Light treeAm ales pentru acest sfarsit de saptamana – dar si ca instrument de sustinere in viata de zi cu zi – cateva idei desprinse din invataturile descrise in Floarea Vietii, de Drunvalo Melchizedec.

Ne intalnim cu din ce in ce mai multa informatie despre  planurile subtile de existenta, astfel ca ne intrebam ce putem face aici, pe Pamant pentru a ne putea pregati pentru experientele din dimensiunile superioare.

Unii cred ca ar fi bine sa stocheze hrana sau sa-si construiasca adaposturi sub pamant, dar se pare ca pierd din vedere esentialul. Actiunile in sine nu sunt gresite, dar pregatirea fizica isi are propriile limite. Atat in aceasta intrupare dar si in dimensiunile superioare, SUNTEM CEEA CE CREAM.

Chiar ACUM si chiar aici, pe Pamant, in interiorul fiecaruia dintre noi exista o mare inteligenta, o mare iubire si o mare intelepciune – intrebarea se pune numai de ce uitam acest adevar. De fapt, mai corect ar fi sa spunem de ce nu ALEGEM sa ni-l reamintim mai des din moment ce devine din ce in ce mai clar ca gandurile, emotiile si actiunile noastre sunt CHEIA.

La un anumit nivel, noi stim exact ceea ce avem de facut pentru a manifesta o lume armonioasa si frumoasa si nu trebuie sa uitam vreo clipa ca suntem spirite puternice care pot controla intreaga realitate cu propriile ganduri.

Daca vom renunta la frici si nemultumiri, la frustrarile care se manifesta in planul fizic tocmai pentru ca le dam energie prin gandurile noastre, daca suntem blanzi si admitem ca in diversitate – UNA suntem, atunci putem manifesta lumea armonioasa la care visam.

Invataturile Abraham sunt cele mai dragi sufletului meu si exprima in cel mai simplu mod, esenta a tot ceea ce consider Adevar. Pentru ca EFT reprezinta pe de alta parte, instrumentul perfect pentru controlul creator pe care-l putem exercita asupra propriei vieti, am imbinat unul din cele mai puternice mesaje transmise prin Esther Hicks, cu Tehnicile de Eliberare Emotionala.

Va incurajez sa faceti un experiment in care 21 de zile, va acordati 5 minute pentru a face acest exercitiu: in varianta audio AICI si varianta script AICI (click-dreapta pentru salvare in computer) actionand punctele energetice pe care le folosim in ProEFT: http://eliberareemotionala.ro/Schema%20puncte%20presopunctura%20EFT.pdf

L-am numit Secretul Vietii de zi cu zi pentru ca asta cred ca reprezinta Recunoasterea a CEEA CE SUNTEM.

Acum, doar atat.

Dar dupa cele 21 de zile, trebuie neaparat sa-mi scrieti despre gratia si usurinta care va inunda viata! 🙂

Iar daca rezonati cu el, dati-l si altora – bucurandu-va ca “dar din dar se face Rai”.

Sa va fie cu folos!
Liliana

http://infobliss.ro/

http://eliberareemotionala.ro/

https://www.facebook.com/liliana.stanciu

https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

5 Comments

 1. Se pare ca nu merge acest link spre exercitiul cu pricina, cel putin la mine se deschide tot aceeasti pagina.
  Va multumesc oricum pentru infor letters pe care le citesc cu mult interes. Toate cele bune si mult succes.
  Liliana

  Liliana
  1. Buna ziua,

   Se pare ca merge dar vi l-am trimis si pe email – poate a fost ceva in neregula cu conexiunea, in momentul in care ati incercat sa-l accesati.
   Ma bucur pentru interes, multumesc si eu mult pentru aprecieri si va astept “in vizita” si pe mai departe:)

   Toate cele bune,
   Liliana

   Liliana
   1. Acum, eu sunt cea care primeste mesaje de eroare..
    Email-ul pe care vi l-am trimis la adresa cu care v-ati logat, s-a intors fara a putea fi livrat de server.
    Daca nu ati reusit inca, sa intrati in posesia exercitiului, va astept sa-mi scrieti pe adresa: info@eliberareemotionala.ro

    Liliana
 2. Pace! Tocmai am terminat acum cateva zile acest exercitiu ?i trebuie sa marturisesc ca am ramas uimit de rezultate. Intr-adevar, „Secretul vietii de zi cu zi” m-a ajutat sa creez un echilibru intre trup si suflet, intre aspiratiile mele si ceea ce sunt în prezent, sa am rabdare cu mine in drumul meu de maturizare si crestere… Va multumesc din suflet si sunt profund recunoscator pentru ca ati publicat acest material!

  Giuly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *