Radical ForgivenessExercitiile la care ma refer sunt alcatuite pe fondul cautarilor si practicilor personale si fac parte din categoria exercitiilor meditative.

Am avut tendinta sa le numesc “Exercitii spirituale“, dar ar fi fost ca si cum celelalte activitati zilnice nu sunt la fel de.. “spirituale“.

Cred cu tarie ca intreaga noastra viata este spirituala – incepand cu cea mai (aparent) neinsemnata activitate, pana la cel mai indepartat gand sau cea mai “toxica” emotie. Nu e nimic in existenta noastra care sa nu fie.. spiritual.

Totusi de dragul claritatii, mentionez ca aceste exercitii cuprind intr-adevar rugaciuni, invocari, dezlegari, protectii, intentii si in general termeni specifici cautarilor spirituale si lucrului cu corpurile subtile.

In planul tridimensional experimentam limitari in ceea ce priveste exprimarea trairilor noastre. O parte dintre termenii folositi in aceste exercitii pot tulbura intr-o oarecare masura. Luati din ele numai ce simtiti ca va foloseste in prezent si reveniti oridecate ori sunteti inspirati sa o faceti.

Exercitiile se numesc Protectie Energetica – Conectarea dimensiunilor spirituale, Taierea corzilor energetice negative, Decizie spirituala si Cheia intentiei, Dezlegari si aducerea inapoi a Darurilor Divine.

Pentru ca le consider puternice, importante si in stransa legatura cu Procesul de Iertare, le-am incarcat pe platforma online, ca bonus la Cursul Radical Forgiveness pentru ca tot mai multi dintre cei interesati sa beneficieze de ele, cat suntem inca in perioada campaniei de lansare.

Tot in legatura cu aceasta campanie, am petrecut ultimele zile raspunzand nenumaratelor mesaje ce solicitau atat lamuriri cu privire la detaliile administrative sau tehnice de accesare a cursurilor online, cat si cereri de extindere a perioadei de lansare.

Imediat dupa acest articol o prietena mi-a spus “Pai daca tot celebrezi 17 ani de transformare, de ce nu lasi reducerile active, 17 zile?” Mi-a placut energia constatarii ei – mai ales ca iubesc cifrele, lucrul cu ele si in general, numerologia – insa este important sa programam in mod optim si derularea webinarelor de sustinere, care vor incepe dupa terminarea inscrierilor.

Pentru ca totusi, intr-adevar este perioada concediilor, iar cele mai multe email-uri au facut referire la acest aspect, extindem perioada reducerilor cu 7 zile – iata, alt numar magic :). Sunt sigura ca acest lucru va elimina presiunea si multi altii ni se vor alatura.

In ceea ce ma priveste, urmeaza sa continui in zilele urmatoare, incarcarea de bonusuri – asa cum obisnuiesc sa ofer ori de cate ori aduc noutati – astfel incat fiecare dintre cursurile postate pe platforma online Infobliss.ro, sa contina pe langa sesiunea individuala de implementare inclusa in promotie, cat mai multe procese de lucru si materiale de sustinere.

Una dintre cele mai importante setari ale acestei platforme este ca permite derularea webinarelor in direct, astfel ca va voi fi aproape nu numai prin intermediul materialelor script si audio, ci si prin webinare (seminare online) in care raspund in mod direct intrebarilor cursantilor, dar si prin care trecem impreuna prin materialele de curs.

Aceste cursuri nu sunt gandite ca materiale statice de informare, ci ca sustinere in transformare – de aceea este nevoie sa lucram efectiv ce se afla in ele, iar eu am ales sa ajut in acest sens, prin webinare si prin intalnirile de implementare.

Gasiti AICI un scurt material video (sau script AICI) prin care dau mai multe detalii cu privire la modul in care obtinem cele mai bune rezultate si avantajele ofertei ce expira pe 07 August.

Bucurii si spor in toate bune, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – tocmai mi s-a semnalat ca link-urile de reduceri setate pentru 31 Iulie, s-au dezactivat la ora 0.00 in loc de ora 24.00, astfel ca daca sunteti printre cei care au incercat sa se inscrie astazi, regasiti postate link-urile extinse:

Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea!
Metoda Radical Forgiveness – Proces de Iertare Completa
Abundenta si Prosperitate – (Con)stiinta Bogatiei
Pachet promotional – 3 cursuri de Transformare constienta

Ramaneti aproape pentru noutati, bonusuri dar si resurse gratuite, in saptamana 1-7 August.
Va astept cu drag, pe platforma online Infobliss.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *