Am revenit in weekend dintr-o noua calatorie in care am experimentat stari modificate de constiinta, prin intermediul amestecului de plante medicinale sacre. Samanii din America de Sud le folosesc pentru vindecare de mii de ani, dar bineinteles ca iar i-am suparat pe unii cand am scris pe Facebook despre experientele mele. Se intampla ca oameni, care desi au doar niste pareri despre CE inseamna amestecul Ayahuasca, sa se exprime vehement si virulent, opinand ca este “o mizerie ceea ce fac si sunt departe de a fi un om integru si inteligent”.

In mod uzual, drog este numele generic folosit pentru substante de origine vegetala, animala sau sintetica, folosite in farmacie, conform dictionarului limbii romane. In mod figurat, el se refera la un lucru de care nu ne mai putem dispensa.

In mod paradoxal insa, tutunul si alcoolul nu sunt considerate droguri, chiar daca pentru unii sunt cu adevarat, lucruri de care nu se pot dispensa. Ele creeaza cele mai importante dependente din istoria omenirii – ca durata in timp, folosire pe scara larga, efecte nocive asupra organismului, dar mai ales, ca urmare a dramelor si traumelor severe, in ceea ce priveste consumul excesiv de alcool. Acest lucru se intampla nu numai in cazul consumatorilor, dar in special in randul celor din proximitatea lor.

Daca le-ai spune membrilor unor comunitati care consuma Ayahuasca in mod ritualic, ca de fapt, ei se drogheaza prin ceea ce fac in aceste ceremonii de vindecare a trupului, mintii si sufletului, probabil ca ar ramane “masca”. Pentru ca ei STIU – asa cum stie si lumea medicala care foloseste aceleasi principii in anumite studii de cercetare – ca amestecul respectiv NU a creat si nu va crea vreodata dependente, ci dimpotriva, chiar este posibil sa te elibereze de ele, in multe cazuri.

 

Dar ceea ce vreau sa iti semnalez in aceasta postare nu este sustinerea unei metode de vindecare in favoarea alteia, ci motivul pentru care este nevoie de vindecare din capul locului.

Avem atat de multe credinte ce ne contrazic dorintele, incat la un moment dat (atunci cand incepi sa le descoperi, de fapt) te intrebi daca nu cumva ai fost masochist ori de cate ori ti-ai stabilit un tel 🙂

De asta se si numesc credinte (sau convingeri) limitative. Pentru ca adesea continuam sa le pastram, chiar si atunci cand devenim constienti de ele.

Tot ceea ce iti spui despre un aspect sau altul al vietii tale, reprezinta exact povestea relatiei pe care o ai cu acel aspect. E timpul sa vezi ca este vorba despre RELATIA pe care o ai cu sanatatea/ banii/ cariera sau oamenii din viata ta, nu despre realizarea sau nerealizarea acestor lucruri.

Asadar, intrebarile pe care le poti pune corect de fapt, sunt:

  1. Care este RELATIA ta cu sanatatea/ banii/ cariera/ oamenii din viata ta sau orice aspect pe care il vizezi?
  2. Care sunt CREDINTELE tale cu privire la fiecare dintre acestea?
  3. Care este POVESTEA ta despre ele si despre fiecare in parte?

 

E drept ca folosind unele procedee de explorare sau chiar anumite plante sacre, reusim cateodata sa renuntam la aceste credinte. Ce se intampla in realitate este ca procedeele respective ne deschid perspectiva asupra faptului ca exista mai mult decat se vede la suprafata, dar nu substanta e cea care creaza extinderea constiintei. Ea este doar cea care ne ajuta – ne faciliteaza sa STIM ca ne putem extinde constiinta, creand un culoar pe care putem inainta astfel incat sa ne cunoastem adevarata natura.

Diferenta dintre vibratia dorintelor si vibratia credintelor este cea care mentine decalajul dintre ele, nu altceva.

De aceea, orice procedeu care te ajuta sa te uiti prin ochii Sursei si sa dai la o parte tot ce reprezinta rezistenta in viata ta, poate fi o scurtatura in constientizarea adevaratei puteri, pentru ca reusesti sa ai acces la parti ale naturii tale, pe care in mod obisnuit nu il ai.

Cand spun “orice procedeu” ma gandesc intotdeauna la ceva care este sigur si sanatos si nu ti-as propune vreodata ceva ce nu am verificat. Iar ca sa faci trecerea mai usor spre abordari care presupun eventual si altfel de calatorii, ti-am propus in ultimul timp una interioara si anume “Intalnirea cu Tine”.

Cea mai mare suferinta a umanitatii este data de modul in care ne pozitionam fata de propriile rezistente. Daca atunci cand le vom observa, incercam sa le respingem, suprimam sau chiar numai sa le ignoram, inseamna ca doar amanam momentul in care ne putem ocupa in mod direct de ele, iar asta nu va face ca vibratia credintelor noastre sa se apropie de vibratia dorintelor.

Oricate afirmatii vom folosi sau oricate cursuri vom urma si orice metode am invata fara sa le punem in aplicare, nu ne pot duce mai aproape de realizarea dorintelor daca nu ne ocupam de propriile rezistente. Spune-i cum vrei – lucrul cu partile, onorarea nevoilor, acceptare totala de sine, lucrul cu umbrele, vindecarea copilului interior – nu conteaza denumirea, ci doar faptul ca esti in sfarsit gata sa te privesti ca pe un manunchi de aspecte divine, nici unul mai prejos decat celalalt.

 

In “Intalnirea cu Tine” ti-am propus:

– modalitati de cresterea a vibratiei
– exercitii de armonizarea a partilor din tine care se afla in conflict
– aflarea blocajelor care iti stau in calea abordarilor pozitive
– procese de lucru pentru rescrierea convingerilor limitative
– exercitii de curatare a subconstientului
– rescrierea contractelor sacre
– meditatii de vindecare a trecutului
– eliberarea cu usurinta a emotiilor negative, prin urmarirea energiei
– procedura de pace personala
– repere cu privire la fapte si credinte

Si daca simti ca toate acestea te pot sustine si pe tine intr-o viata plina de sens si bucurie, te astept Sambata si Duminica, 15-16 Februarie, la “Intalnirea cu Tine”.

Cursul iti este potrivit daca vrei sa lucrezi pentru descoperirea tiparelor emotionale si a convingerilor/ credintelor limitative, sa vezi cum sunt create emotiile, sa le integrezi si eliberezi pe cele negative, sa stii de ce si pana cand sunt pastrate in corp, precum si perspectiva spirituala asupra corpurilor subtile, sa aplici cu usurinta exercitii de curatare a subconstientului si ridicare a vibratiei.

Apasa pe formularul de inscriere mai jos, pentru a lucra impreuna intensiv timp de doua zile, dar si pentru a beneficia de varianta online a tuturor materialelor cu care se lucreaza, inclusiv meditatii si exercitii de practicat ulterior.

RELATIA ta cu sanatatea/ banii/ cariera/ oamenii din viata ta sau orice aspect pe care il vizezi, CREDINTELE si deopotriva, POVESTEA ta despre fiecare dintre ele, poate astfel sa devina din ce in ce mai clare.

Ramai aproape pentru a afla chiar si mai multe cu privire la cea mai mare suferinta a umanitatii, la aceasta fragmentare a fiintei ce s-a petrecut vreme indelungata, dar pentru care avem in prezent, modalitati de constientizare prin care ne reintoarcem la modelul originar.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Cursul “Intalnirea cu Tine” este gratuit pentru cei care au participat la editia anterioara, respectiv cu reducere de 50% pentru Practicienii EFT acreditati prin EliberareEmotionala.ro, asa cum stii deja ca este regula casei in ceea ce priveste organizarea cursurilor pe care le predau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *