“Cum sa-ti afli propriile convingeri limitative cu privire la Bani, Abundenta si Prosperitate si sa iti construiesti corect afirmatiile credintelor de putere cu care vrei sa le rescrii” este tema webinarului gratuit de astazi, Luni 20 Iulie 2020, orele 19.00 – 21.00

Asigura-ti locul aici: https://event.webinarjam.com/register/7/lp5wwfx si da mai departe, astfel incat sa intarim randurilor celor care vibreaza pe frecventa iubirii, a celei de pace, abundenta si prosperitate!

Asa cum ti-am promis, iti trimit si inregistrarea primului nostru webinar “Cum sa dizolvi 7 mituri despre bani, pentru a avea o viata prospera”.

Apasa AICI pentru acces, ia-ti langa tine un pahar cu apa, ceva de scris si asigura-te ca parcurgi in liniste cele expuse, astfel incat sa iti obtii propriile raspunsuri in vederea deblocarilor pe care le ai in vedere:

 

Asadar, Universul ne transmite ca eliberarea bagajului emotional cu privire la abundenta nu e posibila, pana cand nu curatam “balastul” mental ce il sustine. Avem sansa sa lucram acest subiect, chiar de Luna Noua. Daca nu acum, atunci cand? Hai cu noi! Iar daca poti, vino impreuna cu prietenii 🙂

 

Luni 20 Iulie 2020, orele 19.00 – 21.00

Ai link-ul inca o data, aici: https://event.webinarjam.com/register/7/lp5wwfx

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *