Se pare ca cea mai potrivita sintagma zilele astea, cand conjunctura astrala situeaza planetele astfel incat suntem pregatiti (sau impinsi spre) noi inceputuri, noi posibilitati si surprize este “Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!”

Cand am stabilit cursul Tehnici de Eliberare Emotionala pentru 10-12 Ianuarie, nu am avut nici cea mai mica idee despre impactul pe care asezarea astrelor l-ar putea avea asupra noastra.

Dupa tot ce am experimentat insa in ultimele zile, vazand clar spre ce ma indrept si urmarind cele publicate de colegi, realizez ca nu puteam gasi o perioada mai buna pentru a lucra intensiv cu emotiile noastre!

Ce e nevoie sa moara – simbolic vorbind – si in viata ta? Ce ai nevoie sa lasi in urma, pentru a face loc noului sa apara? Cum poti sa iti folosesti puterea in mod constructiv? Ce e nevoie sa destructurezi, pentru a reconstrui?

FIECARE din cele trei zile, 10-12 Ianuarie, ne propulseaza intr-o decada ce se anunta epica. In mod clar nu sunt vremuri plictisitoare – nu usoare si cu destule incercari, dar cand treci prin ceva dificil si gasesti satisfactia integrarii invataturilor, nici o lectie nu e in zadar si orice trauma se dizolva.

ACUM este vorba despre ce avem nevoie sa intelegem din trecutul nostru – ce pastram ca fiind valoros si folositor – si ce avem nevoie sa eliberam, sa lasam sa plece pentru a putea inainta.

Este vremea cand nu mai putem sta chirciti in dureri si limitati de credinte limitative. E vremea cand ne mutam intr-o “casa” mai mare, mai incapatoare, mai luminata – exact ca o floare careia i se schimba ghiveciul. Va avea mai mult loc si va creste frumos, dar inainte de asta, i se vor toaleta radacinile si se vor smulge buruienile, cand va fi scoasa din vechiul sau vas.

E vremea adevaratelor rezolutii. Ce vrei sa schimbi in viata ta? Ce vrei sa fie diferit pana la sfarsitul anului? Ce vrei sa realizezi? Ce ai nevoie sa eliberezi si sa lasi sa plece? Ce poti face pentru a aduce stralucirea in viata ta?

Suntem incurajati sa ne deschidem, sa imbratisam necunoscutul, sa gasim moduri tangibile in care ne putem simti cu adevarat liberi.

Aceasta luna Ianuarie nu seamana cu nici-un Ianuarie din viata noastra, de pana acum. Daca ti se pare ca sunt prea multe incercari.. atunci nu ti se pare. Dar ele ne imping de la spate, astfel incat sa ajungem la urmatorul pas. Si la urmatorul. Si la urmatorul..

Iti doresc din toata inima ca pasul pe care-l faci in acest weekend, sa fie chiar cursul pe care-l predau – si sunt nevoita acum sa las toata modestia deoparte, pentru ca STIU ca e ceva care te inspira si te sustine pe Calea ta.

Mai stiu si ca poate crezi ca.. stii despre ce e vorba, sau ai auzit, sau ai lucrat in felul tau cu EFT, dar nu cunosc vreo persoana cu care am lucrat, fara sa plece transformata – cu planuri de lucru, cu instrumente, eliberari si alte perspective.

Daca simti chemarea si corpul tau raspunde cu un puternic DA, scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro Din partea mea ai toata sustinerea si aranjamentele organizatorice pentru a PUTEA sa participi, chiar daca mintea ta vede vreun obstacol.

 

Daca totusi nu te inspir sa participi la cursul pe care il sustin eu, sunt multi colegi care fac actiuni asemanatoare. Un astfel de curs este organizat de doi oameni dragi mie – Luminita Lificiu, Realizatorul Emisiunii ” Trezirea Constiintei” la postul de televiziune Canal 33, Trainer si Instructor Dans energetic, Terapeut Access Bars, Calauza spirituala, Consilier Cheile Genelor si Luminita Ristea, Astrolog, membru AAR Certified Angel Card Reader.

Pentru ca le recomand cu caldura, le-am rugat sa iti transmita un mesaj:

“Pe 11 ianuarie, te invitam sa faci un prim pas intr-o minunata calatorie spre tine insuti/insati in care ghid iti va fi propriul suflet.

Pe parcursul a 7 ore, in cadrul evenimentului EU SI ANUL 2020, vei afla ce iti rezerva astrele in noul an, vei descoperi ritmul sufletului tau prin intermediul dansului energetic, vei fi calauzit intr-o meditatie ghidata, vei crea Cartea tuturor posibilitatilor si multe alte suprize.

Vei redescoperi magia de a fi in viata si te vei conecta la potentialul tau infinit care abia asteapta sa se reverse in Lume.

Esti pregatit(a) sa ne insotesti in acest drum initiatic?”

Pentru inscriere intra aici https://www.facebook.com/events/630379261036283/

 

Si chiar acum am citit intr-un newsletter primit prin email: “Puteti paria ca Ianuarie este una dintre acele luni care trebuie documentate in manualele de istorie.”

SIMT ca aceasta exprimare nu e deloc exagerata!

Nu stiu ce simti si ce alegi tu, dar nu am cuvinte sa iti MULTUMESC ca suntem aproape, in aceste timpuri. Parafrazand o reclama cunoscuta, spun ca Sufletele noastre stiu de ce! 🙂

Iti multumesc ca trimiti si altora acest articol. Daca am vedea cu ochii fizici cate inimi sunt atinse si vieti transformate, printr-un astfel de gest – si ce mecanisme de crestere a constiintei colective se declanseaza – cred ca nu ar mai fi mesaj cu care sa rezonam si pe care sa nu-l trimitem automat, mai departe.

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *