Beatitudinea, starea de fericire deplina – independent de circumstante, de situatiile si intamplarile din jur – este definita ca fiind starea ideala de intelepciune. Asadar, invitatia din titlu se refera la unul si acelasi lucru. Intelepciunea si fericirea merg mana in mana.

Poate de aceea i se si atribuie lui Buddha, sintagma “Beatitudinea este o stare mentala”. Pentru ca “Nu exista o cale catre fericire. Fericirea ESTE Calea”

Totusi, simt sa pun accentul pe cateva lucruri in aceasta privinta. Nu stiu de ce, dar nu sunt adepta afirmatiilor pozitive, ca si instrument de manifestare pur si simplu, fara a tine cont de TOT ce se intampla in viata mea, cu “bune” si “rele” la un loc.

Asadar, nu voi spune nici-o clipa ca tot ce ai de facut este “doar sa gandesti pozitiv”. Nu voi spune ca daca exista un blocaj in viata ta, atunci cel mai probabil este pentru ca gandesti “negativ”. Nu fac asta, intrucat ar insemna ca te invit sa iti ignori experientele de viata, nevoile si suferintele, sarind peste cel mai important pas care te ajuta sa le integrezi. Doar procesarea si constientizarea lor duc la adevarata crestere spirituala si de fapt, acesta este principalul motiv pentru care noi toti, am venit in trup.

Vineri am incheiat inca un ciclu de experiente cu planta sacra Ayahuasca in Brazilia, in vederea experimentarii unor stari modificate de constiinta. Prietenii m-au intrebat pe Facebook de ce nu am relatat inca, rezultatul experientelor de acelasi fel pe care le-am avut anul trecut in Iulie, asa cum am facut si prima data. Cei care ma cunosc stiu ca impartasesc starile prin care trec, astfel incat sa ii sustin si pe altii cu care se intampla sa merg pe acelasi drum.

Acum, tine-te bine! In Iulie am avut “doar” experiente pozitive. Desi suna ciudat, eu m-am obisnuit sa povestesc in principal atunci cand am de semnalat stari dificile prin care am trecut, respectiv instrumente de lucru cu ajutorul carora am putut sa trec prin ele (retine de asemenea, ca nu spun “de ele”).

Pornind de la jumatatea anului trecut totusi, se pare ca am intrat intr-o noua perioada de crestere, care vreme de sase luni m-a derutat complet. Am primit clar semnale ca e timpul sa invat “gratia si usurinta” si ca nu mai este alta cale pentru mine. O sa spui ca nimic mai simplu nu poate fi, insa te contrazic vehement. Daca 50 de ani ai invatat ca trebuie sa platesti un “pret” pentru orice realizare, cand vine Viata si iti spune “Invata sa primesti”, nu stii de fapt, CE inseamna asta.

In cea de-a doua ceremonie cu planta sacra din Iulie, am primit imaginea cifrelor din interiorul unui lift, care arata numarul etajelor. Cifrele de la 1 la 4 erau dezactivate, dar eu tot incercam sa apas pe ele pentru ca cerusem curatarea credintelor limitative. Puteam apasa doar de la 5 in sus, transmitandu-mi-se clar ca doar asa functioneaza acum.

Desigur, faceam corelatie cu energia cinci-dimensionala, cea a Iubirii, dar am insistat ca mai am de curatat “intuneric” si langa Mama Ayahuasca a aparut atunci, Mama Pamant. Eu nu primesc mesaje neaparat prin viziuni, ci prin starea de a STI. Cele doua Prezente erau conturate insa foarte clar, iar Mama Pamant mi-a transmis cu o energie extrem de blanda, mesajul “Nu mai pot asa. E timpul pentru schimbare”.

Stiam ca se refera la faptul ca nu mai e necesar sa crestem prin chin si suferinta, pentru ca suntem mult prea sustinuti din Inalt pe o cale mai usoara, dar nu stiam daca eu pot sa o fac. Nu stiam daca e valabil in general, sau mesajul este pentru mine in particular. Acum stiu ca ambele variante sunt adevarate.

Saptamana trecuta am experimentat inca o transa de ceremonii in care nu m-am mai luptat la propriu cu “intunericul”. In fapt, nu prea mai e vorba de lupta in viata mea de ceva vreme, iar asta nu inseamna nici pe departe ca nu am parte de constientizari intense. Totusi cuvantul suferinta este complet modificat, pentru ca nu mai are substanta a ceea ce a fost candva.

In Iulie, una dintre ceremonii mi-a fost data exclusiv pentru a experimenta starea de Recunostinta, iar acea noapte m-a transformat profund, la nivel celular, pentru ca nici macar nu pot povesti despre vibratia inalta a acestei stari. Recunostinta este un cuvant si atat, dar Starea de recunostinta este ceva ce inca nu pot impartasi prin descriere.

La incheierea celei de-a doua transe de ceremonii pline de Lumina, respectiv a treia transa de calatorii initiatice prin intermediul plantei sacre Ayahuasca incepute in Ianuarie 2019, sunt in stare sa confirm acum ca se poate face curatare si pe alta vibratie, nu numai pe frica si intuneric, prin “suferinta, sange si sudoare”. Pe energia iubirii este posibil orice si voi reveni curand cu noutati in acest sens.

Acum vreau doar sa iti trimit mai jos, imaginea noului meu loc de munca 🙂 Prietenii glumesc ca mi-am deschis “birou de lucru in strainatate”, dar asta face parte din lectia mea “Invata sa primesti”. Mi-e greu sa stau pe scaun fara sa dansez aici, pe marginea piscinei in Brazilia, unde lumea danseaza, canta si iubeste cu usurinta, chiar si in locurile in care vezi oamenii desculti si aparent saraci. In realitate, ei au cea mai mare bogatie – inima deschisa si gata sa primeasca bucuria, in orice forma este posibil sa o faca.

Din ceea ce inteleg ca trebuie sa pregatesc, vei vedea ca urmeaza o perioada intensa, asa ca te invit sa fim impreuna macar atunci cand pot sustine cursurile in tara. Fie ca vrei sa lucrezi eficient cu Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT pentru a elibera si integra emotiile negative, fie ca doresti sa iti rescrii convingerile cu ajutorul Matrix Reimprinting, sau sa lucrezi pentru descoperirea tiparelor emotionale si a credintelor limitative in cadrul “Intalnirii cu Tine”, te astept la urmatoarele evenimente:

  • Bucuresti15 – 16 Februarie 2020 – “Intalnirea cu Tine” descriere si inscriere aici: http://eliberareemotionala.ro/intalnirea-cu-tine –pentru toti cei care doresc sa lucreze pentru descoperirea tiparelor emotionale si a credintelor limitative
  • Brasov21 – 23 Februarie 2020 – EFT Nivel 1&2pentru toti cei care doresc sa invete EFT in mod profesionist: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft
  • Bucuresti13 – 15 Martie 2020 – EFT Nivel 1&2pentru toti cei care doresc sa invete EFT in mod profesionist: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft
  • Brasov19 – 22 Martie 2020 – MATRIX REIMPRINTINGpentru Practicienii EFT
  • Bucuresti09 – 12 Aprilie 2020 – MATRIX REIMPRINTINGpentru Practicienii EFT

Le multumesc in mod deosebit, prietenilor de la Centrul de Excelenta PSY Bears Soul Center din Brasov, pentru invitatia de a sustine sesiuni de training si acolo. Daca esti organizator de cursuri si vrei sa le facilitezi pe cele care pot avea loc in orasul tau, nu ezita sa ma contactezi pentru a face acest lucru posibil, incepand cu a doua jumatate a lunii Mai.

In pagina de prezentare a Cursului EFT te poti inregistra direct, sau daca doresti prin formularul de inscriere, apasa imaginea de mai jos si trimite-mi optiunea ta:

Ramai aproape, pentru si mai multe vesti despre experiente de vindecare. Iti multumesc ca dai mai departe mesajele mele. Fii te rog mesagerul lor, pentru toti cei care le asteapta!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Pentru cei care m-au intrebat despre reducerile de pret in cazul pachetelor de cursuri, dau mai jos variantele disponibile:

  • Pentru Cursurile de Practicieni acreditati international: EFT Nivel 1&2 si Matrix Reimprinting la un loc, reducerea este de 15% – daca inscrierea se face la ambele (indiferent de datele si locatia in care urmeaza sa se participe). Toate sumele pot fi achitate integral sau in transe, pana la 6 rate.
  • Pentru cei care au urmat aceste cursuri si cu alti traineri, oriunde in Romania sau in strainatate (cu prezentarea diplomei de participare obtinute in trecut) reducerea este de 20% – indiferent daca se alege participarea la ambele (EFT + Matrix), separat, sau doar la unul dintre ele. De asemenea, toate sumele pot fi achitate integral sau in transe, pana la 6 rate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *