Daca a ajuns la tine, atunci inseamna ca esti Chemat.

Fa acest exercitiu meditativ, cel putin pana la sfarsitul lunii Aprilie. Poti continua oricand dupa aceea, pana cand simti ca traiesti in realitatea pe care ti-o doresti.

Pana acum spuneam “Vino in Trecut, ca sa te duci in Prezent” in sensul in care am avut nevoie sa vindecam Copilul interior, pentru a trai cu adevarat in Prezent, fara greutatea traumelor, fie ele cu “t” sau cu “T”.

Acum, cea mai importanta sintagma este “Mergi in Viitor, ca sa-l aduci in Prezent”, intrucat va trebui sa invatam (rapid) cum sa ne creem Noua Lume, pentru ca cea veche nu mai exista. Adica sa fim intelesi – nu ca ne putem intoarce la ceva, ca sa reparam pe ici – pe colo. Pur si simplu, viata pe care o stim NU mai exista. Avem un potential urias pentru transformare, la care poate nici nu am visat, numai ca ne-a cam luat din oala si parca tot nu am avut timp sa exersam Manifestarea Constienta.

Nu accentuez acum importanta momentului, pentru ca probabil ai fost bombardat deja cu invitatii de participare la meditatiile globale. Si e bine ca ai fost bombardat, pentru ca actiunea a fost de proportii cosmice si de mare transformare pentru umanitate.

Te anunt totusi, ca acesta a fost doar inceputul. Nu te descurajez, ci dimpotriva, iti ofer un instrument de materializare cu care sa exersezi si pe care sa-l pui in practica, ori de cate ori ai nevoie de rezolvari personale. Dar sa nu te miri ca pentru a-ti fi bine la nivel personal/ individual, e nevoie sa lucrezi in mod colectiv, pentru ca ACESTA este cel mai important pas, inainte de toate.

Nu stiu ce-a facut fiecare in viata lui pana acum, dar a venit momentul in care sa scoatem capul din nisip si sa recunoastem ca in aceasta intrupare avem de facut doua lucruri mari si late:

  1. Sa invatam a trai in constiinta de grup, intelegand ca asta NU inseamna renuntarea la individualitate.
  2. Sa experimentam realitatea acestei vieti, intelegand ca ea este doar una dintre variantele sinelor noastre multidimensionale.

Pana nu demult aveam senzatia ca exprimarea naturii noastre multidimensionale e cel mai important lucru, dar in lumina ultimelor rasturnari de situatii, am pus pe primul loc manifestarea constienta la nivel colectiv, pentru ca altfel se pare ca nici nu prea avem multe sanse sa mai experimentam altceva, in afara de panica, teroare, control si oprimare.

Cel mai potrivit exercitiu meditativ pe care l-am gasit pentru a ne exersa drepturile cu care am venit pe lume este creat de Magenta Pixie, ale carei invataturi transmise de la “Consiliul celor 9”  le urmaresc de aproximativ 8 ani.

Nu incerca te rog, sa intelegi cu mintea liniara, anumiti termeni folositi in meditatie. Ea se bazeaza pe coduri si activari care se fac prin intermediul unor metafore, culori si cuvinte ce au rolul de a le declansa.

Exercitiul de mai jos are 34 de minute si il poti face cu usurinta, asa cum asculti o poveste, dandu-ti voie sa simti tot ceea ce va veni firesc, ca urmare a unei conectari puternice pe baza imaginatiei creative. Nu e nevoie sa poti vizualiza, doar sa stabilesti la nivel de intentie, ca tot ce auzi este deja o realitate.

Meditatia a fost creata special pentru Portalul 444, din a patra zi, din a patra luna, din anul de vibratie patru (04.04.2020). Ziua respectiva a deschis posibilitatea de a pasi intr-o noua linie temporala, iar corpul energetic NU este restrictionat de timp sau spatiu. Fa te rog, zilnic acest exercitiu pana la sfarsitul lunii Aprilie (nu pot  acum sa dezvolt importanta acestui lucru, dar reiau in mesajele viitoare).

Apoi ulterior, o poti face la orice solstitiu si echinox, de luna plina sau in orice zi importanta pentru tine. Acum de-abia imi dau seama, ca am reusit sa fac traducerea si sa fie gata editarea, chiar astazi, de Luna Plina! Una care ne mai si vorbeste despre Moarte si Renastere..

Apasa pe imaginea de mai jos, pentru acces si da te rog mai departe – nu pot sa accentuez CAT este de important, iti multumesc!

 

Cu drag, pe curand!
Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

PS – NU uita de resursele gratuite pe care le gasesti aici: http://eliberareemotionala.ro/resurse-gratuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *