Daca nu ai deschis inca darul pe care ti l-am oferit ieri, il gasesti AICI frumos impachetat. Este vorba atat despre resurse gratuite prin care poti incepe imediat sa lucrezi cu propriile tale Umbre, cat si despre o varianta de lucru sustinut, cu ajutorul nostru.

Este acum cea mai potrivita perioada din an, in care sa faci asta? Cu-adevarat, nu numai cea mai potrivita perioada din an, ci din intreaga istorie a umanitatii. Unii STIU ca aceasta afirmatie nu e deloc o exagerare, altii inca nu.

 

Si daca ai parcurs Foile de lucru “Ce simt” si “Nevoi” oferite ieri gratuit, ai remarcat ca atacul, fuga sau blocajul sunt cele 3 retete care ne duc la esec in ceea ce priveste sanatatea, relatiile si cele mai importante aspecte din viata noastra. Iar ca rezultat al acestor moduri de reactie avem 3 puncte comune lor:

  • toate genereaza violenta, fie catre sine, fie fata de ceilalti
  • continuam sa nu ne intelegem pe noi insine, sa nu ne cunoastem
  • nu ne lasa sansa de a gasi o solutie constructiva la problemele intampinate

In fata acestui esec total, solutia este sa ma intorc spre interior. Paradoxal, cand revin la mine, nu ma izolez de lume. Ma intorc la mine, imi regasesc soliditatea, increderea, bunavointa, deschiderea. Regasirea lor imi da elanul sa ies in lume, sa il intalnesc cu adevarat pe celalalt.

Inteleg si integrez ca sufar nu din cauza celorlalti, ci din perceptia pe care o am despre ce si cum fac ei. Aceasta e baza esentiala pentru a nu-mi programa in continuare, esecurile. In etapa urmatoare, identific nevoia implinita sau nu, care corespunde emotiilor si sentimentelor ce ma traverseaza.

 

Poti sa privesti cele doua etape ca si doua «Sali de asteptare».

In prima sala se afla reactiile obisnuite, modul pilot automat in care functionam de o viata, toata conditionarea la care am fost supusi. Toate acestea genereaza violenta in exterior si in interior. E ca si cum te-ai ocupa de simptome, atunci cand te doare ceva.

In a doua sala se afla nevoile noastre. Sa intri acolo, sa le intalnesti, sa le recunosti legitimitatea, sa stai cu ele si sa poti sa masori cat este de pretios pentru tine sa ti le hranesti este cea mai puternica, concreta, sigura, garantata metoda de a-ti lua telecomanda propriei vieti in mainile tale.

Din acesta sala de asteptare va iesi altcineva decat tu–cel –obisnuit, cum «te cunosti». Va iesi cineva plin de forta si determinare sa faca tot ce e posibil in serviciul propriei vieti, al vietii in general si al relatiilor sale. E ca si cum atunci cand te doare, poate ca iei o pastila pentru criza DAR cand criza a trecut, incepi sa te interesezi de CAUZELE ei. Dupa ce le descoperi poti sa te vindeci. Dar si acolo e o alegere de facut. Esti dispus sa platesti pretul vindecarii tale?

 

Si pentru ca tocmai am raspuns unei persoane care mi-a scris in urma mesajului de ieri, gasesc intrebarea sa foarte importanta, astfel ca reiau foarte scurt aici, pentru claritate.

Intrebare: “Este indicat sa incep Lucrul cu Umbrele, inainte de a lucra cu iertatea, cu ranile si acceptarea? Multumesc!”

Lucrul cu Umbrele este despre o repozitionare, despre un proces prin care trecem toata viata, cel mai puternic si complet program pe care il poti alege in acest moment. El te ajuta sa faci un restart acum, dar cel mai probabil vei apela la aceste resurse, de multe ori in perioada care urmeaza.

In Lucrul cu Umbrele CHIAR lucram cu iertarea, cu ranile si acceptarea – ele sunt procese integrate, nu e ceva separat, dar in PLUS, iti propunem toate celelalte intalniri in direct, sustinere si raspunsuri la intrebari, fisiere de lucru, exercitii EFT si meditative in format script si audio, procese de lucru in modele special pregatite, astfel incat sa te acompaniem pentru a obtine claritate si rezolvare, cu usurinta, intr-o tema de viata atat de complexa, sau altfel spus, sa iti iei “telecomanda” vietii, in propriile maini.

 

Descriere integrala aici: https://infobliss.ro/p/lucrul-cu-umbrele

Reducere 45% (480 lei, in loc de 880), 6 module noi, intalniri online in direct, sustinere si raspunsuri la intrebari, bonus: Lista “Zeci de actiuni concrete pentru a ne implini nevoile, fara sa apelam la strategii tragice”.

Daca nu esti inca hotarat/a, dar vrei sa iti rezervi locul, completeaza formularul de inscriere apasand pe imaginea de mai jos, astfel incat sa primesti factura proforma pe care o poti achita ulterior:

Important in acest moment este sa iti rezervi locul, pentru a beneficia de oferta speciala, care expira la finele zilei de 25 Decembrie. Pe noi ne ajuta sa formam grupa de lucru cu care continuam parcursul Lucrul cu Umbrele, iar pe tine te ajuta sa-ti faci unul dintre cele mai valoroase cadouri de Craciun.

 

Iti multumim ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu
https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/
email: info@eliberareemotionala.ro

Daniela Jula
http://constructiondesoi.be/s/
http://www.madezvat.ro/
email: danielajula@madezvat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *