Gandire pozitivaIeri am primit un Newsletter prin care am aflat despre inceperea primei Conferintei globale organizate de Hay House. Multa lume a auzit despre Louise Hay, totusi pentru cei care nu au intrat inca in contact cu lucrarile sale, trebuie sa spun cel putin, ca este autoarea bestseller-ului “Poti sa-ti vindeci viata”, trainer si invatator in serviciul lumii de peste 30 de ani, ajutand milioane de oameni in procesul de dezvoltare personala si autovindecare.

Am citit de asemenea, cu putin timp in urma, un articol publicat de un cunoscut trainer de dezvoltare personala, care spunea ca “gandirea pozitiva iti blocheaza succesul”. Pentru ca il cunosc personal, stiu ca autorul este un optimist incurabil si ca a dorit mai mult, sa “ridice mingea la fileu” pentru dezbateri ample asupra acestui subiect.

Fara a despica firul in patru, ce e important sa ne amintim mereu, este ca gandurile ne creeaza realitatea! Asta nu e ceva cu care sa negociem.

Acum, ca sunt “ganduri pozitive” sau “ganduri negative”, conteaza numai atunci cand ne uitam la rezultate.  Afirmatiile (cu A) si gandirea pozitiva SUNT probabil, cele mai puternice instrumente de reprogramare mentala si nu ar trebui sa le diminuam importanta. Singura problema cu folosirea lor apare cand acestea se afla in conflict direct cu sistemul nostru energetic si cu programele pe care deja le-avem in subconstient.

“Fiecare celula a corpului nostru are o legatura directa cu Forta Creatoare a Vietii si drept urmare, ii raspunde acesteia in mod independent. Cand simti bucurie, toate circuitele se deschid si Forta Creatoare a Vietii poate fi primita. Cand simti vina, rusine sau furie, circuitele sunt impiedicate spre deschidere si  Forta Creatoare a Vietii nu poate patrunde cu usurinta. Experienta noastra fizica are de-a face cu monitorizarea acestor circuite si mentinerea lor in stare de deschidere cat mai mult posibil. In rest, celulele STIU ce au de facut. Ele vor invita Energia!” – Invataturile Abraham

 

O alta resursa importanta – spre care pot indrepta atentia celor interesati de traditiile samanice – sunt ritualurile Munay Ki, cu care se lucreaza la Harmony Group, in acest weekend: http://harmonygroup.ro/curs-samanism-bucuresti-ritualurile-munay-ki-18-19-mai/

Sintagma “Munay Ki” provine dintr-un cuvant din limba Quechua si inseamna “Te iubesc” sau “Fii asa cum esti” iar experienta acestor ritualuri se prezinta in forma unor transmisii energetice care schimba campul energetic al initiatului.

Ritualurile compun un proces in noua pasi sau etape, un proces care poate vindeca ranile trecutului, respectiv mostenirea noastra genetica si karmica. Ele ne pot ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin tranformarea campului energetic uman si re-informarea/ reprogramarea ADN-ului – ajutandu-ne sa dezvoltam un corp nou – cu alte date biologice, un corp care se vindeca, imbatraneste si moare in mod diferit fata de programarea data de codul genetic initial.

Sa va fie cu folos!

Cu drag,
Liliana

One Comment

  1. as fi vrut mai multe detalii referitoare la subiectul de mai sus.
    dar cu siguranta raman o impatimita a autosugestiilor pozitive si deci o gandire pozitiva.
    multumesc!

    moni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *