O tema importanta, doua sentimente care ne fac viata amara, ne impiedica sa putem exprima toata frumusetea noastra interioara si chiar sa avem acces la ea. Frumusetea fiintei noastre, in unicitatea ei, se poate stinge incet fie pentru ca ne simtim vinovati, fie pentru ca incercam sa ne ascundem, cand simtim rusine.

Rusinea si vinovatia sunt legate de conditionari (felul in care ne-am construit in mediul in care am crescut) si de o maniera globala de-a vedea lucrurile, viata. Sunt legate de lumea in care traim, care are ca referinte bine/rau si adevarat/fals, ce corespunde normei/ce nu corespunde normei.

Daca te conectezi chiar acum la o situatie in care ai experimentat rusinea si/sau vinovatia, automat va iesi la suprafata ceva de genul «nu e bine ce am facut sau spus», «nu ar fi trebuit sa fac, sa spun asta», «nu e normal sa functionez, asa cum functionez», «nu e in regula sa fiu asa cum sunt». Sunt referinte pe care le-am primit din exterior, pe care nu le-am avut cand am venit pe lume, niciunul dintre noi, in copilul inocent ce fiecare a fost.

Astazi, Marti 22 Decembrie ora 19.00, vom vedea in diferitele gradatii si agravari ale acestor doua sentimente, care e munca interioara necesara, pentru ca felul in care privim lumea si viata sa nu mai fie afectat in acest fel.

Link inscriere gratuita webinar Doua sentimente Sunet de alarma”: https://event.webinarjam.com/register/2/l8pmxbm

 

Cand sunt trist, pot sa vad care e nevoia de la baza tristetii mele; e ceva ce se manifesta intr-un anumit moment si deseori imi pot da seama repede despre ce e vorba.

Cand e vorba de vinovatie, lucrurile se complica. Cand e vorba de rusine, vom avea de-a face cu toata conditionarea care ni s-a aplicat din momentul nasterii. Vei vedea ca este un proces lung si care necesita o abordare complexa. Este un proces care odata antamat, devine un drum de viata, o calatorie. 

Un drum de rezilienta, pentru a iesi dintr-o viziune despre viata care ne-a pus la pamant, care nu ne permite sa inflorim in toata splendoarea si in toate dimensiunile fiintei noastre.

Pana la intalnirea in direct, retine: rusinea si vinovatia sunt Sentimente Sunet de Alarma! Arde undeva in interior, trebuie intervenit urgent!

Ce se intampla cand nu intervenim? Imagineaza-ti pe cineva care are obiceiul sa fumeze in salonul sau. La un moment dat, detectoarele fum incep sa sune. Imagineaza-ti ca persoana respectiva nu suporta zgomotul alarmei. Isi vinde casa si cumpara alta. Continua sa fumeze, alarma se declanseaza. El continua sa schimbe locuinta dupa locuinta, fara sa privesca spre el. Incapabil de acesta conexiune cu sine, se decupleaza din ce in ce mai mult de ceea ce e viu in el.

 

Vino astazi la 19.00 alaturi de noi! Vom invata impreuna sa nu mai alimentam gandurile si viziunea despre lume si viata, care de fapt nici nu ne apartin!

Iata subiectele acestui webinar, al doilea din seria celor 6 webinarii incluse in Lucrul cu Umbrele.

  • Greseala mea / Greseala ta
  • Rusine, vinovatie si creierul reptilian
  • Mecanismul vinovatiei
  • Procesul de tranformare al vinovatiei
  • Cum consimtim sa simtim o emotie. Camp de constiinta.
  • Originea rusinii
  • Eliberarea rusinii
  • Exprimarea rusinii – drum de vindecare la nivel de identitatea fiintei!
  • Moduri de comunicare intra si interpersonale care pot declansa rusine si vinovatie

Bonus pentru toti cei ce participa in direct la acest webinar: Proces de transformare Rusine, Proces de transformare Vinovatie, un ghid complet, inedit, inestimabil.

 

ATENTIE – inregistrarea nu va fi publica, dat fiind ca face parte deja din programul in derulare. Asigura-te ca vii cu noi, sau te inscrii in Lucrul cu Umbrele, ca sa parcurgi intregul proces.

Link inscriere gratuita webinar Doua sentimente Sunet de alarma”, Marti 22 Decembrie ora 19.00: https://event.webinarjam.com/register/2/l8pmxbm

 

Iti multumim ca dai mai departe.

 

Cu drag, pe curand!

 

Liliana Stanciu

https://infobliss.ro/

https://eliberareemotionala.ro/

email: info@eliberareemotionala.ro

Daniela Jula

http://constructiondesoi.be/s/

http://www.madezvat.ro/

email: danielajula@madezvat.ro

 

PS – Unele persoane se tem de atacuri psiho-energetice si de faptul ca in taramul astral, pot fi entitati care se conecteaza la ele. Fie ca sunt fiinte sau forme-gand atasate acestor oameni, important e de stiut ca asta se petrece doar pe baza alegerilor pe care ei le fac la un anumit nivel.

Ce trebuie sa iti amintesti este ca entitatile si formele gand NU se pot atasa de tine, fara sa aiba o permisiune la un anumit nivel, o pot face doar cand iti descreste nivelul vibrational.

Daca faci o alegere care e bazata pe frica, rusine sau vinovatie, atunci si entitatile se pot atasa. Atat de importante sunt rusinea si vinovatia, intocmai precum frica! Vino la webinar, deschis si gata de constientizari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *