Buna tuturor,

Money and EnergyPregatind atelierul de lucru pentru Sambata, 14 Ianuarie a.c., pe tema Abundentei, mi-au aparut in fata ochilor, in mod repetat, urmatoarele mesaje:

–    “Daca intelegem cum functioneaza mintea, facem primul lucru pentru atragerea Abundentei”
–    “Bunastarea este in minte”
–    “Banii vor corespunde intotdeauna mentalitatii noastre”
–    “Credintele limitative sunt ca hotii in noapte”
.. si multe asemenea.

Acum, daca ne confruntam cu o situatie financiara mai putin confortabila si auzim aceste lucruri, suntem tentati sa ne pregatim de cearta: cum adica, eu sufar si tot eu sunt cel care-mi provoc suferinta!?

Insa daca toti cei care o spun (si sunt fooarte multi!) au dreptate, inseamna totusi, ca la nivel subconstient, chiar acest lucru facem: gandim intr-un mod incorect, total impotriva intereselor noastre financiare.

Gandirea incorecta este negativa si limitativa. Ea ne diminueaza nivelul de energie astfel incat este mai putin probabil sa fim entuziasti, sa adoptam idei noi si sa facem fata stresului, intr-un mod corect pentru sanatatea noastra.
Finantele noastre sunt in felul in care sunt, nu pentru ca am ales in mod constient sa fie asa ci pentru ca n-am stiut pana acum, ce trebuie facut pentru a schimba lucrurile.

De-a lungul timpului, ni s-a spus ca banii vin ca urmare a unui servici rezonabil, in urma unei educatii rezonabile, ceea ce ne va asigura un mod de viata rezonabil. Ceea ce nu am fost invatati este ca “banii nu au legatura cu altceva in afara de Atitudine” iar Atitudinea noastra isi are radacinile in gandirea noastra si in mediul care ne inconjoara.

Chiar daca o stim sau nu, suntem produsul gandurilor noastre; ele sunt cele care dicteaza cum trecem prin viata.

De aceea daca gandurile si credintele noastre nu sunt in congruenta cu ceea ce ne dorim, nu putem obtine acele lucruri sau atinge acele stari. Atat este de simplu (!?)

Stiati ca mai putin de 5% dintre cei care cumpara carti de dezvoltare personala, aplica de fapt, tehnicile si sfaturile continute? Astfel, nu este surprinzator de ce foarte multi dintre noi nu obtinem ceea ce dorim – din moment ce nu reusim sa schimbam tiparele gandirii care au dus la prezenta stare de fapt.

Motivul insa, are de-a face cu insasi natura umana, nu trebuie sa ne simtim vinovati. Refuzam, din instinct, tot ceea ce pare complicat si pare ca cere mult timp pentru implementat. Vrem rezultate instant! Motivul este pentru ca deja avem prea multe de facut in activitatea zilnica. Cine are vrea sa mai adauge ceva la incarcatura pe care o are?

Cea mai frumoasa parte a Tehnicilor de Eliberare Emotionala – EFT este ca ne invata rutine zilnice simple, pe care sa le aplicam 5-10 minute si sa obtinem rezultate semnificative.

Trebuie sa fim cinstiti: TOTI dorim rezultate imediate! In acelasi timp, trebuie din nou sa fim cinstiti: putem obtine aceste rezultate, cu cat mai repede reusim sa facem o rutina din gandurile sanatoase, care ne sustin in viata si munca noastra si ca atare, ne sustin financiar. Aceasta este calea, nu pare a fi alta!

In ceea ce priveste lucrul efectiv pentru a corecta credintele limitative pe subiectul Abundentei, asta este ceea ce facem la Atelierul de lucru de Sambata, 14 Ianuarie a.c. Am introdus si ceea ce se numeste Micro-EFT, pentru cei cu adevarat foarte ocupati, respectiv 5 tehnici a cate 1 minut fiecare, responsabilitatea noastra fiind aceeasi: sa le aplicam! 🙂
Gasiti detalii pe: http://eliberareemotionala.ro/cursuri/, email: info@eliberareemotionala.ro, tel: 0731 346 579
Toate cele bune,
Liliana

PS – Nu uitati sa ne acordati un “like/ imi place” (numai daca va place :))  pe pagina Facebook, dedicata Abundentei: http://www.facebook.com/ConstiintaProsperitatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *