Infobliss_pg2Sunt realmente, tone de articole, carti, bloguri si alte materiale care ofera ajutor in zona dezvoltarii personale si intr-adevar nu a fost un timp mai potrivit pana acum, sa cautam solutii pentru rezolvarea problemelor emotionale si pentru auto-ajutor. Insa la un anumit nivel, orice mod de vindecare este in esenta de auto-ajutor, pentru ca in realitate nimeni nu poate face nimic pentru noi, din afara.

Cu toate acestea sunt momente in care auto-ajutorul functioneaza si altele in care pare ca acesta duce.. nicaieri. Tehnicile de eliberare emotionala reprezinta un instrument de auto-ajutor extrem de puternic, insa noi oamenii avem o natura complexa si cateodata ajungem sa nu mai vedem intreaga padure, de proprii copaci.

Cat din Calatoria noastra de vindecare si Crestere face fiecare dintre noi, ei bine.. depinde de fiecare dintre noi. In orice caz, pentru ca rusinea si vinovatia de sine fac parte din natura umana – desi regasite de cele mai multe ori, la nivel subconstient  – invatam astfel, sa nu avem incredere in cineva din afara.

Totusi numai atunci cand suntem gata sa ne deschidem si sa acordam atentie propriului proces de evolutie, atunci are loc o importanta parte a vindecarii. Asta se poate intampla cand alegem sa lucram cu un practician, sau poate cand incepem sa scriem despre experientele noastre, sau cand participam la cursuri.

Motivul pentru care am ales sa creez cursuri online este tocmai pentru ca aceste elemente pot fi imbinate armonios: participam la cursuri consistente, pline de informatie si exercitii practice, facem munca de instrospectie cu ajutorul proceselor descrise in exercitiile tematice si le scriem efectiv, pentru a ne obtine propriile exercitii personalizate si nu in ultimul rand, lucram cu un practician – fie in sesiunile individuale de implementare, fie prin intermediul webinarelor – adica a seminarelor online incluse in fiecare dintre cursuri.

Decizia de a merge la nesfarsit singur si fara suport este si ea o alegere, numai ca la un moment dat nu mai serveste Cresterii, ci poate e doar o forma continuata de autosabotare. Acum, fiecare decide care este limita intre lucru individual, analiza si introspectie si cand acestea devin autosabotare. Eu doar imi fac datoria sa punctez ceea ce poate face diferenta.

Sa vedem asadar, cateva detalii ce s-au desprins din raspunsurile mele in ultimele zile, la email-urile primite in cadrul campaniei de lansare pentru platforma de cursuri online Infobliss.ro

  1. Prima intrebare a fost: “Unde pot gasi datele acestor cursuri? As vrea sa ma inscriu, dar depinde de date”

 Raspunsul cel mai simplu este ca materialele sunt deja incarcate pe platforma online si sunt accesibile in mod automat.

Raspunsul elaborat este ca avem un ritm alert de viata si faptul ca fiecare dintre noi are deja planificata o mare parte a timpului, face ca momentele dedicate studiului individual, introspectiei si transformarii sa fie mereu determinat de disponibilitatea noastra in raport cu alte activitati.

In mod paradoxal insa, activitatile considerate cel mai adesea ca fiind prioritare, sunt preponderent cele legate de supravietuire si nu de evolutie. Timpul care ne ramane astfel la dispozitie pentru vindecare, transformare si crestere este.. atat cat este :), mai exact cat alege fiecare..

Acesta e si motivul pentru care am inceput crearea cursurilor online – ca sa fiu aproape de cei care doresc indrumare si sustinere, indiferent de locul in care ne aflam.

Astfel, cursurile sunt accesibile imediat dupa achizitie, iar cursantii pot vizualiza materialele pe site in orice moment, pe termen nelimitat si de pe orice dispozitiv (telefon, tableta, computer) sau le pot descarca pentru studiu ce nu depinde de conexiunea la internet. Atentie insa! Doar vizualizarea sau descarcarea lor nu face ca materialele sa functioneze.

Imediat cum exista putin timp disponibil, este necesar ca acesta sa fie alocat proceselor de lucru si exercitiilor tematice, meditative sau EFT, dupa caz – asa cum sunt descrise in fiecare curs si cum sunt deja alcatuite acolo. Dupa lucrul astfel efectuat, stabilim o intalnire individuala de implementare – daca este inclusa in cursul ales (in mod normal, in timpul promotiilor este inclusa si sesiunea de implementare).

  1. Cea de-a doua intrebare a fost “Ceea ce cuprinde cursul acum este tot ce primesc?”

Raspunsul e o continuare a celor mentionate anterior: Sunt multe alte noutati si webinare aplicative care vor veni ca sustinere si actualizari la materialele incarcate deja pe platforma virtualaaceste cursuri online nu sunt gandite ca un pachet static de informatie, ci ca sustinere in procesul de transformare si crestere.

Actualizarile la care aveti dreptul, sunt pe viata – de fiecare data cand voi considera potrivita incarcarea de noi resurse cu privire la subiectul cursului, sunteti notificat automat si primiti orice actualizare si bonus – cei familiarizati deja cu bogatia de informatii de pe pagina de Resurse gratuite si din blogul site-ului EliberareEmotionala.ro, sunt deja siguri de calitatea continutului si de continuitatea cursurilor online.

  1. O alta intrebare a sunat asa: “Ma  intereseaza  mult  o  metoda  de  concentrare, dar  eficienta.. Poate putem  vorbi  pe  Skype”.

Sigur, sedintele pe Skype se deruleaza la fel de bine ca si cele la cabinet. Vom stabili de comun acord programul de lucru, in functie de ce simtiti ca vi se potriveste.

Abordarea in cazul unei “metode eficiente de concentrare” va fi ca in orice situatie in care lucram cu tehnici energetice – si anume, plecand de la neajunsurile emotionale, pshihice si fizice in ceea ce priveste metoda de concentrare actuala, sau dupa caz, lipsa acesteia.

Oricum, in sesiunea individuala de lucru va fi mult mai clar ce stabilim ca metoda si strategie.

  1. Urmatoarea intrebare a fost una compusa: “Cursul EFT online mai e valabil? daca da, se acorda diploma?” si in continuare “Oare Dvs. tineti curs de formare EFT, pentru practicieni EFT, asa cum sunteti dvs.?unde si cand as  putea sa particip?

Da, cursul EFT online va fi relansat, insa nu se pot elibera certificari de practician in urma lui – e o curricula usor diferita pentru practician, in sensul ca aceasta trebuie sa cuprinda sectiuni de practica supervizata efectiv.

Vestea buna este ca la sfarsitul lunii trecute, am incheiat certificarea internationala de trainer asa ca da, voi incepe formarea practicienilor – cel tarziu la inceputul lunii Septembrie – urmeaza sa anunt in timp util toate detaliile.

Pentru claritate, reiau modul de lucru pe care l-am ales incepand cu 2016:

Nu mai mai organizez Ateliere EFT – Reteta de baza in format de prezenta la sala, ci numai online. Cursurile cu participare directa vor fi organizate in schimb, astfel:

  1. Ateliere de lucru pe teme specifice – Constiinta Prosperitatii, Cursuri pentru copii, Relatii armonioase, Exercitii energetice pentru femei si alte subiecte de interes
  2. Si separat de acestea, Cursuri cu acreditare internationala EFT Nivel 1 si 2, predate de subsemnata, in calitate de Trainer EFT acreditat international si Practician EFT & Matrix Reimprinting Academy, in urma carora se elibereaza Diploma de practician EFT emisa de EFT-MR Academy – fondator Karl Dawson

Toate acestea vor fi descrise pe site-urile eliberareemotionala.ro, infobliss.ro si in curand, matrixreimprinting.ro

 

  1. O alta intrebare a fost: “Fiecare modul este cu EFT? Cand e bine sa aiba loc intalnirea de implementare, inainte sa aplic exercitiile sau dupa?”

Cursurile nu contin numai exercitii EFT, ci si exercitii tematice si meditative intrucat avem de lasat sa vina spre noi, constientizari si acceptare cat nu ne imaginam.

Aveti incredere in ceea ce va recomand si faceti rand pe rand, putin cate putin, cate un exercitiu tematic sau unul meditativ – cu pixul pe hartie sau castile pe urechi, dupa cum e potrivit pentru fiecare exercitiu in parte.

De asemenea, primiti ulterior coordonatele necesare pentru participarea la seminarele online si programarea lor, iar daca nu puteti fi prezent in timp real, voi incarca inregistrarile online impreuna cu celelalte materiale. Pana atunci, va recomand cu caldura sa treceti prin procesele de lucru si exercitiile tematice, meditative sau EFT, dupa caz – asa cum sunt descrise in cursuri si deja alcatuite acolo.

Dupa lucrul astfel efectuat, stabilim o intalnire individuala de implementare, pe orice tema alegeti.

  1. Si ultima intrebare este de ordin administrativ: “Puteti va rog, sa imi comunicati un cont bancar in care sa efectuez plata prin virament? As prefera aceasta varianta de plata. Am initiat inscrierea pentru pachetul promotional, dar nu am finalizat-o deoarece as vrea sa va platesc prin virament”

Sigur, exista ca de obicei si varianta de plata prin transfer bancar sau depunere directa la casieria bancii. Daca alegeti acest mod de inregistrare este necesar sa-mi solicitati factura proforma pentru cursul dorit, pentru a va comunica detaliile bancare. Singura diferenta este ca voi efectua manual inregistrarea in sistem, insemnand ca aveti accesul la platforma online in acel moment si nu imediat, cum se intampla in cazul platii prin card, cand sistemul electronic face automat aceasta operatiune.

In incheiere, poate cel mai important mesaj pe care l-am transmis si vreau sa-l reiterez este ca Aceste cursuri nu sunt gandite ca materiale statice de informare, ci ca sustinere in transformare.

Treaba mea este sa continui a aduce continut de valoare, sa incarc bonusuri – asa cum obisnuiesc sa ofer ori de cate ori aduc noutati – astfel incat fiecare dintre cursurile postate pe platforma online Infobliss.ro , sa contina pe langa sesiunea individuala de implementare inclusa in promotie, cat mai multe procese de lucru si materiale de sustinere.

Acum, ca partea de setare a platformei a trecut Slava Domnului – si m-am straduit sa gasesc cea mai buna varianta de prezentare si asimilare a informatiei, deci acum doar Cerul este limita, – cum imi place sa spun – pentru FIECARE dintre noi. Intrebarea este: Alegi sa mergem impreuna o perioada, pe aceasta Cale? 🙂

Avem material valoros incarcat pe site – totul e sa-l si punem sa lucreze pentru noi. Haideti sa o facem impreuna! Pentru asta sunt aici – ca sa sustin.

Multumesc tuturor celor care mi-au scris si mi-au dat prilejul sa inteleg ca aceste detalii trebuie postate pentru claritate si pe paginile de prezentare si de asemenea, trebuie sa le fac cunoscute celor interesati.

Daca este orice altceva cu care pot sa ajut, nu ezitati sa ma intrebati prin email, la: info@eliberareemotionala.ro sau contact@infobliss.ro

Va astept cu drag, pe platforma de cursuri online Infobliss.ro, pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *