Iti scriu la sfarsitul celei de-a treia zile din Cursul Matrix Reimprinting, tocmai pentru ca sunt sub influenta constientizarilor pe care le fac pe banda, participantii. Nu cred ca e ceva mai puternic decat repozitionarea pe care o putem alege, fata de convingerile care nu ne mai servesc si care ne limiteaza inca, in multe privinte.

Cele 3 webinarii gratuite din seria “(Con)Stiinta Prosperitatii” sunt exemplul viu al zicalei romanesti “Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” 🙂

Spun acest lucru, deoarece acum mai bine de doua saptamani am pornit cu gandul ca voi sustine un singur webinar despre prosperitate si abundenta si iata, ca am ajuns la webinarul al treilea ce trateaza acest subiect.

Iti poti rezerva locul, aici:

http://eliberareemotionala.ro/webinar

 

Iti reamintesc ca sesiunea noastra de lucru online are loc Luni, 27 iulie, intre orele 19:00 – 22:00

Pot spune ca acest ultimul webinar este cu adevarat special din mai multe motive:

  • Daca in primele doua intalniri am oferit deopotriva, informatie teoretica si conceptuala, plus aplicatii practice, acest utim webinar este 100% experiential
  • Exercitiile cu privire la rescrierea convingerilor limitative pe care le vei lucra se regasesc in exclusivitate intr-un modul al unui curs online aflat in derulare, astfel ca nu vei gasi in alta parte aceste tehnici care iti vor schimba in profunzime perspectiva asupra banilor
  • Webinarul va fi LIVE, asa ca voi lucra personal cu tine, raspunzand in timp real la intrebarile tale. NU va exista o inregistrare a webinarului, de aceasta data.

Timp de 3 ore vom lucra intensiv urmatoarele:

  • Punem in aplicare “dispozitivul” Harta Banilor, astfel incat sa obtii exercitiul personalizat pentru rescrierea credintelor limitative cu privire la bani
  • Exploram propriile ganduri si emotii cu privire la cele cinci tipuri de bani (economii, datorii, venituri, teluri financiare si bani toxici), cu ajutorul unui sistem de lucru verificat
  • Iti impartasesc propriul meu exercitiu, realizat prima data in Aprilie 2016 si iti explic pas cu pas, modul in care l-am obtinut
  • Iti pun la dispozitie Modelul exact pe care sa il folosesti, astfel incat sa completezi spatiile libere din exercitiul deja alcatuit de mine, cu propriile tale raspunsuri (este nevoie sa ramai pana la finalul intalnirii, pentru a intelege exact ce trebuie sa faci si sa primesti acest Model)

 

Ocupa-ti locul accesand link-ul de mai jos:

http://eliberareemotionala.ro/webinar

Da de veste si prietenilor tai despre acest eveniment, daca esti de parere ca si ei au nevoie sa-si imbunatateasca relatia cu banii!

Inainte de a incheia, simt sa-ti mai scriu un singur lucru:

Rescrierea convingerilor limitative despre abundenta si vindecarea relatiei cu banii fac parte dintr-un proces mai profund de schimbare de paradigma si vindecare emotionala.

Faptul ca in doar doua zile s-au inscris peste 400 de persoane la webinarul de Luni, imi confirma ca din ce in ce mai multi suntem pe cale “sa ne trezim” din amorteala in care poate traim de ani de zile.

In mod evident, suntem gata sa facem alegeri constiente cu propriile vieti pentru a intelege odata pentru totdeauna ca Noi suntem Creatorii propriei realitati si ca avem la dispozitie toate resursele pentru a accesa aceasta stare.

Prin exercitiile pe care le facem la webinar, iti vei recapata puterea personala si iti vei reaminti ca asa cum tu ai fost cel/cea care “a blocat” energia banilor prin propriile credinte limitative, tot TU vei putea descatusa aceasta energie, prin rescrierea unor convingeri sanatoase si constiente.

Te asigur ca vei avea parte de o experienta inedita in cele 3 ore petrecute impreuna!

De asemenea, am si o surpriza doar pentru cei care participa la webinar pana la sfarsit, dar…toate la timpul lor! 🙂

Deci, ne vedem Luni seara?

http://eliberareemotionala.ro/webinar

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *