Asa iti doresc sa “deschizi” si sa “inchizi” fiecare capitol din viata ta – cu ConStiinta Prosperitatii. Cea cu care ai auzit, ai vazut, sau chiar ai lucrat in webinarele din saptamanile ce au trecut, aceeasi care iti doresc sa te insoteasca permanent!

In ultimele doua zile am facut toate pregatirile necesare pentru a continua Calatoria, impreuna, cu cei care doresc sa lucreze pentru Abundenta si Prosperitate intr-un mod aprofundat.

Daca ai participat la webinare si ai hotarat deja acest lucru, ai urmatoarele variante:

Daca nu ai reusit sa participi la webinarul Harta Banilor pe care l-am sustinut Luni, poti sa vezi aici o trecere in revista, astfel incat sa stii cu siguranta daca e o experienta de care ai nevoie.

Materialul video de 53 minute (apasa imaginea de mai jos pentru a o accesa) cuprinde sumarul modulului de lucru online de 3 ore la care au participat 448 de persoane, din cele 859 inscrise, in care poti urmari sectiunile:

 • Pana la minutul 13 – sumarul celor 3 intalniri din seria (Con)Stiinta Prosperitatii
 • 13-15, mentionarea procesului de lucru
 • 15 – exemplul exercitiului personal pe care l-am obtinut prin aplicarea acestui sistem, pentru prima data in urma cu 5 ani
 • 24 – resursele gratuite plus cele necesare aprofundarii, pentru a continua practica
 • 36 – Raspunsuri punctuale la comentarii si intrebari cu privire la cursul dedicat lucrului aprofundat in (Con)Stiinta Prosperitatii

Comentariile au variat de la:

“Am senzatia ca alerg si forte necunoscute ma trag inapoi”

“Sunt liber profesionist, dar atrag oameni cu probleme si situatii greu de rezolvat”

“Plang in hohote, nu ma pot opri. Nu am plans la economii, nu am plans la datorii dar acum plang in hohote la venituri”

“Nici nu ma gandeam cate amintiri sunt in legatura cu banii si care duc la parinti!”

 “Am mai lucrat acest subiect, dar nu atat de complex!”

pana la:

“Multumesc pentru toata valoarea primita, in aceasta seara!”

“Am 2 cursuri online achizitionate, iti multumesc pentru toate darurile!”

“Multmesc frumos pentru tot, a fost super procesul de lucru!”

“Multumesc pentru aceasta experienta frumoasa!”

“Multumesc, am primit mult ajutor pentru iesirea din ceata!”

“Multumesc Liliana, am facut cursul inca de acum doi ani, dar cred ca am sa il repet. Am descoperit aspecte pe care nu am fost probabil gata sa le recunosc data trecuta, multumesc!”

 

Inregistrarea integrala a intalnirii, cu toate indicatiile metodei Harta Banilor, se afla deja pe platfoma cursului online (Con)Stiinta Prosperitatii, accesata in ultimii 2 ani de peste 270 cursanti.

Daca vrei sa beneficiezi de oferta speciala cu reducere 21% valabila inca doua zile, iata descrierea celor 7 module noi introduse in curs, ce se vor derula timp de 14 saptamani, incepand cu data de 03 August:

 1. Cea mai timpurie paradigma a banilor si “dezavantajul” Procesului de Bunastare. Descopera in ce mod functioneaza “reteaua” emotionala pe care ai stabilit-o cu propria-ti familie si modalitatea prin care regulile subconstientului te tin poate inca blocat/a.
 2. Procesul de “trauma financiara”. Curata norii intunecati ai traumelor financiare de pana in prezent, care au dus la scaderea increderii in sine si la tipare bazate pe pierdere.
 3. Stabilirea unui obiectiv semnificativ. Creeaza-ti un obiectiv financiar major si schimba-ti starea de la „Este imposibil si va fi cu adevarat greu” la „Il pot face si il merit”
 4. Obiectiv de Eliberare a Traumelor. Elibereaza-ti ezitarile si indoielile pe care le ai din cauza evenimentelor trecute, in legatura cu stabilirea obiectivelor semnificative.
 5. Procesele de lucru “Merita mai mult” si “Cum sa fii vizibil”. Dezvaluie-ti criticul interior in jurul valorii de a merita si “juramantul” de a fi invizibil, astfel incat sa poti avea increderea sa stralucesti si puterea de a trece la o noua etapa.
 6. Reprogrameaza-ti mintea pentru a celebra performantele. Mergi la “Urmatoarea versiune imbogatita a ta”, astfel incat sa faci pasi concreti si vizibili, intr-un mod simplu, eficient si usor.
 7. Descopera “planurile ascunse de intarziere”. Transforma-ti reactiile si elibereaza emotiile negative care pot aparea in procesul de crestere, descopera si elibereaza orice plan subconstient ascuns ce te poate impiedica sa castigi.

 

Ai inca o data AICI, materialul video cu toate detaliile, iar daca ai nevoie doar de clarificari, incepe direct cu min. 36 unde gasesti raspuns inclusiv la intrebarile:

 • “Tehnica nu imi e clara..”
 • “Hai sa facem o practica pe un caz din cele citite!”
 • “Puteti sa ma ajutati in aplicarea acestui curs?”
 • “Ne asistati personal in cadrul cursului, sau luam informatiile si ne descurcam singuri cu aplicarea lor?”
 • “Cand incepe cursul?”
 • “Cum se desfasoara?”
 • “Cursul este inregistrat?”
 • “Formatul cursului este ca scriem pe chat ca acum, sau sunt exercitii individuale?”
 • “Ne poti da link-ul de unde se achizitioneaza cursul?”
 • “Care este pretul?”
 • “Din Montreal pot plati cu carte de credit?”
 • “Se poate plati si in euro?”
 • “Cum pot sa imi procur acest curs?”
 • “Cum pot sa platesc altfel? Nu am card si cont”
 • “Pot sa va cer o sesiune de lucru in privat?”

 

Link-ul ofertei speciale este: https://eliberareemotionala.ro/abundenta si cuprinde:

 • toate materialele aferente cursului online existent
 • plus 7 module noi descrise mai sus
 • plus seria de 21 zile – “21xProsperitate”

Data expirare oferta: 31 Iulie, ora 24.00 extinsa cu o zi, 01 Aug 2020. Am trecut prin 729 linii de comentarii ca sa ma asigur ca raspund intrebarilor relevante si sa fac sumarul seriei (Con)Stiinta Propseritatii. Sper sa iti gasesti in video de mai sus, propriile clarificari. 

Mod desfasurare curs:

 • online, cu materiale deja incarcate pe platforma ro (exercitii, procese de lucru, meditatii, fisiere script, audio si video)
 • plus intalniri live tip webinar online (sesiuni practice de lucru + sesiuni de intrebari si raspunsuri). Sesiunile online de lucru in grup, sunt inregistrate si incarcate pe site, in 24 ore de la terminarea intalnirilor, pentru acces ulterior.

Daca ai deja acest curs (verifica-ti contul pe Infobliss.ro): actualizarile sunt gratuite si NU trebuie sa mai faci nimic – vei primi toate anunturile prin newsletter dedicat cursantilor.

 

Pentru a iti exersa dreptul de a face un schimb energetic minim pentru resursele gratuite primite, doneaza 33 lei, apasand butonul verde “CONTRIBUIE” aici: http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite (nu te gandi ca o vor face altii.. pentru ca de regula, “altii” gandesc la fel).

 

Iti multumesc ca faci parte din realitatea pe care mi-am creat-o! Apreciez in mod deosebit ca dai mai departe, intru constientizari extinse pentru cat mai multi oameni.

Si chiar asa si Este!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *