Parca a fost ieri cand am facut ultima postare pe site si totusi.. au trecut doua luni. Sper ca te bucuri la fel de mult ca si mine, de reconectare si noutati!

Din ce inteleg de la cei din jur, se pare ca asa trece vremea cam pentru toti. Si as rectifica “vremea” cu “vremurile”, pentru ca inteleg ca daca pana acum a fost vorba despre procesarea trecutului, acum incepe perioada in care invatam sa descarcam viitorul.

Personal, am avut in aceasta perioada imaginea unui elefant care paseste intr-un palat de clestar. Desi constient de greutatea sa, el are incredere ca va veni o vreme cand – habar nu are CUM, dar va deveni usor si diafan ca structura cristalina a mediului in care se afla.

Am simtit ca eu sunt acest elefant. Si am observat in jur, ca sunt multi altii ca mine, asa ca poate esti unul dintre ei 🙂

Am simtit densitatea emotiilor si presiunea timpului, in egala masura cu gratia, usurinta si curatarea vechilor programe. Nu stiu inca sa explic toate acestea, adica nu astfel incat sa aiba si pentru ceilalti, claritatea interioara in care ma asez pe zi ce trece.

Iti propun acum, cea mai recenta emisiune Dialoguri intre Minte si Inima, cu tema “Intalnirea cu Tine”, pentru ca o simt cu adevarat speciala (dar le poti urmari si pe celelalte, pe pagina Media):

Nu numai ca este posibil sa ajungi la tine cu “T” mare, dar Esti deja acolo.

Invitatia de a il intalni pe tine cu “T” mare este doar ca sa ne prefacem ca intreprindem o actiune dintr-un punct pana in alt punct, dar in realitate acea distanta nu exista – este doar o metafora, o invitatie necesara in 3D.

Tine cu “t” mic si tine cu “T” mare n-au fost niciodata separate, dar aceasta iluzie de care avem nevoie in 3D pentru a juca Jocul in timp ce il si scriem, este ceea ce Este.

Simt ca in data de 23 Noiembrie sa organizez in Bucuresti un workshop pe care l-am numit chiar “Intalnirea cu Tine”. Vom lucra in grup si in perechi, astfel incat sa exersam Lucrul cu Partile, iar subiectele asupra carora te poti astepta sa obtii claritate sunt:

  • Cum ne asista corpurile subtile, in calatoria spirituala
  • O noua modalitate de a te raporta la trecut
  • Intelegerea dualitatii si saltul in neutralitate
  • Rolul corpului emotional, ca punte intre corpul mental si cel fizic
  • Exprimarea emotiilor, astfel incat acestea sa fie procesate natural
  • Ridicarea frecventei si cresterea vibratiei
  • Rezolvarea rezistentelor, inainte de orice demers de eliberare emotionala

Ai toate detaliile AICI.

Pentru alte informatii necesare, nu ezita sa o contactezi pe colega mea Nicol Vigu, prin email: eliberareemotionala@gmail.com, sau telefon: 0731 583 515

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

 

PS – In ceea ce priveste senzatia elefantului in palatal de clestar, voi reveni curand cu vesti din Brazilia si din India – doua locuri in care am mers in ultima perioada.. pentru a ma intalni cu Mine. In urmatoarele zile insa, iti voi trimite noutati despre acest tip de “intalnire”, care se poate petrece in orice clipa si in orice loc.

Daca simti sa faci asta cand suntem impreuna, te astept Sambata 23 Noiembrie, la workshop-ul Intalnirea cu Tine. Este singurul de acest fel si nu intrevad un altul, curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *