Grounding15Urmarind inca o data firul coincidentelor din ultimele zile, am remarcat nevoia tot mai pregnanta de a ne impamanta. In tot mai multe discutii am intalnit observatii de genul “nu mai pot de oboseala”, “simt ca nu mai am putere”, “parca nu mai sunt conectat”, “nu-mi mai gasesc linistea” si multe asemenea.

Aceste stari sunt des intalnite atunci cand nu ne incarcam suficient bateriile in natura si prin activitati care sa ne aduca bucurie, astfel ca in tumultul vietii cotidiene – in special in mediul urban, inconjurati de sticla si betoane – nu e de mirare ca ne simtim deconectati de pamantul care ne sustine Viata.

Sunt multe metode de a realiza impamantarea, respectiv centrarea de care avem atata nevoie, dar poate cea mai la indemana ramane actul vizualizarii – folosindu-ne de minunatul instrument care ni s-a daruit la nastere si pe care il folosim atat de putin si anume imaginatia.

Atunci cand nu aveti suficient timp sa faceti Activarea celor 12 chakre – pe care totusi v-o recomand cu caldura – exercitiul pe care vi l-am pregatit astazi, va poate sustine in fiecare zi.

Daca tinem cont de faptul ca mintea noastra nu face deosebire intre realitatea creata si cea imaginata, realizam imediat importanta faptului ca atunci cand ne inchipuim lucruri si ne dam voie sa simtim in corp faptul ca ele deja fac parte din viata noastra, suntem Creatori. Si tot atunci, suntem in masura sa patrundem cu-adevarat intelesul indemnului biblic Toate câte cereti rugându-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea.

Fie ca facem vizualizarea in stare meditativa, sau in drum spre servici, in masina, in mers sau in timpul altor activitati, faptul ca ne dam voie cateva minute sa simtim starea de Prezenta si sa fim constienti de propriul corp, ne ajuta sa ne simtim mai puternici si intregi. Incercati acest lucru, fie la inceputul unei zile sau atunci cand va simtiti obositi, stresati, ingrijorati sau nervosi.

Puteti asculta/ descarca varianta audio AICI (click-dreapta pe link si salvati) sau urmari  pe YouTube:

Cand ne impamantam in acest mod, ne simtim centrati, avem claritatea mintii si usurinta procesarii emotiilor, astfel incat sa aducem gratia si usurinta in viata noastra.

Daca simtiti ca aceste indemnuri pot ajuta si pe altii, dati mai departe!
Daca preluati textul, mentionati va rog sursa acestui articol: http://eliberareemotionala.ro/blog/2014/10/de-ce-ai-nevoie-sa-fii-centrat/

Sa va fie cu folos si bucurie!

Cu drag,

Liliana

https://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

[fbcomments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *