta persoana. Pentru fiecare dintre cititorii mei, in parte.

Pentru asta, m-am gandit ca cel mai sanatos este sa intreb pe fiecare ce-l framanta, ce-l inspira si care e directia pentru care doreste sprijin. Pe baza raspunsurilor primite, pot sa alcatuiesc materiale personalizate pe nevoi, dar care sa sprijine mai multi oameni in egala masura.

Iti ia putin peste un minut, sa bifezi cateva raspunsuri la cinci intrebari care ma vor ajuta sa-ti trimit cele mai bune resurse in 2015. Fa-o AICI, astfel incat sa gasesti sprijin ori de cate ori doresti.

Casuta mea de email este plina in fiecare zi, cu intrebari de la cei care au nevoie de informatii si sustinere in drumul lor spre Eliberare Emotionala. In afara de clientii pe care-i sustin in sedintele individuale, toti ceilalti merita raspunsurile mult asteptate, in egala masura. Dar eu tot una sunt – oricat de mult as vrea sa ma multiplic atunci cand parcurg aceste mesaje.

Asa ca ajuta-ma sa ajut pe cat mai multi! Poti face asta AICI. Spune-mi ce te intereseaza, pentru a fi impreuna si in 2015!

Bucurii si spor in toate bune!

Pe curand,

Liliana
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

P.S – Trimite mai departe chestionarul, celor care cauta raspunsuri si rezolvare in viata lor. Vezi link-ul AICI.

 

[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *