Am revenit ieri in Bucuresti, dupa doua saptamani de cursuri in tara – la Cluj si la Iasi, astfel ca am un pic de ragaz pentru noi materiale.

Vreau sa te anunt de asemenea, ca am intrat pe ultima suta de metri cu organizarea unui eveniment foarte important, atat pentru mine cat si pentru comunitatea Eliberare Emotionala – in special pentru cei care au urmat cursurile EFT si care participa de data aceasta, la Cursul Matrix Reimprinting (Reprogramarea Matricei Informationale). El are loc pentru ultima oara in Romania, predat de Karl Dawson – fondatorul metodei, in perioada 06-09 Aprilie.

Trebuie sa stii ca organizez Cursul EFT Nivel 1&2 la finele acestei saptamani in Bucuresti, intre 29-31 Martie, ultimul inaintea celui susmentionat. Pentru detalii si conditii de participare te invit sa dai click pe linkul urmator: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft

Iar daca vrei sa afli si alte amanunte cu privire la organizare si facilitati de plata pentru ambele cursuri, imi poti scrie pe adresa info@eliberareemotionala.com Iti voi raspunde cu mare drag!

 

Revenind la ultima perioada, iti spuneam ca am fost plecata in tara unde am cunoscut oameni minunati si am trait impreuna experiente intense. La Iasi am avut ocazia sa sustin primul meu curs EFT in aceasta localitate si sunt foarte incantata de ce am vazut si am simtit acolo, iar la Cluj au participat pe langa noii cursanti – si unii dintre practicienii formati anul trecut, care au ales sa repete experienta. Daca nu stiai deja, practicienii EFT care au urmat acest curs cu mine, il pot repeta gratuit atunci cand programul le permite si simt nevoia de a-si reimprospata cunostintele sau de a practica in plus.

Deja am programat urmatoarele intalniri in aceste locuri, dar si in altele in tara – daca vrei sa stii programul pana la sfarsitul anului, poti verifica AICI cand este posibil sa ne intalnim.

Am primit multe daruri in aceste doua saptamani si simt nevoia sa imparatasesc ceva cu tine. Se potriveste cu acest inceput minunat de primavara si este vorba despre Exercitiul de autoprogramare mentala “Din ce in ce mai Bine”. Desi l-am inregistrat anul trecut, este de actualitate mai mult ca niciodata, iar sugestoterapia folosita de Emile Coue cu o suta de ani in urma, se potriveste “manusa” pe cele 21 de puncte pe care le folosim in EFT – unul de setare si cele zece, in doua runde consecutiv. Tot ce ai de facut este sa asculti inregistrarea in timp ce stimulezi punctele energetice spre care vocea mea iti indreapta atentia (apasa pe imaginea de mai jos): 

Daca imi urmaresti mesajele, ai observat probabil cat de mult cred in EFT si cat de mult promovez cursurile pe care le sustin in fiecare luna. Astazi vreau sa iti povestesc cum a aparut aceasta metoda si cui ii putem multumi pentru Tehnicile de Eliberare Emotionala 🙂

Cel care a identificat pentru prima data ca tapotarea punctelor energetice (care se folosesc de mii de ani in acupuntura chineza) poate avea ca efect echilibrarea emotionala este Roger Callahan. Psiholog american si pionier al terapiilor cognitive, acesta avea in anii 80′ o pacienta pe nume Mary, care suferea de o forma agravata de fobie fata de apa. Fobia lui Mary era atat de grava incat somatiza prin dureri la nivelul stomacului – de fiecare data cand aceasta venea la terapie si trebuia sa treaca pe langa piscina din curte, i se activau dureri foarte intense la nivelul stomacului.

Intr-o seara, inainte de o sedinta cu Mary, dr. Callahan tocmai rasfoise o carte de acupuntura. A observat ca punctele de pe fata, de sub ochi, corespund meridianului stomac, corespondent organului in care Mary resimtea intr-un mod accentuat, frica de apa. Dr. Callahan a rugat-o pe Mary sa se gandeasca la apa, la piscina din curte in timp ce ii indica ce puncte sa isi tapoteze.

Intr-un final Mary si-a vindecat fobia fata de apa, iar Dr. Callahan a initiat astfel o tehnica de-a dreptul revolutionara, desi complicata pentru ca presupunea notiuni de acupuntura, dar si sa stii cum sa te raportezi anatomic si biologic la diagnosticul alocat de medici, deci nu era potrivit publicului larg.

In anii 90′, Gary Craig, unul dintre adeptii Dr. Callahan, a adaugat unele proceduri, a creat un singur algoritm, dezvoltand astfel EFT – Tehnicile de Eliberare Emotionala, asa cum le cunoastem astazi si le-a oferit lumii in mod neconditionat, facand posibil ca si unii dintre noi sa oferim mai departe, reteta de baza in mod gratuit.

Craig a venit cu ideea de a realiza o tehnica care sa fie usor de invatat si de aplicat de toata lumea, fara studii de specialitate, fara cunostinte de medicina, psihologie sau acupunctura.  Ceva simplu si usor de invatat si de prezentat publicului larg – o metoda extraordinara ce iti ofera posibilitatea de a pleca de la efect (diagnostic, disfunctionalitate, problema) si a ajunge la cauza, eliminand-o.

Te invit in acest weekend in Bucuresti, unde vei putea deprinde Tehnicile de Eliberare Emotionala de la un trainer cu experienta de peste 8 ani, pregatit si acreditat international. Desigur, vorbesc despre mine si poate parea ciudat – mai ales daca ma cunosti, intelegand ca nu intentionez sa ma laud. Este doar pentru ca tu sa ai increderea ca poti alege sa inveti a folosi EFT pentru tine si cei dragi, sau chiar in mod profesionist, cu cei care au nevoie de serviciile tale. Da un click AICI pentru toate detaliile.

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://eliberareemotionala.ro/
http://infobliss.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS 1 – Mary si-a vindecat fobia de apa. Tu ce problema ai si vrei sa lucrezi cu EFT? Impartaseste cu mine, raspunzandu-mi la acest mesaj. Ma va ajuta foarte mult sa scriu materiale exact pe nevoile tale. 

 

PS 2 – Sambata la ora 19.00, ne intalnim si pe canalul 6TV, intr-o noua emisiune Dialoguri intre minte si inima, cu tema “Lucrul cu rolurile interioare”. Imi doresc sa impartasesc cat mai multe dintre cele pe care le cunosc si te pot sustine si pe tine, asa ca sper sa fii pe receptie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *