Traim intr-un PALAT AL POSIBILITATILOR. Problema este ca locuim cel mai adesea, intr-o singura camera. Aici ne ghidam viata in functie de ce e “scris pe peretii camerei” noastre.

“Scrierea pe pereti” (writing on the walls) este un important concept regasit in munca lui Gary Craig – fondatorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala si inseamna dialogul interior datorat propriilor credinte limitative

Credintele sau convingerile limitative sunt gandurile negative care ne tin pe loc de la a ne implini potentialul.

Gandurile consecvente devin realitate. Iar daca este adevarat ca ESTI CEEA CE GANDESTI, inseamna ca Afirmatiile pozitive ar trebui sa rezolve totul. Totusi ele continua sa fie ineficiente tocmai pentru ca le lipseste cea mai importanta parte.

Gary Craig numeste aceasta, “coada afirmatiei” (tail ender) si este intr-adevar, cea mai importanta parte a ei. Ia-ti neaparat o foaie si ceva de scris, pentru ca in intalnirea pe care am avut-o la Dialoguri intre Minte si Inima, am discutat in detaliu despre cum putem lucra pe acest subiect. Apasa pe imaginea de mai jos, pentru a vedea inregistrarea:

Este important sa faci diferenta intre Fapte si Credinte, in viata ta!

1). Faptele reprezinta descrierea realitatii: “nu pot sa vad ce scrie pentru ca am un stalp in fata panoului”

2). Credintele sunt descrieri ale ideilor noastre despre realitatea exterioara (deseori confundate cu faptele): “nimeni nu ma vrea” NU este un fapt, ci o perceptie despre realitate.

Este motivul pe care il obtin in urma explorarii gandurilor si emotiilor mele, un fapt sau o credinta?

 

Invata sa te cunosti si sa iti onorezi nevoile, lucrand cu EFT – Tehnicile de Eliberare Emotionala, in 13-15 Decembrie 2019. EFT actioneaza ca o “guma de sters”. Aplica-le pentru a-ti rescrie convingerile limitative si a-ti elibera emotiile negative.

 

Te astept cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS Cursul EFT Nivel 1&2 din 13-15 Decembrie inseamna lucrul cu Tehnici de Eliberare Emotionale ale caror beneficii sunt operarea cu tehnici de calmare si relaxare, integrarea proceselor si corpurilor energetice subtile, intelegerea cauzelor emotiilor negative si eliberarea acestora, transformari cognitive, invatarea instrumentelor de transformare si crestere personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *