“Suntem ceea ce facem mereu, prin urmare, excelenta nu este o actiune, ci o obisnuinta”. – Aristotel

Am ales sa te intampin in 2020 cu acest citat, pentru ca simt multa claritate, asezare si deschidere spre noi intelegeri anul asta. Iar daca esti ca mine, poate ai de asemenea, nevoie de structura si simplitate in aceasta avalansa de informatii si emotii, deopotriva.

Vezi un material video de 6 minute pe care l-am tradus pentru tine, ca sa primesti o pastila de inspiratie chiar la inceput de an. Iubesc modul in care Joe Dispenza reuseste sa ne transmita concepte complicate din fizica cuantica, intr-un limbaj atat de usor accesibil (apasa pe imaginea de mai jos):

Ia-ti acum doua minute si contempla pasajul cu care am inceput. “Suntem ceea ce facem mereu, prin urmare, excelenta nu este o actiune, ci o obisnuinta. Citeste-l inca o data si gandeste-te unde anume in viata ta vrei sa duci excelenta. Apoi revezi ce spune Dispenza:

“Suntem “masini” de produs realitatea. Problema e ca incercam sa prezicem cum se va prezenta evenimentul din viitor, pe baza a ceea ce simtim in legatura cu trecutul. Fiecare fiinta umana se afla intr-una dintre cele doua stari sufletesti – fie traim in Creatie, fie traim intr-o stare de supravietuire.

Atunci cand te eliberezi de acele emotii care te inlantuiesc, cele pe care le stocheaza corpul, cand inlaturi acea memorie din corp, cand eliberezi emotia captiva in tesuturi iar corpul este eliberat, ASTA inseamna Iubire adevarata!

Acum poti spune: “Ma iubesc atat de mult, pentru ca am mers mai departe decat am crezut ca pot merge, am depasit limitarile pe care le-am avut in modul in care gandesc, in modul in care actionez, in modul in care simt.”

Cand experimentam acea mirare, ori acea bucurie si recunostinta de a fi in viata, cred ca asta este starea naturala de a fi – sa simtim aceasta sensibilitate care vine din interiorul nostru, in loc de a avea nevoie de ceva din exteriorul nostru pentru a ne schimba starea. Cred ca asta este adevarata Imputernicire!”

 

Daca ai citit mesajul pe care ti l-am trimis in ultima zi din 2019, intelegi de ce pun accent pe Intalnirea cu Tine, in acelasi context cu excelenta pe care o putem alege in viata noastra.

Alegand sa contribui la fondurile care pot prelungi viata unui om, materiale pe care le accesezi in cursul online “Intalnirea cu Tine” cuprind urmatoarele:

  • Calatoria lui UNU
  • Meditatie de Incorporare a Sinelui Inalt
  • Exercitiu Eliberarea Contractelor Sacre
  • Exercitiu pentru armonizarea partilor care se afla in conflict
  • Meditatie de Vindecare a Trecutului
  • Proces de lucru Palatul Posibilitatilor (exercitii practice pentru aflarea blocajelor)
  • Proces de lucru pentru rescrierea convingerilor limitative (protocol in 9 pasi)
  • Toate materialele prezentate la cursul sustinut la sala

Accesul este pe viata si include toate actualizarile ulterioare, in mod gratuit. Cursul poate fi obtinut in aceste zile AICI, cu o reducere de 50%

 

Alege excelenta in acest an, intelegand ca iti este la indemana sa o accesezi prin eliberarea si integrarea fiecarei emotii negative, prin fiecare constientizare.  De asemenea, putem lucra impreuna in mod intensiv in acest sens si te invit sa primesti in siguranta tot ce ai nevoie, in weekend-urile:

10-12 Ianuarie, la Cursul acreditat in Tehnici de Eliberarea Emotionala (pentru toti cei care doresc sa aplice Tehnicile de Eliberare Emotionala in mod profesionist)

16-19 Ianuarie, la Cursul Matrix Reimprinting (pentru practicienii EFT)

 

Fie sa vezi in viata ta si sa simti din plin in acest an, toata magia pe care ai construit-o pana acum!

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

http://infobliss.ro/http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Cursul EFT Nivel 1&2 din 10-12 Ianuarie inseamna lucrul cu Tehnici de Eliberare Emotionale ale caror beneficii sunt operarea cu tehnici de calmare si relaxare, integrarea proceselor si corpurilor energetice subtile, intelegerea cauzelor emotiilor negative si eliberarea acestora, transformari cognitive, invatarea instrumentelor de transformare si crestere personala.

“Cred ca acum traiesc cele mai importante schimbari din viata mea! Sunt profund  recunoscatoare si iti multumesc! Am luat cea mai buna decizie cand am ales sa fac acest curs. Astept, cu interes, continuarea! Multumesc tuturor, am avut o echipa minunata!” – Simona V.

“Nu stiu sa-ti spun inca, cum m-a schimbat acest weekend dar sigur iti spun ca sunt o alta persoana si ca mi-a atins sufletul si constiinta. Esti o lumina si un canal perfect de lumina si iubire. Iti multumesc pentru tot!” – Alice R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *