Tot ceea ce meritiIti propun astazi un exercitiu simplu prin care sa-ti verifici nivelul convingerilor cu privire la maretia naturii tale si la tot ceea ce crezi ca e posibil sa primesti. Am ales un foarte scurt fragment dintr-o meditatie condusa de Jerry Sargeant, dar inainte de a-ti raspunde la intrebare, iti propun un minut de pregatire. Hai, ca poti un minut! 🙂

Incepe sa respiri putin mai lent decat de obicei si relaxeaza-te chiar in timp ce citesti aceste randuri. Imagineaza-ti ca ma auzi vorbindu-ti.. din.. ce.. in.. ce.. mai.. rar.. Respira adanc.. si.. tot.. mai.. lent.., alocand aproximativ 5-6 secunde.. fiecarei inspiratii.. si fiecarei expiratii.. Opreste-te aici.. si mai acorda-ti 30 secunde de liniste.. cateva respiratii lente.. inainte de a citi mai departe.. Spune-mi ca poti sa-ti oferi macar 30 de secunde, de liniste cu tine si respiratie constienta..

Citeste acum fara graba “Stii adanc in inima ta, in mintea ta, in corpul si-n sufletul tau, ca esti o fiinta mareata intrupata in acest plan si ca meriti bunastare infinita, abundenta infinita, sanatate infinita, ca detii toata cunoasterea si cheile potrivite pentru a deschide portile stralucirii infinite, intr-o lume in care poti avea tot ceea ce iti doresti si tot ceea ce te bucura”.

Respira adanc si da o nota de la 1 la 10 acestei afirmatii – cat de adevarat “suna” pentru tine acest citat?.. Nu te gandi prea mult, doar alege nota care “iti vine”. Pe o scara de la 1 la 10, ce nota ii dai? Nu raspunde din minte, inchide ochii si ramai conectat la corpul tau fizic si emotional.

Nota este subiectiva oricum – nu se poate compara nota unuia cu a celuilalt – sapte-le meu poate fi “mai mare” decat opt-ul tau, dar daca nu simti cu adevarat ca nota personala e 10 (iar cea care iti confirma ca e adevarat sau nu, este chiar viata ta), atunci probabil ca Gregg Braden are dreptate cand spune in “Rezilienta din Inima”:

“Exista o singura intrebare pe care ne-o punem in fiecare zi. Ea apare sub diferite forme si in momente neasteptate in vietile noastre. Uneori ne-o punem in mod constient si ne surprindem soptind cuvintele odata cu respiratia. Cel mai adesea, nu ne-o punem deloc. Pentru cei mai multi dintre noi, intrebarea rataceste prin minte ca o senza?ie sacaitoare a ceva neterminat si incomplet in vietile noastre. Iar ea este pur si simplu: Cum pot face viata mai buna pentru mine si familia mea?

Este posibil ca nota pe care ti-ai dat-o in exercitiul de mai sus sa fie mare pentru ca ai reusit sa te relaxezi si sa te conectezi la adevarata ta Esenta. Dar daca nu reusesti sa te mentii in acea vibratie, iar corpul tau fizic, mental si emotional nu cunoaste in intregime acest Adevar, atunci nu este conectat in permanenta la el, ci continua sa fie amprentat cu tot felul de rani si convingeri limitative. In acest caz, intrebarea “Cum pot face viata mai buna pentru mine si familia mea?“ ramane agatata si te “agata” pana cand iti aliniezi toate corpurile la acest Adevar.

Ieri am oferit o solutie de raspuns la intrebarea de mai sus, sub forma unui Pachet special. Intre timp am primit si cateva solicitari de informatii suplimentare, iar raspunsurile pot fi de folos si altora, drept pentru care desprind mai jos concluziile:

Pachetul special este incarcat pe platforma de cursuri online (http://infobliss.ro/courses) si poate fi accesat prin internet imediat ce setez utilizatorul dedicat si parola aferenta. Accesul la cursuri este pe perioada nelimitata iar continutul lor, dupa cum urmeaza:

  • Cursul Lucrul cu Umbrele – Cunoaste-ti Umbra si lucreaza cu ea! (4 module, 16 capitole, 20 exercitii tematice, 3 exercitii EFT script, 5 exercitii meditative si EFT audio).
  • Cursul Radical Forgiveness – Procesul de Iertare Completa (4 module, 13 capitole, 2 exercitii tematice, 9 exercitii EFT si meditative, script si audio).
  • Cursul (Con)Stiinta Prosperitatii – Ghid Practic pentru Vremuri in schimbare (4 module, 13 capitole, 8 exercitii tematice, 9 exercitii EFT script, 6 exercitii meditative si EFT audio).

Ori de cate ori este necesar, platforma online este actualizata cu elemente noi, iar acest lucru este comunicat cursantilor prin Newsletter. De aceea ele nu sunt gandite ca materiale statice de informare, ci ca mijloace de sustinere.

In descrierea ofertei: http://eliberareemotionala.ro/pachet-special70 se vede continutul cursurilor si obiectivele propuse, iar concluziile generale care se desprind pot ajuta pe multi:

  • Cursul Lucrul cu Umbrele – am spune ca e pentru cei curajosi, daca de curaj avem nevoie pentru a renunta la suferinta – in orice forma este ea prezenta in viata noastra
  • Cursul Radical Forgiveness – este procedura care reprezinta fundamentul vindecarii – indiferent ca e vorba de cea trupeasca, emotionala sau sufleteasca – si ar trebui poate predata si aplicata la scoala (!)
  • Cursul (Con)Stiinta Prosperitatii – este o combinatie de instrumente: lucru energetic pe chakre pentru eliberarea legamintelor subconstiente, identificarea convingerilor limitative cu privire la abundenta si prosperitate cu ajutorul modulului “Harta Banilor”, rescrierea programelor mentale cu ajutorul meditatiei “Elibereaza si Inlocuieste”, cresterea vibratiei in vederea accesarii abundentei prin “Jocurile Legii Atractiei”.

Gasesti-detaliile-AICI

Pe de alta parte, separat de oferta cursurilor online de mai sus, intalnirile ce au loc la Centrul Equilibrium aflat in Bucuresti sunt descrise aici: http://eliberareemotionala.ro/cursuri – pagina ce va fi actualizata si in zilele urmatoare, cu noile evenimente pregatite.

Toate cursurile susmentionate, pot fi platite si in 2 pana la 6 rate, in functie de tipul cardului cu care se face achizitia.

Cursuri

Sper ca aceste mentiuni sa ofere atat o privire de ansamblu, cat si detaliile necesare celei mai bune alegeri. Nu iti urez de acum Sarbatori Binecuvantate, pentru ca revin maine cu un instrument de accesare a Inteligentei Inimii si cu cele mai potrivite materiale de urmarit in zilele de sarbatori.

Cu drag, pe curand!
Liliana Stanciu
http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS – Iata si cateva din reactiile celor care au ales deja cursurile online de pe Infobliss.ro:

“Multumesc mult pentru materiale, dar inainte de toate multumesc pentru timpul dedicat si pentru toate darurile primite. Am inceput exercitiile si aseara am cascat intr-una.. Imi doresc sa am disciplina pentru a ma bucura de rezultate”. Elena B.

“Esti o minuneeee! Am inceput exercitiile, multumesc pentru tot! Atat de mult ma pliez pe ceea ce scrie aici si pe tot ce ascult in exercitii! Nu exagerez, dar parca am primit un dar, hrana.. Daca ai sti cat ma bucur si ce fericire e pe mine.. numai bucurii sa ai!” Stefana D.

“Va felicit pentru modul simplu si inteligent in care ati sistematizat aceste cursuri, pe intelesul tuturor!” Maria K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *