Inainte de a intra in subiectul destul de controversat pe care l-am pregatit pentru tine astazi, iti reamintesc ca la ora 19:00, voi sustine LIVE  webinarul gratuit “Cum sa dizolvi 7 mituri despre bani, pentru a avea o viata prospera”.

Peste 500 persoane s-au inscris in doar doua zile, deci pot afirma ca tematica abundentei este un subiect destul de “arzator” pentru multi dintre noi.

Inca iti mai poti rezerva locul aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar si urmareste link-ul de acces pe care il vei primi la ora 15.00 

 

Pentru a raspunde totusi mai usor la intrebarea din titlu, trebuie sa ilustrez analogia pe care vreau sa o aduc in discutie in aceasta postare:

In cadrul unui experiment cu ani in urma, 5 maimute au fost introduse intr-un spatiu inchis, asemanator cu o cusca. Prima faza a experimentului a presupus introducerea unei banane prin partea de sus a custii, in conditiile in care inauntru se afla o scara pozitionata chiar sub locul in care era atarnata banana.

In primul moment, una dintre maimute a urcat pe scara intinzandu-se pentru a apuca banana, moment in care celelalte maimute au fost stropite cu apa rece. Dupa un timp, o alta maimuta a incercat acelasi lucru, moment in care maimutele de pe margine erau stropite cu apa rece.

Rand pe rand, fiecare maimuta a urcat pe scara incercand sa apuce banana, dar imediat ce acest lucru se intampla, celelalte maimute erau stropite cu apa rece. Dupa un timp, atunci cand una dintre maimute incerca sa apuce banana, celelalte au sarit s-o opreasca.

In acest moment, cei care conduceau experimentul au pus apa rece deoparte. Ei au scos din cusca una dintre maimute si au inlocuit-o cu o alta din afara grupului celor 5. Dupa ce au introdus din nou banana, maimuta nou venita a incercat sa o apuce dar imediat ce a urcat pe scara, celelalte maimute au sarit in continuare sa o impiedice.

O a doua maimuta a fost inlocuita cu una din afara grupului initial iar cand aceasta a incercat la randul ei, sa apuce banana, a fost impiedicata si pedepsita la fel de vehement de surate, inclusiv de cea nou venita care fusese impiedicata inaintea ei, dar care nu facea parte din grupul initial al celor 5 maimute ce experimentasera dusul cu apa rece.

Fiecare maimuta din grupul initial al celor 5 a fost inlocuita rand pe rand si desi nici una dintre maimutele care formau acum noul grup din cusca, nu experimentase vreodata stropitul cu apa rece, ele au continuat sa se impiedice si sa se pedepseasca ori de cate ori una dintre ele incerca sa apuce banana.

Toate maimutele care participau la agresiunea noii venite, nu aveau nici cea mai mica idee DE CE trebuiau sa impiedice urcarea scarilor spre banana, dar stiau ca.. asa TREBUIA sa se intample, pentru simplul motiv ca si lor li se intamplase la fel.

 

Intrebarea fireasca apare acum: Care e “maimuta” ta?

Ce te impiedica sa ai viata pe care ti-o doresti? Stiu ca suna ca un slogan, dar pana la urma, nici nu e atat de rau ca din ce in ce mai multi isi pun aceasta intrebare, pentru ca ea face posibila si primirea raspunsului.

Vino astazi la ora 19.00, pentru ca voi sustine LIVE  webinarul gratuit “Cum sa dizolvi 7 mituri despre bani, pentru a avea o viata prospera”.

Rezerva-ti locul aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar si urmareste link-ul de acces pe care il vei primi la ora 15.00

 

Banii sunt o energie a carei menire este sa CURGA, iar blocarea lor nu face decat sa impiedice si manifestarea altor energii.

Nu banii sunt obstacolul in realizarea visurilor noastre, ci propriile limitari cu privire la acest subiect.

Despre 7 mituri care te impiedica sa manifesti o viata prospera vom vorbi in profunzime in webinarul gratuit din aceasta seara.

Si nu doar ca vom vorbi, dar este destul de posibil sa-ti schimbi perspectiva despre abundenta prin intermediul informatiilor, exercitiilor de constientizare si meditatiei din cadrul webinarului.

Iti reamintesc ce vom face timp de 2 ore:

  • Afli astfel incat sa poti dizolva, 7 dintre cele mai importante mituri cu privire la bani
  • Identifici minim 3 convingeri limitative care te impiedica in prezent sa urci la nivelul urmator de evolutie si le eliberezi prin intermediul unui exercitiu EFT, alcatuit ca un laser personalizat pentru tine
  • Afli DE CE abundenta si accesarea puterii personale sunt strans conectate si evaluezi cu precizie, unde te situezi din acest punct de vedere
  • La final, ne rezervam 30 minute pentru o sesiune de Intrebari ?i Raspunsuri in cadrul careia iti voi raspunde pe loc la intrebarea care te macina cel mai tare cu privire la tematica discutata

La final, am si o surpriza pentru tine 🙂

Rezerva-ti locul aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar si urmareste link-ul de acces pe care il vei primi la ora 15.00

Abia astept sa ne vedem!

Liliana

 

P.S.  Prea multa vreme ne-am pus piedici singuri, prin aceasta lupta oarba intre abundenta si spiritualitate!

Te invit alaturi de mine sa impacam cele doua extreme, sa ne antrenam mintea sa vada darurile aduse de fuziunea celor doua si sa facem un salt in Con(Stiinta) Prosperitatii!

P.P.S. Iti reamintesc ca este posibil sa fie singurul webinar pe care il sustin in aceasta vara in legatura cu tema abundentei, asa ca te invit sa accesezi link-ul de mai jos si sa iti rezervi unul dintre locurile ramase.

De asemenea, iti multumesc ca iti anunti si prietenii despre acest eveniment! S-ar putea sa le fie si lor, de folos! 🙂

Formularul de inregistrare pentru a primi la ora 15.00, link-ul de acces, aici: http://eliberareemotionala.ro/webinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *