GiftCred ca ati vazut deja o parte din predictiile pentru anul 2014, asa ca este extrem de incurajator sa stim ca nu e vorba numai de speranta noastra pentru mai bine dar si ca astrele se aliniaza astfel incat ne sustin 🙂

Chiar in plus fata de aceste vesti, noi mesaje incurajatoare continua sa soseasca de la multi lucratori in Lumina. Intelegerea mea este ca acum exista o oportunitate de a imbratisa gratia si usurinta in viata noastra si ca munca grea si chinul, s-au cam terminat..

Asta nu inseamna ca nu vom mai munci pentru a obtine ceea ce ne dorim, ci pur si simplu ca.. ne vom da (in sfarsit!) la o parte din calea noastra – vom invata sa predam controlul, vom da voie usurintei si vom invata sa ne bucuram de tot ceea ce traim. Si intr-adevar, este foarte potrivit exemplul pe care il auzim adesea – e ca si cum ne-am fi aflat pana acum in durerile facerii, iar acum nasterea poate avea loc in conditii optime.

Se pare ca schimbarea energiei la nivel global, incepand cu acest an, face posibila cresterea nivelului de constiinta, imbunatatind fiecare aspect al vietii noastre. Mai mult ca oricand este posibil sa ne eliberam de trecut si sa imbratisam o noua stare de a FI. Este timpul sa alegem cu blandete, sa ne detasam de tot ceea ce nu ne mai serveste si sa ne aliniem cu toate aspectele fiintei noastre.

Daca pare inca indepartata aceasta perspectiva si blocajele nu par sa fie depasite in viata unora dintre noi, este pentru ca suntem inca in rezistenta – dar chiar si asa, vom invata usurinta – daca asta alegem.

Maiestria pe care o putem atinge acum este sa luam tot ceea ce am invatat, tot ce am trait, simtit si experimentat – si sa eliminam tot ceea ce nu mai dorim sa se repete, concentrandu-ne exact pe ceea ce ne face bucurie. Chiar pregatindu-ma sa va scriu aceste randuri, am citit un pasaj in care (pentru a cata oara?!) ni se spune: “Gandul primeaza. Experienta ii urmeaza intotdeauna. Niciodata n-o sa le vedeti inversate – experienta sa determine gandul”.

In ultimele doua luni, mi-a fost imposibil sa fiu aproape de cititori si sa raspund cu consecventa mesajelor dar m-am gandit la metode prin care pot sa ajut mai mult. Una din variante este sa strang intrebarile si sa raspund in scurte materiale video, pentru operativitate.

Pentru ca unele mesaje au solicitat si explicatii cu privire la punctele de pe meridianele energetice, legatura acestora cu organele vitale si alte explicatii lamuritoare, am alcatuit un Ghid practic de aplicare a Tehnicilor de Eliberare Emotionala, pe care cei care se inscriu de acum inainte pe site, il vor putea descarca impreuna cu manualul gratuit.

Pentru ca sunteti prietenii mei, abonati pretuiti, care urmariti activitatea site-ului de mai mult sau mai putin timp, v-am trimis pagina de descarcare prin Newsletter, pentru a beneficia de aceleasi avantaje ca si noii oaspeti.

Daca nu ati reusit sa deschideti email-ul, puteti accesa si pagina de inregistrare.

Materialele video din Ghidul de aplicare sunt incarcate si pe canalul YouTube: http://www.youtube.com/eliberareemotionala (la care va puteti abona pentru noutati), Partea 1a AICI si Partea a 2a, AICI.

Sa va fie cu folos!

 

Bucurii si spor in toate cele bune,

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *