Buna gasit si La Multi Ani!

Dezvoltarea personala nu ar trebui sa fie despre oameni care incearca sa fie mai buni, ci despre oameni care devin confortabili cu ceea ce sunt, altfel aceasta notiune/actiune ar insemna ca este ceva in neregula cu noi, altfel spus, ca nu suntem “destul de buni”.

Nu vreau sa spun ca suntem perfecti, desi.. la un anumit nivel, chiar suntem. O parte din noi este perfecta si eterna.

Este bine sa ne straduim pentru dezvoltare, este bine ca ne straduim sa fim tot ceea ce putem fi mai bun, dar intr-un anume fel, ne facem un mare deserviciu considerand ca trebuie mereu sa ne .. “imbunatatim”. Cel mai profund sentiment de pace, il atingem cand suntem confortabili cu ceea ce/cine suntem.

Binecuvantand cine suntem si iubind cine suntem, ne aflam in pozitia de a fi TOTUL si a aprecia totul in lume. Locul in care ajung sa apreciez in intregime cine sunt, nu sa imbunatatesc cine sunt, ma va ajuta sa apreciez bogatia vietii. Aici este locul in care gasesc bucuria, fericirea si binecuvantarea!

Va doresc din suflet, sa le gasiti in 2012 si in toti anii care urmeaza! Sa faceti ceea ce alegeti, cu sanatate, bucurie si usurinta!

 

Pentru a va sustine, am incarcat pe pagina de Resurse gratuite, exercitiul EFT – Sunt perfect – audio AICI (click-dreapta/ salvati in computer) si script AICI. Sunt sigura ca o sa va placa, o sa va relaxeze si incurajeze 🙂

 

Un an minunat!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *