“Suntem Stele impachetate in piele. Lumina pe care o cauti a fost intotdeauna inauntrul tau” – Rumi

Aura noastra, semnatura vibrationala si cea mai mare parte a potentialului psihic sunt amprentate in principal, cu energiile cosmice din momentul nasterii, chiar daca suntem de acord cu acest lucru sau nu.

Nu imi traiesc viata cu prezicerile astrologice in fata, desi daca as face-o, poate ca adesea m-ar scuti de multa rezistenta. Oricum, in mod invariabil, de cate ori privesc in urma si fac o paralela intre viata viata mea si harta astrala, gasesc o multime de raspunsuri.

Se pare ca luna in care suntem este o perioada de curatenie energetica pentru multi dintre noi si ca avem posibilitatea sa facem “inventarul” si sa hotaram ce actiuni pastram, ce lectii si cu ce mergem mai departe.

La inceputul lunii am primit multe mesaje de felicitare cu ocazia zilei de nastere, dar era prima zi dupa un drum lung de cinci mii de kilometri prin Europa, apoi au urmat zile pline de cursuri intensive si revenirea la normal. Cum a fost de asteptat, nu puteam multumi fiecaruia in parte, dar am vrut sa pregatesc ceva special si mi-am facut timp pentru acest lucru.

Daca citesti acest mesaj, Chemarea Sufletului te striga si pe tine 🙂

Personal, unul dintre programele mele in aceasta viata a fost ca “nu sunt destul de buna”. Am folosit trecutul pentru ca in urma cu putin timp am inteles ca acest program nu se va schimba niciodata (!?)

Si o sa spui.. “atunci, de ce folosesti trecutul? De ce spui “a fost”? Pentru ca exista o veste buna!

Cand vorbim de planul tridimensional, nu avem cum sa ne simtim “destul de buni”. Exista karma, incercari, crestere, alegeri ale sufletului. Dar cand imbratisam perspectiva cinci-dimensionala, fara a o pierde pe cea tridimensionala din vedere.. ei bine, ASTA este ceea ce ne da posibilitatea de a ne privi in mod obiectiv, din perspectiva Observatorului.

Atunci (Acum) nu ne mai vedem separati si asta nu inseamna ca ne vedem “destul de buni” – pentru ca nu mai exista o asemenea necesitate – cand realizezi ca esti Parte din Intreg si din Divin. Suntem “Perfecti” in 5D si nu suntem “destul de buni” in 3D (din acea pozitionare a Judecatorului si Criticului interior). Asa a fost si asa va fi de-a pururi!

Numai imbratisarea ambelor perspective si intelegerea/simtirea/trairea lor impreuna, ne pozitioneaza in Pace si Echilibru.

Asculta-ti Chemarea Sufletului! Este o traducere pe care am facut-o pentru a-ti multumi personal, ca existi in viata mea si ca iti dai voie ca prin citirea acestor mesaje, sa imbratisezi ambele perspective.

Nu mai cauta te rog, sa “repari” ceva in viata ta! Mi-a luat 50 de ani sa inteleg ca acest lucru nu este posibil. Nu in aceasta dimensiune. Vino in schimb – in timp ce continui sa experimentezi acest plan – intr-unul chiar si mai inalt, in cel cinci-dimensional. Portalul prin care facem cel mai simplu aceasta trecere este cel al Inimii, iar instrumentul ajutator, corpul emotional.

Asta inseamna ca nu voi continua sa simt ca “nu sunt destul de buna”? Probabil ca nu. O voi face ori de cate ori ma voi simti deconectata, singura, neajutorata – altfel spus, oricand voi trai iluzia separarii si voi uita ca n-am fost nici o clipa altfel decat iubita, sustinuta, protejata – de Partea Inalta din mine, de Intreg, de Sursa, de Tot Ceea Ce Este, de Dumnezeu. Prin Gratia Lui, acest lucru se va intampla totusi, din ce in ce mai putin – atat cat va mai fi dat pe Calea mea.

Prin tot ceea ce fac, vreau doar sa-ti amintesti acest lucru: In fiecare clipa in care simti ca ti-e greu, aminteste-ti ca NU ESTI SINGUR. Nu ai fost si nu vei fi niciodata. Nu ar fi posibil 🙂

Dedic AICI un spatiu special unui anume comentariu postat pe Facebook. E vorba despre o Calatorie in care te poti regasi intr-o anumita masura, dar cel mai important este ca vorbeste despre ceea ce a devenit misiune pentru mine, iar pentru tine, poate fi de asemenea, o mare rezolvare.

Si da, confirm la randul meu, ca ecoul despre care se vorbeste mai sus, “se intoarce mereu la mine cu inmiite reverberatii de Bine, de Frumos, de impliniri binecuvantate”.

 

Cu mult drag, intotdeauna aproape!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Si daca vrei sa asculti una dintre melodiile in voga cu putin inainte de nasterea mea, iata ceva tonic, ce mi-a inspirat parintii atunci cand mi-au dat numele: https://www.youtube.com/watch?v=51mQCsteJC4 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *