Primesc nenumarate mesaje in care mi se solicita sprijinul pentru eliberarea emotiilor negative, rezolvarea blocajelor de orice fel, a bolilor si multe asemenea.

Iar eu de ani de zile, insist cu raspunsul meu invariabil prin care le transmit ca nu exista o pilula anume, respectiv un exercitiu specific pentru fiecare situatie in parte. Cel putin, NU in prima instanta.

Primul lucru pe care il are de facut cineva care doreste sa rezolve ceva – orice! – este sa se retraga un pas, pentru a avea o perspectiva diferita. E ca si cum ai avea o rana si ai nevoie sa o dezinfectezi inainte de orice altceva – inainte de a pune un plasture anume, sau de a face o operatiune specifica.

Din punct de vedere spiritual, tot ceea ce petrecem in acest plan fizic ca experienta este privit dintr-o perspectiva mai inalta, ca fiind in ordine Divina si reprezinta pentru noi o oportunitate de-a invata si de-a ne extinde in constiinta.

Colin Tipping nu numai ca a stiut acest lucru, dar a si lasat omenirii un instrument de lucru pe care l-am iubit din prima clipa!

Cand am descoperit Metoda Radical Forgiveness (Iertarea Completa), cu cativa ani buni in urma, i-am simtit puterea si gratia pe propria piele, apoi nu a existat vreo persoana cu care am lucrat aplicand aceasta metoda impreuna cu EFT, fara sa vad transformari si eliberari semnificative.

De cate ori trecem prin procesul de Iertare completa, constientizam Adevarul propriei povesti de viata si suntem cu adevarat Prezenti pentru noi insine, fiind martori la felul in care se exprima partile noastre ranite – partile din noi care simt nevoia “sa-si spuna Povestea”.

Cand s-a imbolnavit in urma cu doi ani, Colin Tipping a numit Trecerea, o mare Vindecare si a inceput sa se pregateasca pentru ea. Nu ma mir asadar, ca in urma cu putin timp a Celebrat Viata impreuna cu cei dragi, INAINTE de a face aceasta trecere. Asa se face ca acum doua zile, pomenirea facuta de rudele sale a insemnat prilej de a-l omagia, cu zambet si amintiri frumoase, asa cum si-a dorit.

Este foarte important sa lasam in urma trecutul, sa depasim blocajele si sa integram experientele, iar pentru asta trebuie sa putem depasi resentimentele – cel ma adesea reprimate si operate la nivel subconstient. De cele mai multe ori nici nu stim ca sunt acolo, pana cand nu trecem printr-un astfel de proces, asa cum a fost gandit de Colin Tipping.

Multi au beneficiat de programul online pe care l-am creat in urma cu cativa ani, iar acum a venit timpul sa imi aduc inca o data contributia incurajand si pe altii sa il urmeze.

Daca vrei cu adevarat PRIMUL exercitiu cu care sa incepi in orice proces de vindecare si crestere, este imperios necesar sa ti-l faci! Nu te mai intreba ce sa folosesti, nu mai cauta in dreapta si stanga, nu il astepta sa pice din cer si nu intreba alti specialisti “ce e mai bine”. TU stii cel mai bine!

Iar eu iti arat cu ajutorul metodei lasate de Colin Tipping, cum sa scoti aceste lucruri la suprafata.

In memoria acestui om deosebit, acord o reducere de 40% la programul despre care iti vorbesc, astfel incat sa poata fi parcurs, consumat si explorat de fiecare! Daca te lasi pacalit de faptul ca e doar 147 lei, atunci asta este.. valoarea lui e inestimabila, oricat de mic sau mare ar fi pretul. Modalitatea in care noi dam un echivalent sau altul, schimbului energetic, nu are nici o legatura cu Valoarea lui.

Ai aici formularul de lucru, instructiuni de completare, resurse aditionale, exercitii meditative, webinar cu instructiuni video, model de exercitiu scris in care sa completezi cu raspunsurile tale, model de exercitiu audio in care sa pui pauza pe inregistrare si sa-ti dai raspunsurile in gand, sau cu voce tare. Ai putea sa spui ca e o reteta “mura-in-gura”. Spune-i cum vrei, pentru ca cel mai probabil nu gresesti.

Vei mai cauta poate, vei merge la nenumarate cursuri, vei consuma nenumarate programe, vei cauta multime de sfaturi si indrumari. Dar pana cand nu vei scoate din tine raspunsuri la intrebarile pe care ti le ridica Colin Tipping, nu vei procesa si integra in mod natural, darurile Povestii tale.

Alegerea iti apartine, ca de obicei.

Ai inca o data link-ul aici: https://infobliss.ro/p/metoda-radical-forgiveness

Daca detii acest curs – poate inclus chiar intr-unul dintre programele speciale achizitionate de pe platforma Infobliss – si nu l-ai parcurs pana acum, inseamna ca e momentul.

 

Iti multumesc ca dai mai departe!

Si ii multumesc Cerului ca traiesc intr-un timp in care Colin a venit, si-a adus Contributia in acest fel si a plecat cu gratie, intr-un mod atat de special. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns ce a daruit lumii in timpul vietii..

 

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala
https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *