“Daca nu iti poti vedea propria umbra, trebuie sa pornesti in cautarea ei. Umbra se ascunde rusinata in cele mai intunecate alei, in pasaje secrete si in podurile pline cu stafii ale constiintei noastre. A avea o umbra nu reprezinta un defect, ci ceea ce ne face completi. Din pacate, putini oameni sunt dispusi sa accepte acest adevar.”

Stiam in teorie ce a vrut sa spuna prin acest pasaj, Deepak Chopra in “Secretul Umbrei” dar una e teoria si alta, practica. La inceputul anului anuntam ca bonus pentru participarea la un eveniment recomandat atunci, cursul Lucrul cu Umbrele, dar viata mi-a demonstrat o data in plus, ca tot ceea ce aparent facem pentru altii, facem in primul rand pentru noi insine.

Desi poate parea o perspectiva prea putin atragatoare, realitatea este ca primul pas catre rezolvarea problemei umbrei consta in recunoasterea puterii acesteia.

Chopra spune ca “Singura solutie de durata a laturii intunecate a naturii umane este constiinta superioara”.

Primul pas catre “infrangerea umbrei” consta in renuntarea la orice idee referitoare la infrangerea ei. Latura intunecata a naturii umane se naste tocmai din lupta, din conflict si din razboi. De indata ce incepi sa vorbesti despre „infrangerea” ei, ai pierdut deja batalia. Ai cazut in capcana dualitatii binelui si raului.

Din aceasta perspectiva, nimeni si nimic nu poate pune capat acestei dualitati. Binele nu are si nu va avea niciodata puterea de a invinge pentru totdeauna raul. Aceasta concluzie este greu de acceptat. Poate oare, pentru ca e greu sa acceptam ca “binele” si “raul” se afla pe aceeasi axa, doar ca la capete diferite?

Voi reveni cu multe noutati despre ce a presupus prima parte a anului pentru mine – pana atunci totusi, simt ca e important sa impartasesc un exercitiu extrem de puternic, inspirat din munca lui Matt Kahn mi se pare cea mai eficienta si potrivita abordare in Lucrul cu Umbrele si il puteti asculta AICI (click-dreapta pe link, pentru optiunea descarca). Varianta Youtube:

In cursul lunii Iulie, am citit un material numit Raport de Energie intocmit de Jennifer Hoffman pentru aceasta luna si m-am gandit la ce vesti minunate primim tot timpul asa ca iata, le impartasesc:

“Cand ma gandesc la energia lunii iulie, imi vine in minte situatia unui constructor care vrea sa construiasca o parcare si din intamplare descopera ruinele unui oras stravechi. Toata lucrarea se opreste in timp ce arheologii recupereaza artefactele unei culturi de multa vreme uitate.

Procesul excavarii pe care il vom experimenta in aceasta luna va scoate la iveala multe fatete ale istoriei noastre emotionale si pe masura ce intram in aceasta luna a carei tema este de curatare emotionala, ne vom duce catre profunzimi pe care nu le-am mai experimentat inainte, pentru a ne ridica pe inaltimi pe care nu le-am cunoscut pana acum.

Va fi o luna plina de provocari energetice si vom vedea asta in cantitatea de emotii de procesat. Totusi, e bine pentru ca suntem in a doua parte a anului 2016 si ne pregatim pentru intrarea in 2017. Nu putem continua catre dimensiuni mai inalte carand dupa noi bagajul trecutului, iar cel mai greu bagaj este fundamentat in emotiile noastre. Sa inceapa curatenia!”

Atunci mi-am dat seama de ce tocmai acum am finalizat o serie de proiecte care s-au derulat pe parcursul ultimelor 7 luni, iar daca tot e “vremea curateniei” sunt sigura ca pe multi ii vor ajuta aceste resurse: http://infobliss.ro/

Luna Iulie este cu adevarat, o luna speciala pentru mine – o luna in care in urma cu saptesprezece ani a inceput o calatorie de transformare la care nici nu am visat. Sarbatoresc in acest fel timp de 7 zile – pana pe 31 Iulie, oferind reduceri semnificative la 3 cursuri esentiale pentru transformare:

Pentru 7 zile, toate cuprind – in afara de reducerea listata pe site – si o sesiune individuala de implementare de 90 minute. Daca exista interes in rezolvarea unor blocaje si eliberarea emotiilor negative privind aceste teme, probabil ca acum este cel mai potrivit moment sa actionati.

Iar daca exista dorinta de a lucra in plan energetic pentru a rezolva din mai multe directii blocajele, atunci Pachetul ce cuprinde 3 cursuri esentiale pentru transformare cu discountul maxim de 50% este de asemenea, cea mai buna solutie.

Voi reveni in aceste zile cu mai multe noutati si resurse, dupa care saptamana viitoare intram in normal cu comunicarile periodice – se anunta intr-adevar, o a doua jumatate de an in care “ne vom duce catre profunzimi pe care nu le-am mai experimentat inainte, pentru a ne ridica pe inaltimi pe care nu le-am cunoscut pana acum”.

Si chiar asa si este!

Bucurii si spor in toate bune,
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *