In InimaIti propun astazi mai multe instrumente, printre care si un exercitiu simplu de accesare a Inteligentei Inimii. Sigur, sintagma din titlu este corecta doar din punct de vedere al pozitionarii anatomice – altminteri, corect ar fi de spus ca “mintea urca in Inima”.

Unii sunt la piata acum – pentru ultimele cumparaturi inainte de Paste, altii la biserica. Unii fac treaba in casa, altii se plimba in parc, iar o parte dintre noi, se reintalnesc virtual pentru a impartasi din propriile experiente, pentru a oferi si a primi solutii de Crestere.

In perioada Sarbatorilor obisnuiesc sa scriu mult. Stiu ca asta e perioada in care oamenii uita de ei insisi – chiar mai mult decat o fac in restul zilelor, se arunca in pregatiri, ies mult in afara lor, se proiecteaza in exterior – exprimand din plin dorinta de conectare cu ceilalti, dar uita de cea mai importanta persoana pentru ei – cea cu care vietuiesc clipa de clipa, neincetat in aceasta existenta.

Sarbatorile de Paste si de Craciun sunt pentru mine momentele preferate de introspectie. Unii se dezaboneaza cand incep sa scriu mai mult, iar la explicatii (nu ca ar fi obligatoriu de completat) ei trec “Nu am timp”.

Ihi. Pentru ce?.. as intreba. Pentru ce si pentru cine nu ai timp? Pentru mine, sa-mi citesti mesajele? Eu le scriu pentru mine, tu le citesti pentru tine. Nimeni nu face ceva cu-adevarat pentru ceilalti. Iar daca o face, viata ii va atrage atentia (daca nu s-a concentrat pe ce este mai important in viata sa, ori daca nu a actionat din energia corecta).

Adesea imi observ ego-ul cand tinde sa se lase gadilat la auzul multumirilor pe care le primeste. Trebuie sa fiu extrem de vigilenta pentru a Observa partea din mine care incearca sa-si atribuie “meritele”. Dar ce ma ajuta sa nu ma smintesc este intotdeauna, sa cobor rapid in Inima.

Da, scriu mult. Si o sa scriu si mai mult. Si nu ca sa ofer ceva-cuiva, nici interesat, nici dezinteresat. Ci doar asa cum ma indeamna Inima si Constiinta. Si daca ti se pare ca “nu ai timp” sau ca sunt “prea multe mesaje” – fara a-ti asuma puterea alegerii lui “multumesc, nu acum” si a butonului “Delete” de pe tastatura – atunci spune-i Vietii lucrul asta – “e prea mult”, in loc de “Multumesc”.

Ok, am ventilat acum putin si-am oferit posibilitatea si altora de-a se dezabona 🙂 De ce sa-i tinem cu forta? Zic. Mai bun moment de-a cobori in Inima, nici ca exista. Iti trimit multe resurse pentru aceste zile de Sarbatoare – sa ai de unde alege cand vrei sa te linistesti. La cap si la Inimioara 🙂

“Coborarea mintii in Inima” a fost tema aleasa pentru ultima emisiune TV – Dialoguri intre minte si inima, la care am participat, ca urmare a invitatiei lui Stefan Pusca. Realizez acum ca doar prietenii de pe Facebook au putut vedea inregistrarea, pentru ca am uitat sa o trimit abonatilor.

Este o contributie punctata cu elemente practice – asa cum obisnuiesc sa ofer, iar tema si energia emisiunii este as zice, cea mai potrivita pentru aceste zile in care personal, prefer sa ma conectez la cel mai mare Dar pe care ni-l face Iisus – la deschiderea inimilor noastre prin Iubirea Lui.

Coborarea mintii in Inima_01.04.2017

Din pacate CNA-ul nu mai permite difuzarea exercitiilor in timpul emisiunilor (poftim motiv! spune ca se considera “Tratament la distanta”..), dar din fericire youTube-ul ne sustine in demersurile noastre de a cobora mintea in Inima 🙂 Gasesti AICI in intregime de data asta, exercitiul Lucru energetic pe Chakra Inimii, exemplificat in emisiune si AICI varianta audio.

Iar daca ai citit pana in acest loc, meriti din plin a treia resursa 🙂 Fa cat mai des in aceste zile, scurte pauze in care sa-ti accesezi Inteligenta Inimii. Am pregatit un instrument practic in acest sens, conform recomandarilor lui Gregg Braden, in “Rezilienta din Inima” – acceseaza-l AICI (click-dreapta pe link pentru salvarea lui). Sa ne fie cu Pace si Bucurie!

Acum chiar ca-ti doresc Sarbatori Binecuvantate, cu sanatate si belsug!

Nu uita sa verifici atat Pachetul special – 3 Cursuri online de Transformare constienta, valabil pana pe 18 Aprilie 2017, cat si evenimentele in care vom Creste impreuna. In unele locuri afli CE sa faci, noi iti aratam CUM:

Continut cursuriCursuriNu sunt “prea multe  mesaje”. Spune-i Vietii doar “Multumesc”. Cere-i puterea de a alege cel mai bine pentru tine, din Punctul Inalt de Constiinta care Esti. Asuma-ti alegerile ascultandu-ti Inima. Foloseste instrumentele de mai sus si conecteaza-te la Ea neincetat.

Da mai departe acest mesaj. Cei care au nevoie de el se vor ruga pentru sanatatea ta. Ceilalti, vor fi iritati de invitatia de-a se dezabona 🙂

Fii fericit. Fii in bucurie. Du-te in pacea Inimii tale! Sa Inviem impreuna cu Christos!

Cu drag si pe curand!  (promit ca nu scriu in ziua de Paste 🙂 )
Liliana Stanciu

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

PS 1 – Iata si cateva din reactiile celor care au ales deja cursurile online de pe Infobliss.ro:

“Multumesc mult pentru materiale, dar inainte de toate multumesc pentru timpul dedicat si pentru toate darurile primite. Am inceput exercitiile si aseara am cascat intr-una.. Imi doresc sa am disciplina pentru a ma bucura de rezultate”. Elena B.

“Esti o minuneeee! Am inceput exercitiile, multumesc pentru tot! Atat de mult ma pliez pe ceea ce scrie aici si pe tot ce ascult in exercitii! Nu exagerez, dar parca am primit un dar, hrana.. Daca ai sti cat ma bucur si ce fericire e pe mine.. numai bucurii sa ai!” Stefana D.

“Va felicit pentru modul simplu si inteligent in care ati sistematizat aceste cursuri, pe intelesul tuturor!” Maria K.

PS 2 – Stiu, am promis ca nu mai scriu, dar tocmai am primit Rugaciunea Luminii este absolut magica! si am inregistrat-o, sa ne mangaie Inimile in noaptea de Inviere, in zilele ce urmeaza si oricand cautam alinare. O trimit imediat – salveaza aceste mesaje si deschide-le cand.. “ai timp” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *