108 este cunoscut ca fiind numarul desavarsirii spirituale, dar cand l-am ales cu cativa ani in urma, pentru a repeta Rugaciunea Inimii, nu am stiut acest lucru.

Nu am stiut ca este un numar “harshad” – care se divide cu suma cifrelor din care este compus, dar mai ales nu am stiut ca in limba sanscrita, etimologia cuvantului vine de la “harsa” = bucurie si “da” = a da, formand “datator de bucurie”.

Dar pentru ca eu intai fac ce simt si de-abia apoi cercetez, m-am bucurat cativa ani de inregistrare. Cand am cautat-o frenetic astazi pentru a ma conecta din nou la bucuria acestei rugaciuni, am realizat ca era singura inregistrare ramasa pe iPod, dupa ce in urma cu o luna am reinstalat Windows10, ceea ce-mi afectase inclusiv acest dispozitiv.

Concluzia mea este inca o data, ca ceea ce primesti ca Bucurie autentica in Inima ta, nu mai poate fi sters vreodata 🙂

In Japonia, la sfarsitul unui an se bate clopotul de 108 ori in templele budiste, pentru a se lua ramas bun de la anul trecut, in intampinarea noului an. Fiecare bataie reprezinta ispita majora a unei vieti pamantene, pe care fiinta umana o are de depasit, spre atingerea nirvanei.

In Gnosticismul modern, prin invataturile sale, Samael Aun Weor a transmis ca omul are 108 sanse, respectiv vieti, pentru integrarea ego-ului si transcenderea lumii materiale, inainte ca aceasta sa se petreaca in mod fortat, in infra-dimensiuni.

Altfel spus, fiecare dintre noi poarta in memoria celulara amintiri din cel putin 108 existente in care sinele nostru a ales materializarea. Acesta este sablonul holografic in care sunt inregistrate implicarile emotionale si spirituale ale sufletului nostru, respectiv cele pe care avem nevoie sa le curatam si integram in vederea evolutiei spirituale.

Daca dai cautare pe internet, vei gasi zeci de semnificatii pentru acest numar, in multe culturi ale lumii. Nu este intentia mea sa fac rezumatul lor, oricat de tentat ar fi pentru partea din mine care doreste a fi.. cel putin, interesanta 🙂

Dorinta inimii mele este ca si tu sa te Bucuri. Sa te linistesti. Sa te Asezi. Sa te Predai. In cel mai autentic mod, in cea mai deplina Siguranta. In Inima ta.

M-a intrebat cineva pe canalul youTube: “Care ar fi urmatoarea “terapie” de urmat ? Exista un fel de scara la nivel meditativ, pe care as putea s-o urmez?”

M-am gandit sa postez si aici raspunsul – sunt sigura ca poate inspira si pe altii: ”Faceti cat mai des exercitii meditative pentru a va relaxa cat mai mult. Relaxarea este cheia! Apoi intr-o stare de calm va veti putea AUZI propriul sistem de ghidare, care va va “spune” ce anume sa urmati.

Veti fi inspirat sa mergeti la un curs sau altul, sa cititi o anumita carte sau sa aplicati o anumita metoda. NIMENI nu stie mai bine decat Dvs. ce va este potrivit, trebuie doar sa va relaxati foarte bine, astfel incat sa va lasati intuitia sa va comunice.

Sistemul nervos simpatic se ocupa cu gestionarea stresului, dar sistemul nervos parasimpatic asigura Vindecarea (la orice nivel – indiferent ca vorbim despre vindecare fizica, psihica sau emotionala).

Sistemul nervos simpatic este activat non-stop din cauza stresului prezent, astfel ca sistemul nervos parasimpatic este blocat. CONDITIA ESENTIALA PENTRU CA SISTEMUL NERVOS PARASIMPATIC SA FIE ACTIVAT ESTE RELAXAREA. Scuze ca am scris cu majuscule si risc sa para ca un tipat, dar lumea nu realizeaza importanta Relaxarii”.

Se spune ca exista 108 linii energetice – sau nadis-uri – ce converg pentru a forma Chakra Inimii si astfel, 108 puncte de intersectie a acestor linii – 54 cu calitati feminine (Shakti) si 54 cu calitati masculine (Shiva). Nu am stiut acest lucru cand am ales sa spun Rugaciunea Inimii de 108 ori.

De multe ori am ales sa o fac pana in prezent, intotdeauna in momente de maxima incarcatura si intotdeauna cu rezolvare garantata. 14 minute si 27 secunde. Atat iti trebuie. Daca te intrebi ca mai sus “ce terapie sa urmezi?” este semnul clar ca ai inainte de toate nevoie sa te conectezi la Inima ta, s-o poti auzi.

De ce Rugaciunea Inimii? Lipsa celor 18 ani din viata lui Iisus, care nu sunt prezentati deloc in scripturi, a starnit o serie de controverse in randul crestinilor si nu numai. Daca in India, Iisus a invatat tehnici de purificare si de detoxifiere a organismului, precum si de fortificare fizica si mentala, in Persia a studiat medicina, precum si mijloace de coordonare a energiilor.

Cand asculti aceasta inregistrare, atentia ta sa fie doar pe Inima ta – vei simti acolo toata Iubirea de care ai nevoie, dincolo de iluzia ce te-a facut temporar sa crezi, ca ai pierdut-o.

Nu faptul ca sunt botezata in religia ortodoxa, ma face crestina, ci alegerile pe care le fac de a nu ma limita in vreun fel, la o religie sau alta. Iar daca mintea iti “spune” acum ca nu exista explicatii stiintifice care sa ateste vindecarea la care iti dai voie, afla ca ea se teme de Mintea Inalta spre care expansionezi atunci cand te Predai.

Nu poti judeca DREPT, cu mintea liniara cu care functionezi in aceasta dimensiune. Nu poti avea perspectiva multidimensionala a Fiintei care ESTI, folosind instrumentele pe care le-ai folosit pana in prezent. E ca si cum ai incerca sa numeri mere, in timp ce te afli in fata unui cos cu pere.

Iar daca vrei sa lucram impreuna cu corpul emotional punctual, sistematic, explicativ, eliberator – te astept sa o facem in urmatoarea perioada, astfel:

  • Craiova,18 – 20 Mai 2018
  • Cluj01 – 03 Iunie 2018
  • Bucuresti15 – 17 Iunie 2018
  • Timisoara29 Iunie – 01 Iulie 2018

Indiferent ca alegi doar explicatiile logice, mecanismele energetice si eliberarile emotionale, sau impreuna cu ele si perspectiva spirituala, vei lua din acest program de certificare, tot ce iti Serveste in actuala etapa a Calatoriei personale.

Sau daca citesti mai tarziu acest articol, ai toate detaliile actualizate aici: http://eliberareemotionala.ro/acreditare-eft

 

Te astept cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *