Exista riscul sa te simti deturnat din treburile gospodaresti pe care ti le-ai propus in aceasta saptamana poate, iar daca asa stau lucrurile alege doar sa treci peste mesajele pe care urmeaza sa le trimit, fara a te dezabona. Este posibil ca in viitor sa ai totusi, nevoie de ele si sa reprezinte solutii pentru multe intrebari care pot aparea.

De cateva luni bune experimentez tot felul de schimbari, dar numai cativa apropiati cunosc detalii despre transformarea prin care si eu, ca fiecare om de pe pamant, am de trecut in aceasta viata. Una dintre prietene chiar a exclamat de curand “Parca mi-e greu sa cred ca ti se intampla asa ceva, tocmai tie.. Ce lectie grea.”

Cum obisnuiesc sa spun adesea “Nu e bine, nu e rau – e doar greu sau usor”. In fiecare clipa este important doar sa ne pozitionam corect fata de noi insine. Ar fi trebuit sa scriu cu majuscule acest lucru.. si eventual sa fie singurele cuvinte din prezentul articol.

Stiu ca am fost invatati sa fim “buni cu ceilalti” uitand Invatatura esentiala: “Iubeste-l pe aproapele tau, ca pe tine insuti”, mai exact, intelegerea lui “ca pe tine insuti”.

Cateodata ma intreb totusi daca nu cumva, lucrand atat de mult cu emotiile, am devenit intr-un fel, imuna la suferinta profunda. Imi doresc din toata inima, sa ne fie bine tuturor si pot sa spun ca acum simt din nou, cum prind puteri pe care nici nu stiam ca le am.

Ceea ce ma duce inapoi la subiectul mesajului meu si la incurajarea de a nu te lasa coplesit de avalansa informatiilor ce vor urma in aceste zile.

Vezi mai jos un link de actualizare a unui site pe care il apreciez nespus: http://tristar77.blogspot.ro/p/pasi-catre-libertate-partea-i.html – nu e de citit pe nerasuflate, ci de citit si reluat, apoi de  trecut prin toata simtirea ca sa vezi cum rezonezi cu aceste adevaruri. Am aflat de activitatea doamnei Mihaela Tristar dintr-o emisiune cu care am rezonat profund: https://www.youtube.com/watch?v=Uu7UyoClrJs si o Rugaciune de dezlegari care mi-a facut tare bine – te incurajez sa o incerci: https://www.youtube.com/watch?v=YMjOwYQKrco

Autoarea a publicat astfel, un prim articol de sinteza, binevenit celor care sunt pentru prima data in contact cu ce a transmis de-a lungul timpului: http://tristar77.blogspot.ro/p/pasi-catre-libertate-partea-i.html, apoi partea a doua aici: http://tristar77.blogspot.ro/p/p2.html

Revin foarte curand cu o surpriza care sper sa fie la fel de minunata si pentru tine, asa cum a fost pentru mine acceptul autorului de a traduce respectiva meditatie – ramai aproape!

Nu uita in aceste zile de Rugaciunea Luminii, care ramane unul dintre cele mai frumoase exercitii meditative, de conectare si rugaciune pe care am avut bucuria sa-l inregistrez:

Cu drag, pe (foarte) curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *