De ce crezi ca tot vorbim despre bani?! De ce EU? Daca ma stii de ceva vreme, ma cunosti bine chiar si numai prin intermediul scrisului. Ma poti “simti”, stii bine ca mai important decat orice pentru mine este Cunoasterea, Simtirea, Extinderea Constiintei, Iubirea, Conectarea, Reamintirea a Cine sunt. Si-atunci, ce m-a apucat oare sa fac o intreaga serie de webinare, pe tema ConStiintei Prosperitatii?!

De joia trecuta pana aseara am sustinut cursul Matrix Reimprinting, asa ca iti scriu dupa patru zile intense, pline de profunzime si constientizari. Dupa fiecare curs pe tema eliberarii emotiilor, de rescriere a convingerilor limitative sau de conectare cu divinul, participantii descopera invariabil si sentimente ascunse, emotii reprimate si nevoi neimplinite ce i-au condus in timp, spre blocaje financiare.

Gandeste-te ca toate aspectele vietii tale sunt interdependente si interconectate:

Blochezi energia banilor in viata ta, indepartezi si fluxul vindecarii si sanatatii.

Blochezi sanatatea, deci nu creezi un mediu proprice pentru relatii.

Blochezi relatiile, respingi Oglinda prin care iti Reamintesti propria Conexiune cu Divinitatea.

Asadar, atunci cand vindeci orice aspect al vietii tale, toate celelalte raspund pozitiv.

Poate ca acest lucru nu se  intampla de azi pe maine, dar cu siguranta va deveni Realitate odata ce iti rescrii povestile pe care ti le-ai tot repetat, ani de zile.

Acesta e motivul pentru care fac ultimele pregatiri pentru webinarul de diseara, asa ca nu te tin mult cu randurile de fata.

In seara asta, vom explora in profunzime aspectele de mai sus, in cadrul webinarului de la ora 19.00.

Daca nu te-ai inscris inca si vrei sa te alaturi celor 672 persoane care sunt deja hotarate sa isi exploreze propriile ganduri si emotii cu privire la bani, inca iti mai poti rezerva locul aici:

http://eliberareemotionala.ro/webinar

 

In cazul in care nu stii cu certitudine ca acest webinar gratuit ti se adreseaza, te intreb daca te-ai confruntat cu urmatoarele situatii:

  • Iti este greu sa ceri bani pentru munca pe care o depui
  • Au existat episoade repetitive in viata ta in care erai pe punctul sa castigi si multi bani, dar ai pierdut acele “ocazii”
  • Pe cat de repede au venit banii in viata ta, pe atat de repede s-au si dus
  • Simti ca “trebuie” sa muncesti din greu pentru a obtine un anume venit
  • Exista o voce critica in interiorul tau care iti spune ca nu meriti mai multi bani
  • Amani sau eviti situatiile sau persoanele care ti-ar putea aduce bani si te autosabotezi

Daca ai bifat oricare dintre punctele de mai sus, sau ti-au venit in minte blocaje asemanatoare, afla ca in spatele acestor tipare exista anumite emotii si convingeri care te impiedica sa accesezi energia infinita a banilor.

Prin intermediul exercitiului personalizat cu care il lucram la webinar, vei reusi atat sa identifici care sunt acele credinte ce te tin pe loc, cat si sa le elimini printr-o practica zilnica in scurt timp, aplicand un instrument UNIC pentru tine, astfel incat sa iti rescrii realitatea, acolo de unde a inceput Povestea ta, la nivel ENERGETIC.

 

Iti reamintesc ca acest eveniment este 100% experiential si NU va fi inregistrat, intrucat este parte dintr-un curs online aflat in derulare. Ma simt binecuvanta sa lucram “fata in fata” si sa pot contribui la deblocarea energiilor vechi si stagnante care stau in calea abundentei si prosperitatii noastre, la nivel de comunitate.

Cu cat mai puternic este campul morfic pe care il intarim cu noile noastre convingeri de putere, cu atat mai bine si usor ne este in toate aspectele vietii noastre, fiecaruia in parte. Te astept cu drag!

http://eliberareemotionala.ro/webinar

 

Liliana

PS: Nu te ingrijora ca ai un program plin si s-ar putea sa uiti! Pentru a ma asigura ca vei fi alaturi de mine, iti trimit cu 15 minute inainte de webinar un scurt mesaj de reamintire.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *