Light portal

O sa-mi spuneti poate, ca fiecare zi este importanta si cei care ma cunosc bine, stiu cat de mult rezonez cu acest adevar. Totusi sunt anumite semnale si mesaje carora le dau cateodata mai multa importanta – nu numai pentru ca vin din surse diferite, dar pentru ca au mult sens pentru mine. Daca se intampla sa fim pe aceeasi lungime de unda si de aceasta data, inseamna ca randurile de mai jos vor avea sens si pentru voi.

Indiferent ca alegem sa ne inspiram din astrologie, din vorbele inteleptilor sau din cele transmise prin chanelling – pe care le accesam direct sau prin internet, cateodata primim mesaje care ne duc atentia in aceeasi directie. Un astfel de mesaj se face simtit si in aceste zile pline de energie creatoare.

Intelegerea mea este ca pe 08 August s-a deschis Portalul Leului, in care vom experimenta expansiunea constiintei si deopotriva, a corpului energetic si fizic. Unii dintre noi ne putem simti mai densi, mai greoi dar in acelasi timp mai extinsi, ca si cum am fi gata sa cuprindem toata Viata – asta fiind un rezultat al colectiei de energii pe care vom fi gata sa o ancoram pe 25 August 2014.

Curajosii care au reusit deja sa faca fata propriului ego si au trecut printr-un proces de transformare in urma caruia suferinta nu le mai este tema generala, aceia vor simti ca zboara – la figurat, desigur. Pentru altii dintre noi, Calatoria continua, iar pentru altii, de-abia incepe.

Indiferent de momentul in care ne aflam – pentru ca toti suntem pe Cale, fiecare in ritmul propriu si pentru Binele lui cel mai Inalt – ceea ce avem de facut este sa ne conectam tot mai bine la rolul nostru de Observator.

Odata ce Adevarata noastra esenta este trezita din nou la viata de aceste energii, probabil ca se va trezi si ego-ul – a carui agenda este sa ne tina captivi in cusca temerilor, in frica, ura, iritabilitate, limitare si restrictie. Asta se intampla pentru ca ego-ul nu cunoaste alta cale de supravietuire – el asa intelege matricea existentei in aceasta dimensiune – si isi doreste sa pastreze puterea.

Totusi, atat de important de retinut este faptul ca ego-ul nu e cu-adevarat inamicul nostru – el este o parte importanta a Fiintei care suntem si cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa-l integram, sa-l imbratisam si sa-l asiguram ca va continua sa existe atata vreme cat va fi gata sa fie una cu intreaga Fiinta, in echilibru si armonie.

De aceea este important ca in aceste timpuri sa ne ancoram in Adevarul nostru, sa facem conexiunea cu Pamantul care ne sustine, cat de bine putem, sa-i simtim iubirea si energia creatoare si sa mentinem starea de armonie pana pe 25 August, cand vom experimenta un nou val de energii. In toata aceasta vreme suntem incurajati sa contribuim prin starea noastra de bine, la crearea unei mase critice de sustinere a constiintei pacii.

M-am gandit ca e bine sa va incurajez sa va sustineti energetic in aceasta perioada, prin orice mijloace ce va ajuta sa va ridicati vibratia iar daca ati rezonat cu materialele pe care vi le-am trimis de-a lungul timpului, Exercitiul de activare a celor 12 chakre este un instrument puternic atunci cand va simtiti slabiti, ca si multe altele de pe pagina Resurse gratuite.

Suntem incurajati sa intelegem ca acest interval poate insemna pentru multi dintre noi, incheierea perioadei pe care poate am experimentat-o ca “Intunericul dinaintea Zorilor” si ca orice incercare (obisnuinta) a mintii de a ne duce inapoi, intr-o stare negativa nu va mai reusi.

Cei care vom fi gata sa avem grija de emotiile noastre in aceasta perioada, sa ne ingrijim, sa fim blanzi cu noi, sa sustinem noile energii si vom fi suficient de curajosi sa facem fata provocarilor propriei minti, a ego-ului si a partii din noi care inca se afla in frica, aceia dintre noi care vom fi de acord sa trecem prin procesul iertarii si iubirii de sine, vom reusi sa trecem in randurile celor care au cunoscut deja Libertatea, eliberarea ego-ului, separarea de calea autodistrugerii si de ciclul karmic. Iar daca nu reusim pe deplin acum, vom reusi cu siguranta, la momentul potrivit pentru noi.

Si pentru ca nimic nu este intamplator, tot in aceste zile am primit pe email o meditatie foarte scurta si frumoasa cu o tema vitala: predarea controlului. Are 3 minute si in prima zi am lucrat, stat, mancat si dormit cu castile pe urechi, ascultand-o neincetat, ca pe o mantra de care nu ma puteam desprinde. Am postat inregistrarea originala pe Facebook dar daca nu ati vazut-o, va trimit un exercitiu scurt, frumos si puternic pe care l-am pregatit pe textul acestei meditatii, AICI  varianta script si AICI varianta audio (click-dreapta/save as pentru salvare).

Sa va fie cu folos si sustinere, pe toate planurile!

Universul nu are limite, numai mintea noastra este limitata. Cand suntem cu-adevarat pregatiti si indraznim sa avem incredere deplina, sa spunem o rugaciune simpla:

Rugaciunea Ma predau

Asa sa fie, asa si este! Mult succes, curaj si usurinta!

Cu drag,

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *