Convingeri limitativeLa invitatia prietenilor de la Bunastare Holistica, am discutat Sambata seara despre un mod prin care putem dizolva atasamentele negative si distructive. Evenimentul la care am fost invitata era o Seara de cadouri pentru trup-minte-suflet si am ales acest subiect pentru ca mi se pare baza pe care putem construi orice schimbare dorim.

Cunoasterea este pentru minte – experienta pentru corp. Putem spune in mod constient “Vreau sa fiu fericit” dar in cazul in care corpul “a invatat” nevoia de suferinta, ceea ce avem de facut este sa invatam corpul ceea ce mintea alege Acum. Se spune ca “Pentru a te elibera de ceva, trebuie mai intai sa stii ce este lucrul de care ai nevoie sa te eliberezi”.

M-am gandit ca ar fi fost frumos sa ofer si cititorilor mei, acest cadou. Si pentru ca de la gand la actiune, e o distanta foarte mica – daca ii dai voie 🙂 – am parcurs-o imediat. Iata deci, ca Seara cadourilor pentru trup-minte-suflet continua si in spatiul virtual, facand posibil sa va ofer darul meu AICI (click-dreapta, pentru a salva).

Poate in aceasta perioada plina de pregatiri, nu aveti timp sa si urmati pasii descrisi dar imediat ce este posibil, acordati-va propriul Dar – acela al timpului petrecut cu Sine. Nu cunosc o alta metoda mai rapida de implementare, decat aceea in care imi ofer cateva minute, pentru a pune pe hartie raspunsul la intrebarile importante. Si pentru ca nimeni altcineva nu poate raspunde mai bine decat noi, exact asta trebuie sa facem, SA LUAM O FOAIE SI UN PIX si sa ne dam voie.

Doua din cele mai importante intrebari pe care ni le putem pune in orice situatie in care suntem blocati sau nu obtinem ce vrem, sunt obligatoriu de pus IMPREUNA, astfel:
–       Care este avantajul de a mentine situatia in care sunt?
–       Care este dezavantajul de a obtine ceea ce imi doresc?

O sa observati ca daca va intreaba cineva, raspunsul vine mult prea repede: “Nu stiu!” dar daca va dati voie sa va imaginati – cum ar fi daca ati sti – si sa fiti pregatiti cu un pix, el va incepe sa scrie.

Intr-un comentariu pe Facebook, cineva m-a intrebat cat dureaza crearea realitatii. Am raspuns ceea ce vreau sa va spun si aici: Intelegerea mea este ca pe masura ce ne gandim la ceva – vizualizam, verbalizam si credem acel lucru – lucrurile se intampla. Realitatea este practic, creata in fiecare moment, dar o putem observa ca manifestare in viata noastra numai in masura in care reusim sa sustinem vibratia gandului cu cea a dorintei.

O credinta/ convingere este doar gandul mentinut suficient timp. Putem observa manifestarea realitatii imediat ce actiunea noastra se potriveste perfect cu credinta pe care o avem fata de faptul ca: 1). e posibil 2). meritam si 3). suntem in siguranta sa o traim.

Unii potrivesc convingerea cu actiunea mai repede, altii mai greu – important este ca “reteta” e sigura si se aplica fiecaruia dintre noi.

Va doresc bucurii, spor si usurinta in manifestarea a tot ceea ce e pentru binele vostru cel mai Inalt!

Nasterea Domnului cu bine! Sa ne regasim sanatosi si plini de vitalitate!

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *