M-am uitat acum pe blog, sa vad daca am mai scris vreodata in ultima zi a anului. Am zambit larg cand mi-am dat seama ca primele randuri pe 2019 au fost chiar in prima lui zi, pe 1 Ianuarie: “Aveam in plan sa iti scriu abia maine, dar nu m-a rabdat inima. Pentru mine odihna include bucuria de a impartasi, iar anul asta am atat de mult de daruit, incat deja simt ca abia o sa imi ajunga 365 de zile”.

Nu ma mir asadar, ca nu pot incheia anul fara sa iti trimit mesajul de fata 🙂

Multi dintre cei care citesc aceste randuri sunt de acord cu faptul ca exista un Miez de Lumina Interioara care straluceste din ce in ce mai mult in fiecare dintre noi. Totusi, desi credem acest lucru, felul in care vin transformarile in viata noastra ne lasa cel mai adesea, cu gura cascata.

Eu cel putin, am intrat in anul asta cu planurile mele si ies din el.. cu planurile lui Dumnezeu 🙂 Nu e rau deloc, dar marturisesc ca mi-ar fi prins bine sa nu ma fi luat in serios atat de tare cand am spus ca pot sa fac unele lucruri si de asemenea, atunci cand am spus ca nu pot sa fac altele.

In fine, ideea este ca vremurile sunt fascinante iar ritmul ametitor. Chiar nu mai avem cum sa pierdem din vedere ca fiecare sfarsit e in acelasi timp, un nou inceput. Fiecare incheiere e prilejul de ne lua avant spre o noua deschidere.

Asta vreau sa iti transmit – ramai cu atentia pe faptul ca fiecare clipa face parte dintr-un continuu proces transformational. Asadar, tot ceea ce esti tentat sa numesti “nerealizare” este de fapt, realizarea desavarsita a ceea ce ai avut de “nerealizat”, pentru a-ti cauta solutiile, pentru a experimenta polaritatile, pentru a Creste.

Felul in care vei incheia acest an – ca orice alta etapa, de altfel – iti da energia cu care sa iti iei un nou avant.

Despre trairile mele din 2019 cel mai probabil voi povesti pe larg in 2020, dar pana atunci vreau sa iti dau prilejul unui nou inceput, in plina forma. Daruind, poti castiga instrumentele de lucru si energia care sa te sustina intregul an, in Calatoria ta.

In urma cu cinci luni, aceasta comunitate a facut posibil ca un un om deosebit sa poata trece prin grele incercari, cu ajutorul nostru. Pentru ca 2019 mi-a daruit crestere prin inspiratie, sunt in masura sa iti pun acum la dispozitie instrumente puternice pentru a te ajuta in propria-ti transformare, astfel incat sa continui sa ajuti la randul tau.

Desi nu am avut in vedere pana acum crearea unui eveniment marca proprie, el s-a conturat sub numele “Intalnirea cu Tine” si ca urmare, poti obtine AICI in aceste zile, varianta online cu o reducere de 50%.

Fondurile astfel obtinute il vor ajuta in continuare pe Vasi Borcan, care face eforturi disperate pentru a cere ajutorul, pentru ca viata este cu adevarat pretioasa! Pentru el, nevoile de baza ca cele de a manca singur sau a se ingriji intim, sunt deja o problema.

Diagnosticat cu distrofie musculara progresiva, Vasi are zilnic stresul de a cauta si a cere tot timpul ajutor si bani unor oameni pe care nu ii cunoaste, astfel incat sa nu piarda putina mobilitate pe care o are. El are o indemnizatie de 500 lei si locuieste cu mama sa, bolnava la randul ei, cu o pensie de 650 lei.

STIU ca impreuna, putem prelungi viata unui om bun si iubitor ca un inger si incercat ca un martir.

  • Poti trimite orice suma in contul RO26BRDE240SV32602112400 deschis la BRD, swift BRDROBU, pe numele BORCAN VASILE
  • Sau te poti bucura de cursul online “Intalnirea cu tine” cu o reducere de 50%

 

Iata mesajul lui Vasi:

“Iti scriu pentru ca am mare nevoie de ajutor! Adevarul este ca nu ma descurc cu 500 de lei cat este pensia mea de gradul 1 cu dizabilitate, pentru tratamente si chiar si pentru alimentatie. O persoana cu o afectiune ca a mea, care este progresiva si cu care duc o lupta zilnica pentru a mentine ceea ce mai pot face acum si anume ca pot misca comanda la carutul electric, are nevoie de minim 2000 de lei lunar pentru a se descurca si a tine cat de cat in frau sanatatea. Fac tot ce imi sta in putinta pentru a mentine acest lucru. Chiar am speranta ca voi reusi si mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu si al tau. Am si uitat cum este sa poti manca singur, fara ajutor.. si alte lucruri intime.. Imi sunt dragi oamenii si stiu ca fara ajutorul vostru, as fi trecut in lumea cealalta de mult. Asa mi-au spus medicii acum cativa ani – ca am depasit limita de viata, cu diagnosticul meuDe aceea va iubesc si va multumesc din inima!”

 

Materialele pe care le accesezi in cursul online “Intalnirea cu Tine” cuprind urmatoarele:

  • Calatoria lui UNU
  • Meditatie de Incorporare a Sinelui Inalt
  • Exercitiu Eliberarea Contractelor Sacre
  • Exercitiu pentru armonizarea partilor care se afla in conflict
  • Meditatie de Vindecare a Trecutului
  • Proces de lucru Palatul Posibilitatilor (exercitii practice pentru aflarea blocajelor)
  • Proces de lucru pentru rescrierea convingerilor limitative (protocol in 9 pasi)
  • Toate materialele prezentate la cursul sustinut la sala

Accesul este pe viata si include toate actualizarile ulterioare, in mod gratuit. Cursul poate fi obtinut in aceste zile AICI, cu o investitie de 270 lei, respectiv o reducere de 50%

 

Iar daca vrei sa lucram impreuna indeaproape, pentru a rezolva emotii si situatii de viata care inca iti dau batai de cap, vino sa aplicam intensiv si la sala Tehnici de Eliberare Emotionala, pentru a primi in siguranta tot ce ai nevoie:

10-12 Ianuarie, la Cursul acreditat in Tehnici de Eliberarea Emotionala (pentru toti cei care doresc sa invete EFT in mod profesionist)

16-19 Ianuarie, la Cursul Matrix Reimprinting (pentru practicienii EFT)

 

Alege ca incheierea acestui an sa iti dea avant pentru unul plin de iubire si daruire, recunostinta, gratie si usurinta. Si chiar asa si Este!

 

La Multi Ani frumosi, cu drag!

Liliana

http://infobliss.ro/http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *