Doar o inregistrare de cateva minute iti trimit, pentru a impartasi un punct de vedere asupra tendintei de a trimite lumina, atunci cand sesizam ca ar fi nevoie de ea.

O pozitionare chiar si mai detaliata, vom putea avea Sambata 23 Noiembrie, cand lucram cu emotiile in cadrul workshop-ului Intalnirea cu Tine. Facem asta dupa ce stabilim anumite repere importante din perspectiva spirituala, lucru care ne da din start avantajul unei cresteri vibrationale necesare in integrarea emotiilor.

Totusi, pentru ca au sosit deja cateva comentarii care ne ajuta sa exploram si mai mult subiectul, folosesc aceasta ocazie si le redau in continuare.

“Eu inteleg din ce ati spus ca nu trebuie sa judec nimic – daca nu-l judec, atunci nu-i nici intuneric nici lumina, e neutru sau in echilibru.”

Intr-adevar, asta e pozitia cu care si eu rezonez, desi as puncta inca o nuanta cu privire la “nu trebuie sa judec”. Este posibil sa judec in anumite momente, datorita hainei umane pe care o port si a faptului ca in pozitia de a “nu judeca” ajung doar DUPA ce de obicei, “judec”. In aceasta spirala a Cresterii insa, Observ la un moment dat, ca a judeca – in sensul de a pune eticheta de “bun” sau “rau” – nu face decat sa ma tina captiv intr-o dualitate care nu-mi mai serveste. Acela e momentul in care vine usor si natural intelegerea ca atunci “cand nu-l judec, nu-i nici intuneric nici lumina, e doar neutru, respectiv in echilibru”. Este de fapt, ce numim ca “este ceea ce Este”.

Un alt comentariu suna astfel: “Cum gasim trauma care determina manifestarea considerata ca apartine intunericului? E greu de prins acel punct in care sa ramanem observatori, cand manifestam partea intunecata. De obicei ea se manifesta si astfel o observam, dar produce deja efecte asupra celorlalti si asupra noastra.. e ca o roata care se tot invarte..”

Spuneam ca ce-i cu adevarat partea “intunecata” din noi este trauma nerezolvata. In momentul in care o integrezi, nu mai e “intunecata”. Dar e drept! In timp ce esti prins in bucla traumei, nu poti imediat sa prinzi acel punct in care sa ramai Observator.

Dar atentie la pozitionare, din nou! Am spus “Intunericul a fost propria perceptie de a fi intunecat, cand de fapt era vorba despre un aspect al nostru care a fost neglijat si care avea nevoie de iubirea noastra.”

Nu am spus ca trebuie “sa gasesc trauma care determina manifestarea considerata ca apartine intunericului”, ca si cum as incerca sa NU mai “manifest partea intunecata”. Am propus sa fac acest exercitiu de a Observa ce a reprezentat acel “intuneric”, sa aflu astfel partea care a fost neglijata si care are nevoie de iubirea si acceptarea mea.

Daca “ea s-a manifestat, producand deja efecte asupra celorlalti si asupra noastra” este tocmai pentru ca exista o roata care se tot invarte, pana cand Cresti suficient astfel incat sa iesi din ea.

FIECARE dintre noi iese din aceasta roata! Asta nu e ceva de care sa ne indoim, iar momentul este cel divin, de fiecare data. Si inclusiv acest schimb de idei face parte din ceea ce este scris deja ca Plan, chiar daca se scrie pe Sine, in timp ce alegem actiunea de a explora.

Cand fac acest exercitiu de constientizare – chiar daca o vreme este “o roata care se tot invarte”, la un moment dat Observ IN TIMP CE se petrece, iar acela este momentul in care ies din bucla.

Un ultim comentariu este ca “aceasta clarificare vine la momentul potrivit. Adevarat ca am rezonat cu acest indemn de a trimite lumina (violet si mai tarziu, curcubeu) situatiilor pe care le percepeam ca necesitau o rezolvare potrivita. In acest moment simt sa predau fiecare situatie Spiritului Sfant, asa cum am inteles din Cursul de Miracole!”

Intr-adevar, au existat momente in care am simtit potrivit sa “trimitem” lumina intr-un fel sau altul, dar timpurile pe care le traim sunt cele in care ne amintim ca SUNTEM lumina care Lumineaza.

Astfel, poate cea mai potrivita “actiune” in aliniament cu Adevarul este sa avem perspectiva corecta asupra emotiilor si sa folosim acest veritabil instrument de navigare pe care il avem incorporat, numit Corpul Emotional.

Ai AICI toate detaliile pentru a ne continua Calatoria.

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – Daca nu ma cunosti inca, dar rezonezi cu acest subiect iti dau mai jos doar cateva dintre zecile de recomandari pe care le gasesti pe site sau pe platformele de socializare. Ele ma ajuta pe mine sa imi veghez propriul ego, dar tie poate iti ofera semnale prin sa simti daca este potrivit sa ne intalnim la workshop-ul: http://eliberareemotionala.ro/intalnirea-cu-tine

“Pur si simplu ESTE, fara a fi in comparatie cu nimeni, ea insasi nu are nevoie de fi pusa pe piedestal, pentru ca este deja prin tot ceea ce Este. O propozitie de-a ei rostita cu vocea ei blanda are efect de dus emotional. Cand o auzi, ti-a venit sufletul acasa, nu mai zburda pe campii, in “probleme”. Vocea ei iti cheama sufletul ACASA. ?” Andreea N.

“Unul dintre oamenii de cotitura din viata mea, un veritabil model de curaj, acceptare neconditionata si daruire de sine!” – Oana S.

“Autentica, calda, blanda si profunda, intalnirea cu Liliana mi-a schimbat perspectiva si a fost inceputul vindecarii mele.” – Carmen L.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *