Am facut ieri cateva postari pe Facebook, in legatura cu faptul ca parcurgem 3 zile absolut speciale – 20, 21 si 22 Iunie 2020, iar Cerurile sunt deschise astfel incat rugaciunile noastre sa ajunga exact acolo unde trebuie 🙂 Vestile bune sunt ca avem asadar in continuare, prilej de vindecare, armonie, iubire, adevar si ascensionare.

Incepand de maine voi putea incarca pe Youtube toate materialele video pregatite in aceasta perioada, ca urmare a intrebarilor primite prin email, deci ramai aproape, daca ai avut si tu greutati de un anume fel.

Incep astazi cu una dintre temele solicitate cel mai mult si anume cea a greutatii acumulate la propriu, in corpul fizic, nu numai ca mod de exprimare.

Rescrie Povestea Greutatii Tale este un subiect la care ne-a raspuns Mariana Popa, Practician EFT si Matrix Reimprinting, specializata fiind in controlul greutatii, cu o experienta vasta in lucrul cu clientii si ateliere de lucru pentru eliminarea kilogramelor in plus.

Am inregistrat impreuna o ampla sesiune gratuita de lucru, astfel incat nu numai sa ne poata raspunde la intrebari importante, ci si sa ne ofere exercitii practice (pentru anxietate si frustrare in ceea ce priveste greutatea, plus exercitiul pentru coplesirea emotionala).

Le-am exersat impreuna cu ea in timpul intalnirii, astfel incat sa ai modelul clar, iar Mariana a pregatit in plus si exercitiile in format audio-video, pe care sa le poti urmari separat. Vezi aici articolul ei cu toate link-urile necesare si apasa imaginea de mai jos, pentru accesarea workshop-ului.

 

In timpul Cursului pentru Practicienii EFT Nivel 1&2, am prilejul sa le spun cursantilor despre abordarile de luat in considerare cand lucram cu kilogramele in plus. Ma gandesc ca te ajuta si pe tine sa iti faci o idee de ansamblu, daca ai aceste repere, astfel ca ti le ofer mai jos:

  1. Imaginea de sine (putem alege exercitii de iubire de sine si pentru rezistenta la dragostea fata de propriul corp)
  2. Eliberarea traumelor pe care ne amintim ca le-am avut in perioada in care am inceput sa luam in greutate (sunt evenimentele pe care le regasim in Procedura de Pace Personala si lucram pe ele cu tehnicile EFT), dar si cele in care am invatat anumite “adevaruri” despre greutatea pe care o putem avea.
  3. Lucrul cu poftele – este important ca INAINTE de a manca sa ne schimbam energia – asta nu inseamna neaparat sa ne retinem in a manca, dar dupa ce aplicam EFT pentru pofte, nu vom mai manca compulsiv
  4. Eliminarea vinovatiei si rusinii – daca inainte de masa facem cateva runde de EFT pentru pofte, categoric DUPA masa avem de facut cateva runde pentru vinovatie si rusine – emotii care de obicei ne insotesc, declansate fiind de un dialog interior aspru prin care ne judecam ca am mancat (mult, compulsiv, fara rost etc)
  5. Imbunatatirea metabolismului – corpul nostru metabolizeaza nu numai mancarea, ci si gandurile si emotiile noastre. Avem nevoie de un metabolism optim, cel care sa ne sustina in obtinerea greutatii ideale pentru noi.
  6. Lucrul energetic pe anumite parti ale corpului, cu semnificatiile pe care intelegem ca le pot avea depunerile de grasime in acele locuri
  7. Corectarea Inversarii Psihologice – ce “avantaje” avem in pastrarea kilogramelor in plus si ce “dezavantaje” am avea daca ajungem la greutatea optima? Avem nevoie de explorarea acestor intrebari, ca sa aflam credintele limitative care ne tin pe loc, inca blocati in aceasta greutate

 

Aceste abordari pot fi alese simultan sau pe rand – nu sunt enumerate in functie de o anumita importanta, ci doar pentru a intelege esentialul: corpul nostru a gasit o forma de PROTECTIE, iar ea se regaseste in greutatea pe care o avem.

Mariana Popa a dezvoltat un program extraordinar in acest sens, cuprinzand toate aspectele de mai sus. In plus, ea a introdus si un modul pentru blocajele pe care le putem avea atunci cand vrem sa facem exercitiul fizic atat de necesar si multe altele.

Asigura-te ca urmaresti toate informatiile utile si exercitiile demonstrative din sesiunea de lucru oferita gratuit de Mariana, astfel incat sa poti alege reducerea de 33% pe care o ofera timp de 3 saptamani, ca urmare a lansarii acestui program.

 

Ramai aproape pentru resursele care urmeaza.

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *