Nu face fata problemeiAm primit un articol-invitatie din partea Marianei Popa – practician EFT, specializata in “Controlul greutatii – Eliberarea Foamei Emotionale” si – pentru ca are atasat un exercitiu puternic – cred ca e de folos tuturor celor care se confrunta cu probleme de greutate, asa ca il redau mai jos:

 

“Nu am timp acum pentru asa ceva”, “Poate o sa ma duc alta data”, ”Am alte lucruri de facut, “Am mai incercat si altele, dar nu a functionat nimic”.

Acestea sunt “scuze” pe care mintea subconstienta le ofera ca sa ne tina in siguranta si sa mentinem in continuare, kilogramele in plus.

Daca trebuie sa le “facem fata”, inseamna ca problema este inca acolo, iar noi am invatat cum sa ne descurcam mai bine cu durerea pe care aceasta ne-o da. Toti vrem insa, ca durerea sa dispara.

Greutatea in plus pe care e posibil sa o avem face ceva foarte bun pentru noi – desi pare greu de crezut, chiar asa este – pentru ca exista o parte din noi care face ceva pozitiv, desi nu asta se vede la suprafata.

Poate ne protejeaza de ceva, poate ne ajuta ca captam atentia prietenilor si a familiei, poate ca exista acolo o distragere a atentiei de la altceva – in realitate este un autosabotaj permanent care ne invarte in acest cerc vicios.

Oricare ar fi motivele, ele sunt foarte bine intemeiate si “ne ajuta “sa mentinem in permanenta aceasta greutate.

Toate motivele carora trebuie sa le “facem fata” sunt un semn ca mintea subconstienta lucreaza permanent pentru a ne mentine in siguranta de fapt, pentru a ne tine blocati in aceeasi greutate, luptandu-ne la nesfarsit cu aceeasi problema si in consecinta, dezvoltand cele mai bune tehnici pentru “a face fata “.

Asa ca iata ce va propun sa faceti:

Completati “Exercitiul de constientizare a programelor legate de Controlul greutatii” (click dreapta/ salvati) si odata ce l-ati finalizat, faceti un angajament cu voi insiva, ca ma veti insoti cateva ore pe data de 25 Mai 2013, intre orele 10.00 – 15.00 la Centrul de Dezvoltare Personala Asteri, pentru un Atelier de lucru privind „Controlul greutatii – Eliberarea Foamei Emotionale” prin intermediul tehnicilor EFT.

Vom face impreuna, un program de exercitii pentru explorarea conexiunii dintre „Hrana emotionala” si „Controlul greutatii”, vom intelege de ce nu functioneaza dietele pana cand nu se elibereaza traumele emotionale ce duc la dereglarea greutatii, vom face exercitii pentru cresterea metabolismului, tehnici de vizualizare, exercitii EFT – materiale de lucru pentru acasa. Vom invata despre Controlul greutatii, Credinte limitative, Tehnica oglinzii, Depasirea poftelor, Iertare dar si despre.. “colacei”, coapse si solduri . Mai presus de orice insa, vom invata despre Noi Credinte de Putere, care ne ajuta si ne intaresc pe drumul nostru!

Va astept cu drag,

Mariana Popa”

 

De asemenea, puteti citi pe site si “Cine ai fi tu fara povestea ta?” si “Elibereaza foamea emotionala!” – articole folositoare si exercitii, pe aceeasi tema.

Sa va fie cu folos!

 

Toate cele bune,

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *