Nu trebuie sa incerci foarte mult si din greu, pentru a realiza lucruri. Tot ceea ce ai de facut este sa elimini propriile rezistente.

Asteptarile noastre reprezinta auto-profetii! Astfel ca ceea ce credem – respectiv, ce ne asteptam sa se intample – are tendinta de a se materializa in viata noastra.

Problema apare acolo unde experimentam cca. 60.000 ganduri zilnic, din care 95% sunt ganduri ce se repeta din ziua precendenta si cel mai trist este ca aproximativ 77% sunt negative.

Credintele noastre limitative sunt o problema nu pentru ca sunt greu de schimbat, ci pentru ca cel mai adesea sunt greu de gasit.

Sunt multe cai prin care putem neutraliza repede si usor credintele limitative, cu ajutorul Tehnicilor de Eliberare Emotionala. Din pacate, ele se afla de cele mai multe ori la nivel subconstient, acoperite de perceptiile noastre – ceea ce le face greu de identificat.

Pe de alta parte insa, putem identifica cu mai multa usurinta credintele limitative pe care le au cei din jurul nostru. Asta se intampla intrucat suntem in afara situatiilor lor de viata si nu suntem atasati de nici un fel de rezultat. In schimb, convingerile noastre raman ascunse daca nu punem intrebarile corecte, de aceea sunt importanti terapeutii si antrenorii care ne ajuta in acest sens.

Este important sa faci diferenta intre Fapte si Credinte, in viata ta!

1). Faptele reprezinta descrierea realitatii: “nu pot sa vad ce scrie pentru ca am un stalp in fata panoului”

2). Credintele sunt descrieri ale ideilor noastre despre realitatea exterioara (deseori confundate cu faptele): “nimeni nu ma vrea” NU este un fapt, ci o perceptie despre realitate.

Este motivul pe care il obtin in urma explorarii gandurilor si emotiilor mele, un fapt sau o credinta?

 

Iti trimit inregistrarea unei emisiuni la care am participat cu 3 luni in urma, pentru ca atunci mi-a fost si mai clar, care este parcursul unui nou tip de explorare pe care am numit-o “Intalnirea cu Tine”

Cu totii avem credinte limitative, in fiecare zona din viata noastra. Am mostenit sau am absorbit cateva dintre acestea, direct de la parintii sau ingrijitorii nostri. Altele le-am preluat de la profesori si din societate, iar altele sunt propriile noastre concluzii (de cele mai multe ori confuze), desprinse din relatiile pe care le-am avut de-a lungul timpului.

Odata ce ne intelegem puterea gandurilor, atunci schimbarea lor este simpla si usoara. Totusi, multi oameni permit gandurilor negative sa puna stapanire pe viata lor, sa-i saboteze si sa le otraveasca relatiile – in primul rand, pe cea cu ei insisi!

In cazul in care ne intrebam daca gandurile noastre sunt predominant pozitive sau negative nu trebuie decat sa ne uitam la emotiile si realitatea noastra. Ele sunt reflectia gandurilor noastre, nu invers. Daca ne simtim slabiti, cel mai probabil, avem ganduri care ne slabesc, nu trebuie decat sa ne privim realitatea pentru a verifica ce fel de ganduri avem, in mod predominant.

 

Spuneam in urma cu 3 luni “Nu numai ca este posibil sa ajungi la tine cu “T” mare, dar Esti deja acolo”.

Invitatia de a il intalni pe tine cu “T” mare este doar ca sa ne prefacem ca intreprindem o actiune dintr-un punct pana in alt punct, dar in realitate acea distanta nu exista – este doar o metafora, o invitatie necesara in 3D.

Tine cu “t” mic si tine cu “T” mare n-au fost niciodata separate, dar aceasta iluzie de care avem nevoie in 3D pentru a juca Jocul in timp ce il si scriem, este ceea ce Este.

De aceea este ATAT de important sa avem o perspectiva spirituala in lucrul cu emotiile!

Cursul “Intalnirea cu Tine” din acest weekend, 15-16 Februarie – iti este potrivit daca doresti sa lucrezi pentru descoperirea tiparelor emotionale si a convingerilor/ credintelor limitative, sa afli cum sunt create emotiile, de ce si pana cand sunt pastrate in corp si sa ai perspectiva spirituala asupra corpurilor subtile.

Investitia este de 540 lei pentru ambele zile in care lucram intensiv si cursul poate fi urmat de oricine doreste sa invete si sa practice proceduri de baza in lucrul cu emotiile, sa exerseze in vederea cresterii vibratiei, pentru conectarea cu Sinele Inalt si pentru aflarea credintelor limitative.

Participarea la sala de curs asigura ulterior si varianta online fara un cost suplimentar, inclusiv actualizarile viitoare, astfel incat sa poti revedea informatiile si sa poti aplica exercitiile de sine statator, individual, oricand ai nevoie.

Vom lucra in grup si in perechi, astfel incat sa exersam Lucrul cu Partile, iar subiectele asupra carora te poti astepta sa obtii claritate sunt:

  • Cum ne asista corpurile subtile, in calatoria spirituala
  • O noua modalitate de a te raporta la trecut
  • Intelegerea dualitatii si saltul in neutralitate
  • Rolul corpului emotional, ca punte intre corpul mental si cel fizic
  • Exprimarea emotiilor, astfel incat acestea sa fie procesate natural
  • Ridicarea frecventei si cresterea vibratiei
  • Rezolvarea rezistentelor, inainte de orice demers de eliberare emotionala

Ai toate detaliile AICI, iar modalitatile practice de abordare pe care ti le-am propus deja, sunt dupa cum urmeaza:

– modalitati de cresterea a vibratiei
– exercitii de armonizarea a partilor din tine care se afla in conflict
– aflarea blocajelor care iti stau in calea abordarilor pozitive
– procese de lucru pentru rescrierea convingerilor limitative
– exercitii de curatare a subconstientului
– rescrierea contractelor sacre
– repere cu privire la fapte si credinte
– meditatii de vindecare a trecutului
– eliberarea cu usurinta a emotiilor negative, prin urmarirea energiei
– procedura de pace personala

 

Apasa pe formularul de inscriere mai jos, pentru a lucra impreuna intensiv timp de doua zile, dar si pentru a beneficia de varianta online a tuturor materialelor cu care vom lucra, inclusiv meditatii si exercitii de practicat ulterior.

Asadar, tot ce ai de facut pentru a intra in Flux este sa elimini propriile rezistente. Daca simti potrivit sa te insotesc in aceasta Calatorie interioara, cu toata deschiderea si expertiza mea, vino sa lucram impreuna in weekend.

 

Iti multumesc ca dai mai departe!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Cursul “Intalnirea cu Tine” este gratuit pentru cei care au participat la editia anterioara, respectiv cu reducere de 50% pentru Practicienii EFT acreditati prin EliberareEmotionala.ro, asa cum stii deja ca este regula casei in ceea ce priveste organizarea cursurilor pe care le predau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *