Daca ai urmarit primul episod din seria Busola Sufletului, poate ai urmat invitatia de a verifica cele sapte nevoi de baza masurate de Human Givens Institute, astfel incat sa vezi in care zona iti poti duce atentia si cresterea in propria viata.

Asa cum am anuntat, vin acum cu un instrument practic ce te poate ajuta nu numai sa eliberezi furia atunci cand este cazul, ci si sa iti construiesti propriile exercitii de eliberare a emotiilor negative, in general.

Vezi inregistrarea cu toate instructiunile necesare, apasand pe imaginea de mai jos si descarca AICI fisierul explicativ cu modelul pe care poti continua sa il completezi, alcatuindu-ti propriul exercitiu.

Furia este o emotie negativa pe care o simtim adesea, dar in general nu este procesata in mod natural si invatam sa o reprimam inca din primii ani de viata.  Foloseste modelul de mai sus nu numai pentru eliberarea furiei, ci a emotiilor negative in general.

Intr-o ora incepem in Bucuresti, ultima zi a Cursului acreditat de Practicieni EFT din acest weekend. In perioada urmatoare, doar in cateva locatii mai organizez acest curs pana la sfarsitul verii. Daca te cheama inima, te astept si eu 🙂 Alege-ti varianta preferata, din pagina Calendar Evenimente, sau mai jos:

  • Sombreffe – Belgia, 21 – 23 Iunie 2019 (detalii AICI)
  • Bucuresti, 27 – 30 Iunie 2019 
  • Iasi, 04 – 07 Iulie 2019 
  • Timisoara, 15 – 18 August 2019 
  • Cluj22 – 25 August 2019

Cursul Practician EFT Nivel 1&2 este vehiculul pe care il folosim pentru a ajunge la destinatie, in propria Calatorie de Eliberare Emotionala. Lucram indeaproape, astfel incat sa ma ocup de nevoile fiecaruia. Deschide-te pentru a impartasi si a primi in siguranta, tot ce ai nevoie, pentru a invata sa iti eliberezi balastul si a-i inspira pe cei din jur, sa faca acelasi lucru.

Da te rog, mai departe acest mesaj, pentru toti cei care au nevoie de eliberare si integrare emotionala. Nu uita sa imi semnalezi care sunt nevoile de baza spre care simti ca ai nevoie sa iti indrepti atentia, asa cum am aratat in primul episod din Busola Sufletului, pentru a sti ce alte instrumente de lucru sa iti pregatesc.

Cu drag, pe curand!

Liliana

http://infobliss.ro/
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
https://www.facebook.com/EliberareEmotionala

https://www.youtube.com/user/EliberareEmotionala

PS – Daca locuiesti in Belgia, sau chiar in Olanda, Franta, Germania – sau poate ai cunostinte acolo –  vezi AICI mesajul gazdei noastra in Belgia, cu invitatia generoasa pe care ne-o face pentru cursul din 21-23 Iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *