E Duminica si sigur ai ceva mai mult timp decat in alte zile, pentru a ti-l dedica NUMAI tie.

Nu intentionam sa-ti scriu astazi, dar cand ma gandesc la cat de mult te poate ajuta acest mesaj, pur si simplu nu ma pot abtine!

In plus, in urma cu cateva ore mi-a scris si o prietena/ abonata/ cursanta – ca uite-asa, ajungem sa fim o mare familie, chiar daca nu ne cunoastem – cu recomandari in completare, la postarea mea de ieri. Daca nu ai citit-o deja, vezi aici: https://eliberareemotionala.ro/blog/sunt-din-ce-in-ce-mai-furioasa-si-ma-simt-neputincioasa-vezi-importanta/, un studiu de caz, cu multe instrumente practice pe care le-am recomandat.

Asadar, iata ce mi-a scris Maria, care locuieste in UK si este Practician EFT si Matrix Reimprinting:

“Citind articolul, mi-am amintit ceva si ma gandesc ca poate ar ajuta-o pe doamna in cauza. Si eu am facut cursul EFT 1&2 si Matrix Reimprinting, aici in UK, cu Karl Dawson de care am aflat de la tine.  Am cumparat si facut cursurile online promovate de tine inca din 2018. Este minunat de eficient! Si totusi nu intotdeauna am rezolvat cu EFT. Eu folosesc si alte instrumente, de aceea iti scriu ca poate pe doamna in cauza ar ajuta-o meditatia integistrata de tine, “Indepartarea credintelor limitative”. La mine cel putin, a functionat de minune cand lucram pe durerea in corpul fizic. Am rezolvat astfel, o durere de spate in urma unui “accident”, dar si durerea cronica de rinichi care pana la urma, era acolo tot din cauza fricii de supravietuire legata tot de bani. Cam asta am vrut sa spun si daca vei considera ca poate fi de ajutor, vei da mai departe. Eu iti multumesc pentru tot ce am invatat si inca invat de la tine si iti doresc o zi minunata.”

In mod clar consider ca poate fi de ajutor, asa ca dau mai departe. Multumesc pentru reamintire, Maria!

Eficienta rugaciunilor si tehnicilor meditative, impreuna cu tehnicile EFT reprezinta motivul pentru care si in postarea de ieri – si de altfel, in principal in toata activitatea mea – am recomandat in egala masura, instrumentele pentru sustinere in procesul eliberarii, “Curatarea negativitatii si primirea Codurilor de Lumina” si “Rugaciune de iertare si de dezlegare”, care nu folosesc tehnicile EFT, dar sunt preferatele mele.

Adauga astfel, in cutia ta preferata cu instrumente de eliberare, integrare si vindecare, meditatia “Indepartarea credintelor limitative si a radacinilor adanci ale traumelor”.

Iar daca vrei incurajari, iata ce spun si altii in rubrica de comentarii pe youtube:

“Azi am inceput meditatia si am simtit o liniste si o iubire pe care de ani de zile nu le-am mai simtit, multumesc, multumesc, multumesc!”

“O meditatie exceptionala! Minunata! Puternica, eficienta, speciala!”

 

Dar eu ador sincronicitatile si cred ca in cer, ingerii chiar rad cu gura pana la urechi cand acestea se petrec 🙂

La doua ore dupa mesajul Mariei, imi intra in casuta de email inca unul cu acest subiect:

“Aplic EFT in fiecare zi, aplic meditatia cu Indepartarea credintelor limitative – pe aceasta o fac dimineata si seara de 30 zile si ma simt minunat! In plus, am practicat si practic meditatiile Dr. Joe Dispenza si credeti-ma cu toata iubirea mea ce o trimit catre Univers, simt mutumiri de recunostinta si simt ca pot muta muntii din loc!”

Nu stiu daca iti este la fel de clar, dar ofer sute de materiale video si exercitii gratuite, insa nu vin email-uri pe banda cu ACELASI subiect, in aceeasi zi, decat daca si tu trebuie sa stii despre asta.

Asadar, ai nevoie de o “reteta” eficienta pentru densitatea trairilor din aceste vremuri? Vezi aici: https://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite si aici: https://www.youtube.com/c/EliberareEmotionala/videos

Extrage ce te atrage pe moment, ori de cate ori simti mai putin decat liniste si aplica pentru a-ti schimba energia, in cateva minute.

 

Iti multumesc ca dai mai departe, bucurii si spor in toate bune!

 

Cu drag,
Liliana

https://infobliss.ro/ 
https://eliberareemotionala.ro/ 
https://www.facebook.com/liliana.stanciu 
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala 

 

PS – Iti reamintesc sa faci un schimb energetic care iti este absolut necesar, daca nu ne-am intersectat altfel vreodata, prin intermediul vreunui curs sau sesiune individuala. Si daca te servesc resursele pe care le ofer, ai optiunea unei donatii cu suma simbolica de 33 lei, apasand butonul verde “CONTRIBUIE” aici: http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite

In momentul in care am pus acel buton cu ani in urma, eu m-am asigurat ca prin tot ceea ce ofer gratuit, NU creez legaturi energetice karmice care sa ne dauneze, dar in afara de asta, mingea e la tine. Daca simti blocaje de vreun fel in viata ta, dar nu te asiguri sa faci schimbul energetic necesar, e bine sa reconsideri acest lucru.

Ramanem aproape, cu vesti. Pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *