Dap! E acea perioada importanta din an, pentru mine. In urma cu fix 21 de ani, tineam in brate ceea ce unii numesc un “nou-nascut”. Nu al oricui, ci al meu.

Nu stiu de ce li se spune asa.. Ma gandesc ca am putea gasi un nume mult mai potrivit (chiar si cu riscul de a suna “prea” poetic), pentru ca mamele isi privesc intotdeauna bebelusii, cu un soi de “inminunare”, sora cu Miracolul.

Lasand la o parte schimbarile hormonale si peripetiile prin care unele femei trec la nastere, nici nu stii daca nu cumva te-a lovit trenul si s-a rasturnat peste tine, toata Gratia Divina.

Si ca orice amintire care imi pastreaza neatinsa experienta in care Dumnezeu mi-a daruit activarea inimii, celebrez intotdeauna aceasta zi, ca si cum ar fi propria mea nastere. Pentru ca intr-un anume sens, chiar Este.

Nu doar mirosul pielii acestui Miracol il am pentru totdeauna in nari, nu numai senzatia de puf a pielii ei la atingere, ci si toate intrebarile care fusesera nepuse pana in acel moment, in egala masura cu toate bucuriile care au inceput sa irumpa, dar ce sa vezi – la “pachet” cu toate spaimele existentiale.

Intr-un cuvant toata Magia Creatiei, tot ce avem de integrat intr-o viata de om. Si-apoi intr-o noua viata. Si inca intr-una..

Nu numai momentul nasterii unui miracol de om ne marcheaza viata, ci al oricarui miracol – ca se numeste el, proiect, vis, relatie si tot asa.

In fiecare an am celebrat aceasta zi, oferind la randul meu din bogatia cu care am fost si sunt binecuvantata. Si dincolo de multimea resurselor gratuite, am simtit mereu sa fac reduceri la cursuri, iar daca stii deja oferta de pe Infobliss.ro, ai putut vedea acest lucru.

Totusi niciodata nu am acordat discount pentru cursurile acreditate EFT si Matrix Reimprinting, pentru simplul motiv ca ele au preturile minime ce pot fi aplicate oriunde in lume pentru acest tip de training, iar avantajele de-a le urma la noi in tara, deja ridica povara multor altor costuri, de pe urma cursantilor.

Insa pentru ca urmatorul curs Matrix Reimprinting este chiar in luna Iulie, intre 23-26, dupa 6 luni de la cel precedent, acord aceasta reducere aniversara de 21%, in suma de 100 euro, pentru cei care vor sa urmeze EFT Nivel 1&2 si Matrix. Este un pachet pe care il poti alege oricand in luna Iulie, chiar daca participi la cursurile din aceasta luna sau ulterior, atat timp cat te incadrezi in perioada aniversara pana la finele acestei luni.

Sper sa fii unul dintre cei care pot beneficia de oferta, chiar daca in tara sunt doar cateva sute de absolventi ai Cursului EFT Nivel 1&2 care pot alege Matrix Reimprinting. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa imi scrii la info@eliberareemotionala.ro

 

Si pentru ca ieri ti-am trimis un video in care am vorbit despre optiunea celor care nu doresc sa se pregateasca in lucrul cu emotiile incepand cu acest Curs EFT Nivel 1&2, dar VOR sa aplice tehnicile de baza si sa isi rescrie convingerile limitative, reducerea aniversara de 21% se aplica si pentru cursul marca proprie Intalnirea cu Tine, cu contributia redusa la 420 lei.

EFT si Matrix Reimprinting nu pot fi predate online, asa cum doresc unii cursanti, intrucat acestea sunt regulile EFT-MRA Academy, care prin fondatorul sau Karl Dawson, m-a acreditat ca trainer international. De aceea am creat “Intalnirea cu Tine”, astfel incat cei care vor sa foloseasca tehnicile de baza EFT, impreuna cu abordarea spirituala a lucrului cu emotiile si convingerile limitative, sa o poata face si de la distanta.

Asadar intr-o noua forma, acest  curs pregatit initial pentru sala, vine de aceasta data in varianta online – asa cum mi-a fost solicitat, pastrand caracterul de interactiune prin cele 4 intalniri live online, care vor fi inregistrate pentru cei care nu pot participa in direct (1,15,29 August si 12 Septembrie, orele 10.00-13.00), plus toate materialele suport pentru a-ti putea continua practica individuala, Intalnirea cu Tine este cu-adevarat pentru tine, daca doresti:

  • sa lucrezi pentru descoperirea propriilor tipare emotionale si a convingerilor limitative
  • sa afli cum sunt create emotiile, de ce si pana cand sunt pastrate in corp
  • sa ai perspectiva spirituala asupra corpurilor subtile
  • sa inveti si sa practici proceduri de baza in lucrul cu emotiile
  • sa exersezi in vederea cresterii vibratiei, pentru conectarea cu Sinele Inalt si pentru aflarea si reprogramarea credintelor limitative
  • sa aplici in mod corect Reteta de Baza in EFT si sa inveti sa iti urmaresti energia in corp

Vezi AICI datele acestui curs, plus toate detaliile necesare si apasa imaginea de mai jos, daca iti doresti vreuna dintre ofertele aniversare cu 21% reducere, sau pur si simplu vrei mai multe informatii.

Iti multumesc ca dai mai departe si in primul rand, pentru ca esti deschis spre o astfel de comunicare si iti pot impartasi din bucuriile si darurile mele!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

 

PS 1 – Pentru toti cei care m-au intrebat, link-urile mentionate in video-ul de ieri, cu titlul “De ce sa alegi un curs (sau nu)” se gasesc in descrierea materialului cu acelasi nume, incarcat pe Youtube.

PS 2 – Si pentru ca tot in luna Iulie expira si oferta Marianei Popa, pentru Controlul greutatii cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala, iti amintesc ca este valabila de fapt, pana la sfarsitul acestei saptamani. Este vorba despre Rescrie Povestea Greutatii Tale cu EFT si gasesti workshop-ul gratuit AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *