Tocmai am primit prin email, informatii despre inceperea noului an mayas, cu energii creatoare si protectoare in egala masura, precum si despre deschiderea noastra fata de noi inceputuri.

Pe de alta parte, doar in urma cu cateva minute marturiseam unui grup de prieteni ca pe mine m-a durut in ultima perioada parca fiecare bucatica de carne, os si articulatie, astfel incat am avut senzatia ca ma tarasc si trag de mine, facand cu incetinitorul lucruri, in timp ce aveam senzatia ca.. in mod paradoxal, ALERG.

Au tot mai mult sens informatiile pe care le parcurg despre energiile inalte care curg, despre reconfigurarea ADN-ului nostru, despre tot ce simtim ca oscilare a energiei, in celulele FIZICE.

Singura problema apare acolo unde in uitare, atribuim tuturor intamplarilor din viata noastra, un singur sens, in functie de modul in care ne-am obisnuit sa ne spunem propria poveste, din perspectiva MENTALA.

Cand INTEGRAM EMOTIILE, activitatea mentala prin intermediul careia obisnuiam sa dam semnificatii lucrurilor doar dintr-un anumit punct de vedere, incetineste. Acela e momentul in care putem fi in PACE, chiar si atunci cand vin energii noi si puternice, pe planeta.

 

Asadar, sa stii ca in aceste timpuri in special, primesti o multime de date energetice noi, un fel de coduri ca urmare a fluxului de energie universala in miscare, menite extinderii noastre in constiinta.

Cel mai eficient instrument energetic pe care il avem la indemana, ramane pentru mine EFT si stii deja acest lucru, pentru ca iti trimit adesea mesaje din pozitia specialistului care lucreaza cu Tehnici de Eliberarea Emotionala, de peste 10 ani.

Un alt instrument puternic este respiratia prin centrul energetic al Inimii, iar atunci cand facem aceasta practica, ne activam si extindem toate abilitatile si darurile personale.

Respira prin centrul inimii tale, pentru a-ti aduce usurinta, echilibru, armonie si pace! Repetarea acestui act in mod constient, de multiple ori in fiecare zi, te va duce intr-o stare de usurinta, exact ca atunci cand conduci masina fara efort, dupa ce ai invatat acest lucru si l-ai facut de nenumarate ori. Vei ajunge in scurt timp ca la simpla intentie, intr-un inspir si expir, sa simti pe loc extinderea constiintei si conectarea cu Sursa.

Si inca un instrument semnalat in aceste zile si pe care l-am aplicat cu succes este sa “intri” in locul dureros, din corpul sau din viata ta, numai cu Lumina si Iubire. Sa ramai acolo insotit doar de acestea, astfel incat sa vindeci momentele ingemanate in trecut, prezent si viitor, fara a le mai “rasuci” prin minte.

 

Iar daca vrei sa vezi un scurt parcurs si exemple de situatii prin care rezolvam incercarile vietii, cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala, urmareste aceasta descriere succinta intr-un material video filmat impreuna cu Anamaria Panfile (apasa imaginea de mai jos, pentru a accesa inregistrarea):

 

Daca nu l-ai parcurs inca, te astept la Cursul acreditat Practicieni EFT, din 19-21 Februarie, pe care il organizez in Bucuresti, iar daca ai participat deja la un astfel de curs, ne intalnim chiar si mai repede, saptamana viitoare intre 04-07 Februarie, la regalul Matrix Reimprinting – Reprogramarea Matricei Informationale.

Aceste cursuri nu sunt disponibile in varianta online, ca urmare a regulilor stabilite la nivel international, de Asociatia EFT-MRA condusa de Karl Dawson, fondatorul Matrix Reimprinting. Pentru orice informatii, detalii administrative si facilitati de plata, scrie-mi la info@eliberareemotionala.ro

 

Nu uita sa urmaresti materialul video de mai sus, pentru a vedea ce e posibil si pentru tine. Iti multumesc ca dai mai departe.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *