Astazi iti propun de fapt, mai multe instrumente practice nu numai unul, dar nu incap in titlu toate detaliile, asa ca ti le dau in continuare 🙂

Incep cu emisiunea Dialoguri intre Minte si inima, difuzata Sambata trecuta pe 6TV, pentru ca tema “Lucrul cu rolurile interioare” este posibil sa iti raspunda si tie la multe intrebari. In plus, am dat acolo cateva sugestii despre repozitionarea in fata greutatilor si poate cel mai simplu lucru cu care sa incepi ar fi urmatorul: in urmatoarele 30 zile inlocuieste-l pe “eu” cu “o parte din mine”, ori de cate ori te referi la tine ca la cel care se afla in impas, in neputinta, in suferinta, sau experimentezi orice emotie negativa. Desigur, vei intelege eficienta acestui lucru, chiar din emisiune si cel mai bine este sa o parcurgi, accesand imaginea de mai jos:

Emisiunile realizate de Stefan Pusca sunt binecunoscute si cititorilor mei, de aceea ma bucur mult sa anunt lansarea cartii sale, “Terapia prin meditatie”, Joi 18 Aprilie, intre orele: 17,30-19,30 la Libraria Mihai Eminescu (in Bucuresti, zona Piata Universitatii).

Programul este mai mult decat imbietor si bineinteles voi fi acolo, iar daca te afli in Bucuresti la acea data, te astept sa ne cunoastem sau revedem, dupa caz. Ne vom bucura impreuna de:

1). Conferinta gratuita Cele 5 metode prin care ne putem accesa puterea subconstientului

2). Lansarea cartii “Terapia prin meditatie”

3). INCA UN EVENIMENT SURPRIZA!!!

***

1). Conferinta gratuita: Cele 5 metode prin care ne putem accesa puterea subconstientului – va aborda subiectele:

  • efectul placebo si efectul nocebo
  • tehnici de meditatie si paliere de unde cerebrale
  • cum se ating starile mentale specifice meditatiei?
  • cum ne putem accesa puterea subconstientului prin meditatie?
  • cum ne pot ajuta cele 5 metode de accesare a subconstientului:
  • sa fim mai sanatosi
  • sa fim mai echilibrati emotional
  • sa avem mai mult succes in viata
  • sa aducem abundenta in viata noastra
  • sa avem relatii mai bune cu cei din jur

2). Lansarea cartii Terapia prin meditatie – Sanatate si echilibru emotional prin procedee simple de relaxare, respiratie si gandire pozitiva

Studiile stiintifice au aratat ca meditatia ajuta la normalizarea functionarii organismului uman, si favorizeaza reactivarea mecanismelor de autovindecare. Practicarea meditatiei ofera energie, creste durata de viata, previne imbatranirea prematura, reduce sansele de imbolnavire si ajuta la linistirea mintii si echilibrarea emotionala.

In carte sunt descrise un numar de tehnici de meditatie terapeutica, relaxare, respiratie, gandire pozitiva si constienta de sine care sunt foarte eficiente si usor de invatat si ne pot ajuta sa ne recapatam echilibrul in minte si in propriul corp, precum si un numar de povesti reale ale unor persoane care si-au rezolvat anumite probleme de viata cu ajutorul acestor tehnici.

 

Stefan Pusca, realizatorul emisiunii TV Dialoguri intre minte si inima, este doctor in Fizica, specialist in Terapii complementare si consilier pentru dezvoltare personala, practicant al tehnicilor de meditatie de mai bine de 30 de ani.

Stefan este trainer de meditatie si colaboreaza cu mari companii din mediul privat-tinand cursuri pentru scaderea nivelului de stres la serviciu. 

De mai bine de 10 ani, el indruma un grup de meditatie online care activeaza saptamanal pe Facebook, din care fac parte romani din tara si din strainatate.

Pe site-ul sau personal: www.stefanpusca.ro se gasesc numeroase cursuri si materiale video de indrumare privind practica terapiei prin meditatie.

Te asteptam cu drag, pentru a ne bucura impreuna de lansarea unei carti atat de necesare! Nu uita sa dai mai departe, celor care poate au nevoie de aceasta informatie.

 

Pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – Tocmai am aflat ca in weekend are loc fenomenul pe care il cunoastem sub numele de Nunta Cosmica, in care cele doua luminarii, Soarele si Luna se afla in semnele lor de exaltare din punct de vedere astrologic. Valeriu Panoiu ne spune ca se anunta un weekend prelungit in care devenim contagiosi. Ceea ce gandim, simtim si spunem aterizeaza in viata noastra in intervalul urmatorului an de zile. Suntem pe deplin responsabili pentru cum ne cream realitatea. Caci tot ce suntem se amplifica. Tot ce facem creste. Se repeta, mai precis se multiplica, tot ceea ce transmitem. Multumire sau nemultumire, frustrare sau impacare, armonie sau conflict. Se creeaza un vortex astral, o fereastra larg deschisa catre manifestare.”

Asta se petrece intre 06-09 Aprilie. Adica EXACT in timpul Cursului Matrix Reimprinting! Grupul este format deja, manualele si diplomele la printat, pana si pauzele de cafea stabilite 🙂

Totusi pe fondul acestei sarbatori cosmice, nu am cum sa nu iti dau vestea buna. Iar daca esti ca mine, faci si multe lucruri din instinct. Asa ca poate iti iei haina pe tine si vii Sambata la 09.30, la Hotel Parliament, sa ne bucuram impreuna de acest portal energetic 🙂

O poti face daca esti Practician EFT, indiferent de tara sau trainerul cu care te-ai format. Iar daca ai mai facut Matrix Reimprinting, poti repeta cursul platind doar 75 euro pentru cele 4 zile de training intensiv cu Karl Dawson, care preda ultima data in Romania acest curs transformational. Doar anunta-ma, sa iti pregatesc materialele de lucru. Pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *