E de prisos sa incep prin a semnala cat de speciala e aceasta zi pentru omenire! Esti la curent deja si esti Atent/a, Prezent/a si Vigilent/a pentru a o saluta cum se cuvine. Adica in inima! Cu blandetea de a-ti da voie sa simti ce e de simtit si cu intentia de a stabili tu singur/a realitatea pe care ti-o doresti.

La ce dai voie sa plece chiar astazi? In ce fel de lume vrei sa traiesti? Incurajarea noastra este sa transformi presiunea, in binecuvantare! Si asta-i doar unul dintre motivele pentru care am inceput seria Lucrul cu Umbrele.

Vineri a fost prima intalnire pe care am oferit-o tuturor in mod gratuit, impreuna cu partenera mea, Daniela Jula. In weekend am prelucrat inregistrarea, iar Dana a pregatit exercitiul “4 Forte”, conform promisiunii de a iti darui prin aceasta experienta puternica, o practica ce iti arata ca poti sa te simti in siguranta si capabil/a sa faci fata la absolut tot ce se prezinta in viata ta.

Cele 4 Forte iti sunt accesibile in fiecare moment. In Lucrul cu Umbrele ne incepem practica cu acest exercitiu de fiecare data, tocmai pentru ca altfel e dificil sa te asezi in viata ta, exact acolo unde esti, exact asa cum esti, sa te aliniezi cu propria-ti existenta. 

Si nu e de mirare ca nu am avut timp sa il facem la sfarsitul webinarului, pentru ca Universul orchestreaza lucrurile in ultima perioada, astfel incat fiecare sa primeasca ajutorul maxim in orice moment! Ingrijeste-te sa parcurgi webinarul AICI si apoi Exercitiul 4 forte va fi o noua piesa de puzzle pe care sa o pui in Jocul Vietii.

Aceste inregistrari sunt oferite gratuit tuturor si reprezinta darul nostru in aceasta mare zi! Daca si pentru tine va “face click” aceasta intalnire, cum a facut pentru cei 273 participanti din 556 inscrisi, atunci iti vei dori negresit Lista “Zeci de actiuni concrete pentru a ne implini nevoile, fara sa apelam la strategii tragice”. Daniela Jula a pregatit-o deja, astfel incat cei care se inscriu in programul Lucrul cu Umbrele, sa primeasca acest bonus special.

 

Al doilea webinar gratuit din seria Lucrul cu Umbrele este maine, Marti 22 Decembrie, ora 19.00 cu titlul: “Doua sentimente Sunet de Alarma”, link inscriere: https://event.webinarjam.com/register/2/l8pmxbm, Bonus pentru participare: Doua procese esentiale de transformare, un ghid complet, inedit, inestimabil.

Tema acestei intalniri este Rusinea si Vinovatia. Deja mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc la importanta ei. Iar daca poate crezi ca nu ai de-a face cu ele si “nu-ti trebuie” intalnirea, atunci cu-atat mai mult e pentru tine!.

 

ATENTIE – inregistrarea nu va fi publica, dat fiind ca face parte deja din programul in derulare. Asigura-te ca vii cu noi, sau te inscrii in Lucrul cu Umbrele, ca sa parcurgi intregul proces.

 

Pasii pe care ii ai de urmat pentru a incepe sa lucrezi chiar acum cu propriile tale Umbre sunt simpli:

  1. Urmareste gratuit webinarul ”In inima nevoilor” AICI
  2. Aplica Exercitiul 4 Forte, oferit gratuit AICI
  3. Asigura-ti locul pentru a participa in direct la webinarul “Doua sentimente Sunet de alarma”, de maine 22 Decembrie 2020 (este oferit doar celor care se inscriu la webinarul gratuit – vezi link-ul de inregistrare AICI si NU va fi disponibila inregistrarea, intrucat face parte din programul Lucrul cu Umbrele)
  4. Inscrie-te in Lucrul cu Umbrele, daca intelegi deja importanta pe care acesta il poate avea in viata ta (vei intelege relevanta Bonusului Lista “Zeci de actiuni concrete pentru a ne implini nevoile, fara sa apelam la strategii tragice”, chiar din inregistrarea primul webinar).

 

Ai deja toate elementele pentru a-ti reconstrui sentimentul de incredere in viata, simtindu-l pe “si eu pot!”. Cursul e pentru aproape oricine, dat fiind reducerea de 45%. Te rog, nu confunda VALOAREA sa, cu investitia! Stiu ca te-ai obisnuit deja cu preturi de sute de euro pentru diferite alte programe de sustinere, dar nu e cazul aici. Am mai spus-o si cu alta ocazie: ne dorim ca aceste Lucrari sa fie mai mult decat accesibile, pentru ceea ce oferim.

Si oferim MULT!

 

Iti multumim ca dai mai departe.

 

Cu drag, pe maine!

 

Liliana Stanciu

https://infobliss.ro/

https://eliberareemotionala.ro/

email: info@eliberareemotionala.ro

Daniela Jula

http://constructiondesoi.be/s/

http://www.madezvat.ro/

email: danielajula@madezvat.ro

 

PS – Daca vrei un rezumat al link-urilor de acces:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *