In Lakesh,

In Romania ne dam ’’Buna ziua’’, pe-aici, ’’Bonjour, ça va?’’, indienii isi spun ’’Namaste’’.

Eu ador ’’In Lakesh’’ – asa cum se saluta mayasii si inseamna

’’Tu, o alta versiune a mea’’

Cu totii am experimentat in vietile noastre ranile fundamentale: respingere, abandon, tradare, umilire, injustitie. In grade si maniere diferite. Suntem atat de asemanatori si atat de diferiti, in acelasi timp; cu totii vrem sa fim in pace, in buna sanatate, fericiti.

Voi fi gazda evenimentului organizat de Liliana Stanciu pentru romanii din Belgia si imprejurimi, interesati de a fi bine in viata lor si care au inteles ca «A fi bine, se invata» .

Acest lucru depinde la un moment dat, numai de noi.

Va invit sa va oferiti un week-end de adevarata conectare cu sine, sa intelegeti mesajele pe care corpul si emotiile vi le transmit in fiecare clipa, sa invatati cum sa va oferiti autoempatie si sa nu mai cautati in exterior ceea ce de fapt se afla in fiecare dintre noi. Si mai ales, CUM sa gasiti in fiecare clipa, locul si energia care sa va poarte inainte, sa iesiti din lipsuri, din sentimentul de separare si din frici. Pentru asta pun la un loc tot ce sunt, tot ce stiu, tot ce pot.

Va astept in weekendul 22-24 Noiembrie 2019,

la Sombreffe 5140, Rue Pont au Rieu n°2B,

unde este casa si cabinetul unde imi desfasor activitatea

http://constructiondesoi.be/s/galerie/

Vom bea apa energizata, ceai verde, va servesc ’’Supa inflacarata’’ ce ne da putere si ne aliniaza chakrele 1-6, va pregatesc formulele de digitopunctura pentru oboseala fizica, oboseala cronica, si alte surprize.

Ma prezint pe scurt: tot ce am devenit se bazeaza pe o viziune cuantica asupra lumii si sunt in elementul meu cand conectez invizibilul cu evidenta, in simplitate.

Geofizician, initiata in terapii energetice, practician Reiki nivelul 3, Practician acreditat EFT nivelul 1 si 2, 19 ani de cautari si studiu individual, din care 11 ani un parcurs solitar, spiritual. Acompaniata in ultimii ani intr-un parcurs terapeutic si spiritual, continui sa invat si sa ma ameliorez continuu.

Mai multe despre mine puteti citi aici: http://constructiondesoi.be/s/construction-de-moi/

De ce va recomand acest curs? Pentru ca lucrul bine facut nu are scurtaturi.

Practic EFT de 6 ani si DOAR in momentul in care am facut exercitiile sub indrumarea Lilianei Stanciu, au aparut rezultate durabile. Exercitiul meu preferat este ’’Ma predau’’ si-l consider fundamentul oricarei lucrari pe care o facem cu sine in aceasta calatorie a desavarsirii de sine.

Doar dupa ce l-am integrat pe ’’Ma predau’’ in toate celulele si in toata fiinta mea am ajuns sa simt, sa traiesc Legile Universale Nescrise cu usurinta si recunostinta. Am invatat sa las viata sa curga, m-am vindecat de lupta si incrancenare, am adus fluiditate in celulele mele.

Rezoneaza cu tine ceea ce urmeaza?

Mesajul meu nu este pentru cei in cautare de cunostinte intelectuale.

Daca va lasati inima sa simta, capul inceteaza sa mai analizeze – aceasta este starea de prezenta, in plina constienta. Distanta de la creier la inima e aceeasi pentru noi toti, cca 45 cm. Tu cum alegi sa o parcurgi? In Gratie sau incercari?

  • Universul are unic sens: totul pleaca din interior spre exterior
  • Universul este inclusiv: totul e continut in el. Noi nu putem nimic adauga (totul exista deja la diferite nivelurile vibratorii), nu putem transa nimic, putem doar transforma
  • Suntem fiinte vibratorii, fiinte spirituale care traim o experienta umana
  • Atragem in vietile noastre ceea ce emitem ca vibratie
  • Nu putem schimba lumea, putem schimba modul in care noi o privim
  • Singurele noastre limite sunt convingerile si credintele proprii
  • Credinta, convingerea precede experienta
  • Exteriorul este oglinda interiorului
  • Momentul Prezent este un cadou, fiecare moment este un moment de creatie
  • Suntem liberi sa ne alegem pozitionarea interioara. De aici ne vine puterea.

Cursul EFT va sprijina in calatoria sufletului, cu misiunea de a redeveni o fiinta completa, aliniata, cu picioarele pe Pamant, capul in Cer, traind in Inima. Confortabil si Durabil. Mai intai va aliniati, apoi va instalati in inima, apoi abia actionati. Invatati sa va scrieti propria reteta cu remedii naturale si potrivite fiecaruia in parte, aceste remedii sunt in voi!

Cu ce credeti ca ar semana zilele, saptamanile, lunile, anii ce urmeaza daca ati avea sentimentul profund de Pace Interioara?

Va astept cu drag,

Daniela Jula

http://constructiondesoi.be/s/

Rue Pont au Rieu 2B, 5140 Sombreffe

E-mail: daniela.jula@constructiondesoi.be

GSM: 0032 479 20 25 51

Iti multumesc draga Dana, pentru aceasta invitatie si iti multumesc draga cititor, ca dai mai departe aceasta postare, celor posibil interesati – fie ca locuiesc in Belgia, iar in cazul apropierii de frontiera, chiar in Olanda, Franta, Germania.

Toate detaliile AICI

Va astept si eu cu drag! 

Liliana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *