AbundentaConform definitiei date in dictionar, abundent inseamna bogat, copios, imbelsugat, indestulat, care intrece necesitatile obisnuite.

Inainte de toate acestea insa, abundenta este un sentiment iar Carol Look – Master EFT ne invata foarte clar, un mod extrem de simplu in care ne putem ridica vibratia astfel incat sa atragem ceea ce dorim in viata noastra, cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala – EFT si a “instrumentelor” specifice Legii Atractiei.

Lucrand impreuna in cadrul Cursurilor EFT putem elibera convingerile limitative si blocajele din viata noastra, deschizand calea catre rezolvari usoare ale problemelor in toate domeniile – intrucat realizam:

– clarificarea convingerilor limitative care ne retin de la atingerea scopurilor
– deschiderea catre Legea Atractiei
– lucrul cu exercitii EFT deja setate si verificate

Avem la dispozitie zeci de exercitii EFT, afirmatii pozitive, tehnici de vizualizare, exercitii scrise – material de lucru pentru acasa, jocuri ale Abundentei – instrumente ale Legii Atractiei, toate ne sustin in procesul pe care-l avem de parcurs!

In plus, pentru cei dintre noi care avem copii, materialul ne ajuta nu numai sa constientizam credintele limitative dar si sa reducem riscul de a le transmite mai departe, celor pe care-i iubim.

Va ofer cu mare drag, interviul – luat de Lindsay Kenny – Master EFT, fondatoarea metodei Progressive EFT, lui Carol Look – interviu ce contine exercitii si exemple concrete de lucru si pe care-l gasiti AICI (click-dreapta pe cuvantul “AICI” pentru decarcare/salvare fisier)

Sunt sigura ca el va indeparta acea umbra de mister din jurul subiectului Legea Atractiei si va reusi sa raspunda la intrebarea: “Bine, bine – toate astea suna frumos – dar acum, eu ce am de facut?”

 

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

2 Comments

 1. M-ar interesa daca ati putea organiza seminare sau ateliere de lucru pe tema abundentei on line .Pentru mine e destul de dificil sa aung sa plec din localitate fiind din Piatra Neamt.

  Sabina
  1. Intentionez acest lucru, dar este un proiect pe care cred ca voi reusi sa-l pun in practica numai anul viitor.
   Pana atunci, verificati pagina de “Resurse” (http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite/) si in primul rand, descarcati Manualul gratuit de pe prima pagina astfel incat sa va tinem la curent automat (prin adresa de email cu care va inregistrati) cu tot ce reusim sa aducem ca material informativ (video, interviuri, exercitii).

   Toate cele bune,
   Liliana

   Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *