In fiecare dintre noi se naste un Maestru, intr-o zi.

Si totusi, exigentele vietii cotidiene, impreuna cu ranile noastre, genereaza indoieli care fac sa ne simtim departe de a fi Maestru in propria viata. Traim cum putem, pana in ziua in care alegem cum vrem sa traim, pana cand alegem constient sa inflorim.

Nevoile noastre sunt indelung explorate in programul Lucrul cu Umbrele. Acesta este motivul pentru care foile de lucru pe care ti le daruim iti vor fi de un real folos cu conditia.. sa le folosesti!

La inceput de practica, sa recunoastem ce simtim poate fi dificil. De aceea foile de lucru ne ajuta in acest sens. E important sa identificam cat mai clar tot ce simtim (asta facem intelectual) dar esential este sa trecem dincolo de asta, sa simtim in corp cum ele se manifesta. Aceasta este experienta completa.

Pentru aceeasi experienta completa esti incurajat/a sa alegi acest program, daca:

 • Nu faci lucruri care sunt in interesul tau, iti gasesti scuze, te lasi distras sau amani actiunea in mod sistematic
 • Nu reusesti sa-ti finalizezi proiectele, sau lasi executia lor pe ultima suta de metri, astfel incat te extenuezi in final
 • Te izolezi de prieteni si de cei dragi, evitand socializarea sau la polul opus, faci exces in aceasta privinta, renuntand la solitudine si introspectie
 • Intarzii in mod sistematic
 • Decizi sa faci un lucru pe care apoi nu-l mai faci
 • Esti dezorganizat
 • Uiti sa notezi ce ai de facut si ca atare, uiti sa-l faci
 • Ramai intr-o zona de confort si nu iti asumi riscuri rezonabile
 • Cauti vinovati in afara si nu iti asumi responsabilitatea propriilor rezultate
 • Cumperi lucruri pe care nu ti le poti permite sau de care nu ai nevoie
 • Te complaci in locuri, activitati si circumstante nesanatoase
 • Consumi excesiv mancare, bautura sau substante care iti aduc recompense imediate, cu dezavantaje semnificative pe termen lung
 • Faci alegeri nesanatoase in alimentatie
 • Nu iti intaresti corpul prin exercitii fizice
 • Nu dormi suficient sau dimpotriva, dormi prea mult
 • Petreci timp cu persoane care te abuzeaza fizic, mental sau emotional
 • Ramai ancorat in trecut sau calatoresti in viitor, fara a acorda vreo sansa prezentului
 • Alegi sa stai suparat, ranit, furios sau neiertator fata de cei care ti-au gresit
 • Sau te autosabotezi prin orice alte actiuni similare

In cazul in care te regasesti in oricare dintre situatiile de mai sus e bine sa-ti amintesti ca de fiecare data cand fugim dupa iubire, atentie, respect sau succes lumesc, trebuie sa fim dispusi a recunoaste ca toata aceasta alergatura e o incercare de a umple goluri sau lipsuri ce salasluiesc adanc inauntrul fiintei noastre.

 

STIM ca nu e un subiect “la moda” si nici exotic, sau usor de digerat. Tocmai de aceea iti propunem sa te insotim in propria-ti Calatorie. Pentru ca e bine sa ne crezi cand spunem ca NU exista un moment mai bun si potrivit de a face aceasta Lucrare.

Noi ti-am daruit primul modul din noul continut, cu practica de baza, respectiv:

 • Webinarul “In inima nevoilor”, AICI – ia contact cu ce ai de facut
 • Exercitiul practic “4 Forte”, AICI – pozitioneaza-te in starea optima de lucru
 • Foile de lucru “Ce simt” si “Nevoi”, AICI (click-dreapta pentru acces si descarcare), corecteaza traseul ce te-a deturnat pana acum

In plus, iti propunem toate celelalte intalniri online in direct, sustinere si raspunsuri la intrebari, fisiere de lucru, exercitii EFT si meditative in format script si audio, procese de lucru in modele special pregatite, astfel incat sa te acompaniem pentru a obtine claritate si rezolvare, cu usurinta, intr-o tema de viata atat de complexa.

 

Descriere integrala aici: https://infobliss.ro/p/lucrul-cu-umbrele

Reducere 45% (480 lei, in loc de 880), 6 module noi, intalniri online in direct, sustinere si raspunsuri la intrebari, bonus: Lista “Zeci de actiuni concrete pentru a ne implini nevoile, fara sa apelam la strategii tragice”.

Daca nu esti inca hotarat/a, dar vrei sa iti rezervi locul, completeaza formularul de inscriere apasand pe imaginea de mai jos, astfel incat sa primesti factura proforma pe care sa o poti achita ulterior:

Important in acest moment este sa iti rezervi locul, pentru a beneficia de oferta speciala, care expira la finele zilei de 25 Decembrie. Pe noi ne ajuta sa formam grupa de lucru cu care continuam parcursul Lucrul cu Umbrele, iar pe tine te ajuta sa-ti faci unul dintre cele mai valoroase cadouri de Craciun.

 

Iti multumim ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!

Liliana Stanciu
https://infobliss.ro/
https://eliberareemotionala.ro/
email: info@eliberareemotionala.ro

Daniela Jula
http://constructiondesoi.be/s/
http://www.madezvat.ro/
email: danielajula@madezvat.ro

 

PS – Si aici, doar cateva marturii la “cald”, din prima intalnire propusa:

“A fost un webinar inaltator, am identificat nevoia de iubire. Multumesc cu recunostinta! Voi participa in continuare si abia astept sa ma cunosc mai bine pe mine si pe voi! Sunteti fantastice, mai ales ca daruiti atat de mult la un cost accesibil. Multumesc, Multumesc, Multumesc!”

“Am inteles ca suferinta mea consta in conditionarea implinirii nevoilor mele, doar prin anumite strategii, fara macar sa fi realizat pana acum, care sunt nevoile reale.”

“Am fost la webinar, au facut sens multe lucruri pentru mine, legat de nevoi. Multumesc! Eu si mama avem aceleasi nevoi, conflictul apare in strategiile de a le implini, mama vrea sa aplic aceleasi strategii de a imi implini nevoile, dar care pe ea au dus-o la nefericire.”

“A fost un webinar minunat! Va multumim pentru aceasta seara speciala!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *