Bine te regasesc!

Nu e un moment mai potrivit decat acest inceput de saptamana pentru a te anunta ca Joi, 16 iulie, orele 19.00 – 21.00 sustin in premiera webinarul gratuit “Cum sa dizolvi 7 mituri despre bani, pentru a avea o viata prospera”.

Rezerva-ti locul aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar

Stiu ca te surprinde poate aceasta tema, din partea mea. Adica.. pana si pe mine ma surprinde! 🙂

Nu m-a atras prea mult subiectul in ultimii ani, intrucat am fost atrasa mai degraba, de magia explorarii starilor modificate de constiinta si lucrul intensiv cu emotiile.

Asadar, poate te intrebi ce m-a determinat sa aleg aceasta tematica.

Atat in randul celor apropiati, cat si in randul celor care participa la cursurile mele, observ ca desi citim si ne documentam intens cu privire la abundenta si prosperitate, inca ruleaza in subconstientul nostru o serie de credinte vechi si stagnante care ne blocheaza in continuare si ne impiedica sa ne traim viata asa cum dorim.

Mi se pare incredibil ca in zilele noastre inca mai suntem condusi de credinte precum:

“Banii sunt ochiul dracului”

“Nu esti o persoana “spirituala” daca ai bani”

“Banii aduc ghinion”

“Nu am noroc la bani”

“Mai bine sarac si cinstit”

si lista o poti continua tu, cu propriile tale convingeri, sau cu ce ai realizat deja ca te impiedica in viata, din perspectiva materiala.

Se spune ca pentru a avea rezultate diferite, ai nevoie de un mod diferit de a gandi. Daca ma stii deja de ceva vreme, stii ca adaug la asta “si ai nevoie de asemenea, de un mod diferit de a simti”.

Astfel ca pentru a te imprieteni cu banii, este necesar sa te conectezi la vibratia abundentei, fara a te simti vinovat/a si fara sa te intrebi daca meriti sa traiesti atat de bine 🙂

Tocmai de aceea, in cadrul webinarului de joi seara te invit sa facem impreuna un salt in (Con)Stiinta Prosperitatii. Nu, nu am scris gresit! Asa consider eu ca trebuie scris acest cuvant, cand il alaturam prosperitatii. Este o STIINTA, asa ca poate esti si tu de acord sa-l scrii astfel, sau poate si mai bine, participi Joi la webinar ca sa primesti toate instrumentele pe care ti le-am pregatit.

Daca suna prea vag pentru tine, iata ce vom lucra impreuna pe parcursul a doua ore:

  • Te eliberezi de convingerea ca “abundenta inseamna doar bani” si te deschizi, prin intermediul informatiilor, exercitiilor si meditatiei din cadrul webinarului, catre accesarea unei noi stari de constiinta cu privire la abundenta din viata ta
  • Afli astfel incat sa poti dizolva, 7 dintre cele mai importante mituri cu privire la bani
  • Identifici minim 3 convingeri limitative care te impiedica in prezent sa urci la nivelul urmator de evolutie si le eliberezi prin intermediul unui exercitiu EFT, alcatuit ca un laser personalizat pentru tine
  • Afli DE CE abundenta si accesarea puterii personale sunt strans conectate si evaluezi cu precizie, unde te situezi din acest punct de vedere
  • La final, ne rezervam 30 minute pentru o sesiune de Intrebari si Raspunsuri in cadrul careia iti voi raspunde pe loc la intrebarea care te macina cel mai tare cu privire la tematica discutata

Webinarul gratuit are loc Joi 16 Iulie, intre orele 19:00 – 21:00

Aproape ca nu-mi vine sa-i spun asa, pentru ca in primul rand este un workshop in care lucram efectiv, nu un simplu webinar gratuit. Este un adevarat atelier de lucru! Cred ca esti satul/a de teorie si vrei sa aplici ceva practic, pentru a te simti din ce in ce mai bine in viata ta.

Hidrateaza-te, ia o gustare inainte, sa nu ti se faca foame si sa ai un motiv in plus de autosabotare, asigura-te ca ai hartie si ceva de scris, pentru ca vreau sa te insotesc si nu sa te las doar cu resursele gratuite pe care oricum, ti le trimit in mod sistematic.

Anul asta e despre IMPREUNA!

Daca pana acum ne-au luat schimbarile pe sus, e timpul sa ne regrupam.

Rezerva-ti locul aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar

 

Iti multumesc ca dai mai departe anuntul despre acest webinar, celor care ar putea avea nevoie de astfel de informatii!

Ne vedem joi seara?

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

P.S. Este probabil singurul webinar gratuit pe care il sustin in aceasta vara, in legatura cu abundenta si credintele care te limiteaza sa o accesezi in cel mai benefic mod pentru tine.

Daca simti o chemare fata de subiectul propus, sau stii ca “ai ceva de lucrat” in aceasta directie, te invit sa-ti ocupi locul la webinar, iar eu te voi sustine in acest proces de transformare si eliberare a convingerilor care nu iti mai servesc.

Gasesti link-ul AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *